• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dondurulmuş emb.transferi olup hamile kalmış arkadaşlar bir bakar mısınız????

firstNimbus

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
4.116
13
358
46
arkadaşlar ben 4 mayısta öğlen 2.30 da 3 tane blastosist aşamasında transfer oldum.transferim adetin 20. günü oldu.7. gün ve 8. günün gecesi yaptığım idrar testleri tamamen negatif çıktılar öyle silik çizgi bir saat sonra beliren hayali çizgi hiçbiri yok.şimdi size sorum sizler adetin kaçıncı günü transfer oldunuz ve ilk ne zaman çıktı idrarda hamileliğiniz?acaba geç döllenme mi yoksa hamile değilmiyim diye düşünmekten fenalıklar geldi?????

lansor cum ben cok yazdım bunu forumda , artık bilmiş kadınlar gibi olmayayım diye yazmıorum ama sen sağlık sektöründensin daha iyi anlarsın beni.. doktorum hamileik b-hcg horömonunun ilk kanda görüldüğünü ve 9. 10. günlerden sonra kana karıştığını, idrara ise daha geç karıştığını söylemişti bana. boşuna erkenden idrara bakıp kalan günlerini kendine zehir etme diye sıkı sıkı tembihlemişti eve yollarken. sen simdi 7.8 . günler baktın ve belki de olan bir şeyi göremedin.... ben 13. gün kan testi yaptım değerim 673, ikiz gebelik, aynı gün akşamı sırf meraktan idrara da baktım negatif !!!!!!!!!!!!!

demem o ki bünyede farklılık gösterebilir... ben 18. gün 3 günlük dondurulmuş trasnferi oldum. sen 20. gün 5 günlük trasnferi..hesap doğru, seni,n transfer günün de doğru merak etme canım....istersen 10. günden sonra git kandan baktır, ben pek idrar testlerine güvenemiyorum artık...

canım sağolasın.içimi rahatlattın bir nebze olsun.dün dondurulmuş transferi olan bir arkadaş 7. günde silik pozitifi gördüm deyince panik yaptım işte.

canım sağolasın.içimi rahatlattın bir nebze olsun.dün dondurulmuş transferi olan bir arkadaş 7. günde silik pozitifi gördüm deyince panik yaptım işte.

kendini üzüp panik yapma bende 9. gün idrarda bakmıştım ve negatif çıkmıştı moralim altüst olmuştu.12.gün kanda bakıldığında değerim 811 di.şimdi bir kızm olacak:1rolleyes:

kendini üzüp panik yapma bende 9. gün idrarda bakmıştım ve negatif çıkmıştı moralim altüst olmuştu.12.gün kanda bakıldığında değerim 811 di.şimdi bir kızm olacak:1rolleyes:

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.inşallah benimde öyle olur....

arkadaşlar benimde 5.gün transferim oldu blastosist 6 mayısta transfer oldu bugün 8.günüm ama gaz sancısı dışında hiçbişi yok bende tedirgin bekliyoruumm.5.günden itibaren su gibi akıntım gelmişti ara şimdi o da yok..sizde durumlar nasıl acaba:uhm:

arkadaşlar benimde 5.gün transferim oldu blastosist 6 mayısta transfer oldu bugün 8.günüm ama gaz sancısı dışında hiçbişi yok bende tedirgin bekliyoruumm.5.günden itibaren su gibi akıntım gelmişti ara şimdi o da yok..sizde durumlar nasıl acaba:uhm:

canım inşallah hamilesindir.yanlız transfer günü sayılmıyor yani bugün 7. günün canım.seninde dondurulmuş mu yoksa yeni transfer mi?adetinin kaçıncı günü transferin oldu? kaç gün sonra test yaptır dediler? ne kadar çok sordum birden yaaaa-tatlicadiarzu-

arkadaşlar ben 4 mayısta öğlen 2.30 da 3 tane blastosist aşamasında transfer oldum.transferim adetin 20. günü oldu.7. gün ve 8. günün gecesi yaptığım idrar testleri tamamen negatif çıktılar öyle silik çizgi bir saat sonra beliren hayali çizgi hiçbiri yok.şimdi size sorum sizler adetin kaçıncı günü transfer oldunuz ve ilk ne zaman çıktı idrarda hamileliğiniz?acaba geç döllenme mi yoksa hamile değilmiyim diye düşünmekten fenalıklar geldi?????

ne olur güzelimmm yaaaaaaaa
sabırla test gününü bekle boş ver idrar testlerini
sıkılma stresde yapma
rabbim ol dediyse inşallah olacak
banada 19.cu gün transfer yapılmıştı ama negatifi gördümmm olsunnn
şimdi 2. tüpe başladım amaaaaaa

ne olur güzelimmm yaaaaaaaa
sabırla test gününü bekle boş ver idrar testlerini
sıkılma stresde yapma
rabbim ol dediyse inşallah olacak
banada 19.cu gün transfer yapılmıştı ama negatifi gördümmm olsunnn
şimdi 2. tüpe başladım amaaaaaa

innnnşşaaaaalllllllllaaaaaaahhhhhhhhh ikinciside sende kavuşursun meleğine:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

birde 28 günlük adet periyotuna göre benim dün adet olmam gerekiyordu bu iyi bir işarettir değil mi? yoksa ilaçlardan mı olmuyorum acaba????

yarın test günüm .ama hiç ümidim yok .çünkü dondurulmuşların tutmayacağını düşünüyorum.b,r de dün gece kan pıhtısı geldi. anlayacağınız koca bir hiç

yarın test günüm .ama hiç ümidim yok .çünkü dondurulmuşların tutmayacağını düşünüyorum.b,r de dün gece kan pıhtısı geldi. anlayacağınız koca bir hiç

aaaa neden öyle diyorsun ki burda o kadar çok arkadaş varki dondurulmuşlarla hamile kalan.....yapma böyle ama o kanda belki yerleşme kanamasıdır.lütfen böyle karamsar olma.

lansor canım cok erken yapmısın
ben 11. gun yaptım cok silik cıktı hayalı nerdeyse
uzulme sakın canım benım bekle az kaldı kaydirigubbakcemile5

hıc oyle dusunme ben dondurulmus embıryo ıle hamıle kaldım
10 hafta 4 gunlugum
ve 3 sefer kanama gecırdım
parcalar dusurdum koca koca
ama bebegım cok ıyı allaha cok sukur kaydirigubbakcemile5
yarın testtnı yaptır genede lutfen

ınşallah tutmuştur hayırlısıyla canım, bende dondurulmuşla kaldım, benim idrar testinde şans eseri 3.gün çıktı ama bu herkeste böyle olmuyo, o yüzden ümitsizliğe kapılma, ayrıca o kanama tutunma kanaması da olabilir, benim 8.günümde adet kanaması gibi kanamam olmuştu mesela, herşey bitti derken yeni başlıyomuş meğer. Allah yardımcın olsun

canım ben 6 aylık dondurulmuslarla ikize hamile kaldım , gerci sonra birini düşürdüm ama şu an 12 haftalık hamileyim tek bebeğe..dondurulmuşlara dair negatif düşüncen doğru degil bence... ayrıca gelen kan pıhtısı crinone jel den kaynaklanan deforme olmus rahim akıntısı ya da bebişlerin tutunma kanaması da olabilir bu kadar erken pes etme sakın !

serenanes test değerlerin kaçınkı günlerde kaçtı yazarmısın merak ediyorum bende dondurulmuş embriyo ile hamile olduğumu öğrendim ama henüz kese görmeye gitmedim merak ediyorum kaç tane ler diye.

Back
X