dondurulmuş embiriolarla hamile kalan arkadaşlar bize de umut olun...

Merhaba kizlar. Ben ilktup bebegi ekim ayinda yaptirdim. Sonuc pozitifti. 5 ile 6. Hafta arasi düstü. Simdi bir ay dinlen sonra dondurulmuslarla devam ederiz dediler. Ben de okurken sizi buldum. Anladigim kadariyla cogunuz tedaviye baslamissiniz..insallah olumlu hayirli sonuclar alirsiniz..
Nedwn düştü cnm kanamanmi basladi nasil anladin

Nedwn düştü cnm kanamanmi basladi nasil anladin
Degerler yukselmedi tutunmustu guzel ileriyordu besince hafta bittikten sonra birden ilerlemedi. Doktor ilaclari kestirdi zaten ondan sonra kanamam basladi. Suan kanamam devam ediyor..yani bi sebp.arastirilmadi ama doktor buyuk ihtimalle genetik.olarak bebek yeterli degildi oyuzden birakti seni dedi..

Degerler yukselmedi tutunmustu guzel ileriyordu besince hafta bittikten sonra birden ilerlemedi. Doktor ilaclari kestirdi zaten ondan sonra kanamam basladi. Suan kanamam devam ediyor..yani bi sebp.arastirilmadi ama doktor buyuk ihtimalle genetik.olarak bebek yeterli degildi oyuzden birakti seni dedi..
Ayy ya canım hayirlisi valla hep korku hep tedirginlik keseyi gormusmusdun

Ayy ya canım hayirlisi valla hep korku hep tedirginlik keseyi gormusmusdun
Yok cnm gormedim. Yani besi ci haftada bise gorundu ama doktor cok kucuk haftaya gel dedi. Altinci hafta gittigimde hicbisey yoktu. Kan alinca ortaya cikti iste.. hayirlisi boyleymis ama dedigin gibi hep tedirginlik. Acaba deger cikti mi cikmadi mi ne bieleyim.surec zor

Yok cnm gormedim. Yani besi ci haftada bise gorundu ama doktor cok kucuk haftaya gel dedi. Altinci hafta gittigimde hicbisey yoktu. Kan alinca ortaya cikti iste.. hayirlisi boyleymis ama dedigin gibi hep tedirginlik. Acaba deger cikti mi cikmadi mi ne bieleyim.surec zor
Aynen ya bendw kismetse yarin kese gormeye gidicem cok heyecanliyim

Canim 9. Gun 100.9 14. Gun 650 5+4 yarin benim hesabima gore bakalim ne cikacak
Merak etme.degerin guzel. Benim 13. Gun 40 cikmisti. 17. Gu. 197. 21. Gun 715 olmustu. Ama dedugim gibi cikis guzel.olsa da ilk deger azdi azdan yukselmeye baslamisti yani. Icini ferah tut

Merak etme.degerin guzel. Benim 13. Gun 40 cikmisti. 17. Gu. 197. 21. Gun 715 olmustu. Ama dedugim gibi cikis guzel.olsa da ilk deger azdi azdan yukselmeye baslamisti yani. Icini ferah tut
Insallah cnm bakalim senidne en kisa zamanda olur bi kere tutmus sayılır ikincide simsiki tutunur

bende dondurulmus tedavısındeyım.yarın 10 gunum bakalım kontrol var .neler dıyecek dr????

Merhaba arkadaşlar, bana perşembe günü saat 16'da dondurulmuş 3.gün 12 ve 8 hucreli bide daha düşük kalitede olmak üzere 3 embriyo transfer edildi. Bu gün 2. günüm biraz garip hissediyorum bir ay önce 2 tane 4.gün embriyosu transfer edilmişti negatif oldu biraz kötü hissediyorum sanki olmayacak gibi. Allah'ın izniyle bu sefer olsun istiyorum

H
Merhaba arkadaşlar, bana perşembe günü saat 16'da dondurulmuş 3.gün 12 ve 8 hucreli bide daha düşük kalitede olmak üzere 3 embriyo transfer edildi. Bu gün 2. günüm biraz garip hissediyorum bir ay önce 2 tane 4.gün embriyosu transfer edilmişti negatif oldu biraz kötü hissediyorum sanki olmayacak gibi. Allah'ın izniyle bu sefer olsun istiyorum
Hayırlısı arkadaşım. Gönlünü ferah tut. İnşAllah tutunmuşdur bebişlerin. Kötü düşünme. Ben de adetimi bekliyorum dondurulmuşlarla tedaviye başlamak için. Allahım kucağımızı boş bırakmasın. Amin

Basarisiz bir tup bebek denemesinden sonra gecen ay dondurulmuslarimla bir deneme daha yapmaya karar verdim.bu surec nasil isleyecek ne kadar surecek hic bilmiyordum ve burdandan bir cevap bulamamistim.bu yuzden kendi tedavi surecimi burada paylasmak istedim benim durumumda olanlar icin.
adetimin 21.gunu ilk muayenemi oldum ve lucrin depot 3.75mg igne oldum o gun.adetimin söküldüğü gunun ertesi gunu 2.randevuya gittim ve gunde 1 estrofem 2mg tablet basladim.5 gun sonra estrofem 2ye cikti.folic gunde 2 almaya basladim.9 gun sonra 3.randevuda rahim kalinligim 9.5 cikti ve doktorum hazirsin dedi.hemen crinone jele basladim sabah aksam ve 3 gun sonrada transferim gerceklesti.3 embriyo transfer edildi.vajinusmus var bende o yuzden ben anestezi aldim ve drumun onayiylada jel yerine progestan hapa gectim.gunde 3 adet progestan 3 adet estrofem ve 1 folic kullaniyorum.suan transferimin 7. Gunu ve 10 aralik test tarihim.

Benim de 9 aralık dondurulmuşlarla transfer tarihim. sabah 2 akşam 2 estrofem, sabah 2 akşam 2 progestan fitil 4 günde bir kansulandırıcı iğne, ecoprin, prednol ve previt içiyorum. bu kadar ilaca ne olur olsun bu ay hayırlısıyla :((

Gittim yarin yda pazartesi transferin var ama rahim biraz kalinmis 13mm cikti canim sikildi malesef
Neden c
Gittim yarin yda pazartesi transferin var ama rahim biraz kalinmis 13mm cikti canim sikildi malesef
Canım benim rahim kalınlıgım transferden 1 hafta önce 11 mm idi. Tam bir hafta sonra transfer oldum rahim kalınlığımı transfer esnasında sormadım ama muhtemelen en az 14 tür. Climara Forte bant kullandım öncekiler de estrom kullanmıştım. 11 ve 12 ile transfer olmuştu. Bu sefer bu şekilde denedi. Bence canını sıkma zaten olacaksa olacak.

Back
X