• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dondurulmuş embiriolarla hamile kalan arkadaşlar bize de umut olun...

Canin masallah okudum sonuc muthis,rabbim kucagina almayida nasip etain ins. Ilk sinavini verdin devami diger sureclerin basina benim 690 ile ikiz hamile kalmistim. Senin ikiz olma ihtimali bile var ... belirti tatlim kisiden kisiye fark eder nw desem yalan derim ben ilkinde hic bir belirtim.yoktu ikincide halsizlik bas donemsi sag rarafta batma gibi agri, asiri koku alma vardi...
Teşekkür ederim tatlım. Bende kasık ağrısından başka brlirti yok henüz. Acaba ne zaman başlar. Bugün transferin 18 günü.

Evet ben de duymuşdum onu. O yuzden salatada bile maydanoz yemedim. Nar suyu içdim transfer öncesi. Sonrası ama hiç dikkat etmedim. Yani abur cubur falan. Bi de hangi ilaçları kullanıyosun?
canım ben estrofem ıctım bugunden ıtıbaren prednol progestan ve tetra kullanıyorum

Mrh kızlarrr ben cok uzgunum bu gun akinyimin icinde pembe kan gibi cok az bisiler vardi . Oglen gibi isede gidiyorum calisiyorum yani yorucu isim yok masa basi iş. Askam ustu evde de tuvalette selpaga geldi gene ayni akinti var icinde kan var az ama . Dr gittim rahkmde kanama alani yok dedi raporda vermedi isede gidecem yarin korkuyooooommmmm buda duserse 3. Dusuk Olacak. Birde kesesi gurundu bugun 9.2 mis olcusu nasil sizceeeee offf insallah bisi olmaz dimiiiii

Mrh kızlarrr ben cok uzgunum bu gun akinyimin icinde pembe kan gibi cok az bisiler vardi . Oglen gibi isede gidiyorum calisiyorum yani yorucu isim yok masa basi iş. Askam ustu evde de tuvalette selpaga geldi gene ayni akinti var icinde kan var az ama . Dr gittim rahkmde kanama alani yok dedi raporda vermedi isede gidecem yarin korkuyooooommmmm buda duserse 3. Dusuk Olacak. Birde kesesi gurundu bugun 9.2 mis olcusu nasil sizceeeee offf insallah bisi olmaz dimiiiii
Canım coraspin kullanıyodum ben lekenmem olunca doktor coraspini kesti çünkü kanama alanı yoktu doktor büyük ihtimalle coraspinden dedi. İlacı bıraktıktan 5-6 gün sonra lekelenmem bitti

Canım coraspin kullanıyodum ben lekenmem olunca doktor coraspini kesti çünkü kanama alanı yoktu doktor büyük ihtimalle coraspinden dedi. İlacı bıraktıktan 5-6 gün sonra lekelenmem bitti
Yaaaaaaa inşallah benimdw oyledir rahim de kanama olsa normal bir kadin dogumcuda gorur degil mi. Peki suan kac haftalik hamileliginiz insallah her sey yolundadir sizin teeekkurler cvp icin sevgiler

Yaaaaaaa inşallah benimdw oyledir rahim de kanama olsa normal bir kadin dogumcuda gorur degil mi. Peki suan kac haftalik hamileliginiz insallah her sey yolundadir sizin teeekkurler cvp icin sevgiler
Tabi farkeder sen içini ferah tut strese sokma bebeğini:) 14 haftalık olduk biz... Kanama alanın yok çok şükür. Belkide bebiş yerini sağlamlastırıyodur bu aradada kılcal damarlarından 1-2 damla geliyodur:)

merhaba arkadaşlar benim salı günü yumurtalarım toplandı ama halen yoğun şekilde kahverengi akıntılarım devam ediyor sizce normalmi?adet günümü bekliyorum dondurulmuş embriyo transfer edilcek doktorum tarlusal biteral tavicid ilaç verdi adetiniz yaklaşık kaç güne geldi yardımcı olurmusunuz?

Back
X