dondurulmuş embiriolarla hamile kalan arkadaşlar bize de umut olun...

Merhaba kızlar ben dayanamayıp 8.gün idrar testi yaptım silik çizgi çıktı :) 8. günü kanda 56.11 çıktı. Test günüm 12. Gün yani salı inşallah herşey yolunda gider.

Canim benim lucrin hic kullanmadim duymadim. Estrofem kullandim tum tedavilrimde. Sonra bagisikligi dusurmek icin 4 gun bir ilac kullandim adini hatirlamiyorum. Bir de crinone jel kullandim
Sağ salim kucağına alırsın canım bebişlerini İnsAllah. Darısı bizim başımıza. Peki sen lucrin kullandınmı? Cevaplarsan çok sevinirim. Ayrıca da bize umut olduğun için teşekkür ederim...

Merhaba kızlar ben dayanamayıp 8.gün idrar testi yaptım silik çizgi çıktı :) 8. günü kanda 56.11 çıktı. Test günüm 12. Gün yani salı inşallah herşey yolunda gider.
Ay canım çok sevindim. 8. Gün için harika bi sonuç. İnşAllah böyle devam eder. 12. Gün değerini çok merak ediyorum. Bizi de haberdar et. Canım belirtilerin nasıl?

çok çok sevindim katlanarak artsın değerlerin inşallah ve inşallah bize de nasip olur böyle güzel sonuçlar... benim de 5.günüm transferden sonraki. duş alayım mı çok aradayım :(

C
çok çok sevindim katlanarak artsın değerlerin inşallah ve inşallah bize de nasip olur böyle güzel sonuçlar... benim de 5.günüm transferden sonraki. duş alayım mı çok aradayım :KK43:
Canım hayırlı olsun. İnşAllah sonucun çok güzel olur. İyi haberlerini alırız. Canım bence ilik suyla duş ala bilirsin. Ama yine de için rahat etmiyecekse alma.

arkadaslar çok kötüyüm yardım edin..
dondurulmuş embiryo transfer ettiler bugun 7. günüm dün geceden beri adet sancılarım var gitgide artıyoheran gelecekmiş gibi.. dondurulmuş transferi olup ağrısı olan ve pozitif çıkan oldumu? ilk transferimde aynı böyleydi negatif sonuçlandı ilaçtanmı yoksa tutmadığından mı böyle hissediyorum nolur bana doğruları söyleyin...

dondurulmuş embiryo transfer ettiler bugun 7. günüm dün geceden beri adet sancılarım var gitgide artıyoheran gelecekmiş gibi.. dondurulmuş transferi olup ağrısı olan ve pozitif çıkan oldumu? ilk transferimde aynı böyleydi negatif sonuçlandı ilaçtanmı yoksa tutmadığından mı böyle hissediyorum nolur bana doğruları söyleyin...[/QUOTE
dondurulmuş embiryo transfer ettiler bugun 7. günüm dün geceden beri adet sancılarım var gitgide artıyoheran gelecekmiş gibi.. dondurulmuş transferi olup ağrısı olan ve pozitif çıkan oldumu? ilk transferimde aynı böyleydi negatif sonuçlandı ilaçtanmı yoksa tutmadığından mı böyle hissediyorum nolur bana doğruları söyleyin...
Canını sıkma arkadaşım. Bu süreçde moral çok önemli. Mesala ben ilk denememde hiç belirti falan olmadı. Ağrı falan yoktu. Ama adet oldum. Sonuç neqatif. Aynı senin gibi ağrıları olupta hamile kalanlar çok. Hatda kanaması olanlar da çok. Ama yine hamile olduklarını öğrenmişler. O yüzden morelini yüksek tut. Test gününü bekle. İnşAllah pozitif sonuç alırsın.q

I ini
Belirtileriniz nelerdi acaba hiç kasık ağrınız oldumu...
Ne yazikki beklemekten başka bir çare yok.tutsada tutmasada belirtiler aynı çıkıyor.her iki durumu defalarca yaşayan biri olarak bunu söylüyorum. 6 kez tup bebek denedim 3.tedavimde kızım oldu şimdide dondurulmus la 23 haftalik hamileyim. Hatta bu hamileligimde transferimden sonra arada kahverengi leke geldi test günün den 2 gün önce bildiğin kanama yaşadım.hatta tutmasın dan o kadar ümitsizdimki testi erken yaptırdım ilaçları bırakmak için. Ama şükürler olsun hamileyim inşallah sagsalim kucağıma da alırım. Benımde kasik ağrılarım çok oldu hatta hala devam ediyor inşallah seninde hamileliktendir. Güzel haberlerini bekliyorum

K aşıkları iğne batar gibi vardı. Bi ara bıçak sökülmüş gibi oldu.eşim ağrı iyiye işaret değil dedi.bense yerleşiyor oyüzden ağrı veriyor dedim; ben bildimmm:))

Ilk günden beri hep adet olacak gibi ağrım vardı. Son günlerde artmıştı hatta. Şimdi hamileyim.

Kızlar böyle hamilelik haberleri almak ne güzel nasıl bi morel veriyo anlatamam. Allah sizden razı olsun. Sağ salim kucağınlza alın bebişlerinizi....

çok çok sevindim katlanarak artsın değerlerin inşallah ve inşallah bize de nasip olur böyle güzel sonuçlar... benim de 5.günüm transferden sonraki. duş alayım mı çok aradayım :KK43:
Ben 2. gün duş aldım . Ilk iki seferde kesin olacak diye gittim ilki boş gebelik 2. Negatif oldu bu kez cok umutsuz gitmistim sadece son 3 dondurulmus embriyo icin oylesine :) inşallah bu sefer hersey iyi olur.

Ay canım çok sevindim. 8. Gün için harika bi sonuç. İnşAllah böyle devam eder. 12. Gün değerini çok merak ediyorum. Bizi de haberdar et. Canım belirtilerin nasıl?
Canım inşallah iyi olur çok korkuyorum yarın 12.gün belirtim falan olmadı yanlız 7. Günden sonra adet olacakmış gibi kasık ve karın ağrım vardı. O yüzden dayanamayıp test yaptırdım. Oda iyi çıktı çok şükür inşallah artarak devam eder. Sen ne durumdasın inşallah Rabbim hepimize dualarımızı verir :)

Canım inşallah iyi olur çok korkuyorum yarın 12.gün belirtim falan olmadı yanlız 7. Günden sonra adet olacakmış gibi kasık ve karın ağrım vardı. O yüzden dayanamayıp test yaptırdım. Oda iyi çıktı çok şükür inşallah artarak devam eder. Sen ne durumdasın inşallah Rabbim hepimize dualarımızı verir :)
Canım ben de adeti bekliyorum. Bu gün yarın gelir de biran önce başlarım tedavime. 7 tane dondurulmuş bebişim var. Beni bekliyolar :-). Gitdinmi yine teste sen?

Canım ben de adeti bekliyorum. Bu gün yarın gelir de biran önce başlarım tedavime. 7 tane dondurulmuş bebişim var. Beni bekliyolar :-). Gitdinmi yine teste sen?
Kan verdim sonuç bekliyorum Allahın izniyle güzel bişey yazmak istiyorum buraya :-) Inşallah sende yeni senede çok guzel haberler paylaşırsın bizle

Kan verdim sonuç bekliyorum Allahın izniyle güzel bişey yazmak istiyorum buraya :-) Inşallah sende yeni senede çok guzel haberler paylaşırsın bizle

Evet arkadaşlar sonuç 12. Gün için 170 çok şükür 2 gün sonra tekrar edilecek :-) bu arada benim 9. Gün 56 idi yanlış yazmışım. RABBIM hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. :KK46::KK46:

Benim ilk denememde aşırı derece ağrım olmuştu. Hatta bikaç gece ağrıdan uyanıp hemşire yi aradığım oldu. Hem adet sancısı hem bel ağrısı. Bu ağrılarla olmasi mümkün değil diye düşünüyordum ama 8. Gun idrar da sonra kanda hamileliğim kesinleşti. Olumsuz düşünme. Bu ağrılar normal bence

Back
X