meraba arkadaşlar ben 33 yaşındayım 5 bitti 6.senemizdeyiz evliliğimizin:) ben ilk dış gebelikle başladım ameliyat oldum tüpüm tıkalı.ilk tüp bebek denememi ankara da maya tüp bebekte yaptırdım negatif

ikinci ankara cebeci tıp fakültesinde yaptırdım kız kardeşim kadın doğum da ameliyathane hemşiresi.özel hoca yaptı yumurta toplama işleminde enfeksyon kapmışım ve anlamadılar o halde transferim oldu ve çok ağır bi 2 ay geçirdim bebeğim tutmuştu fakat enfeksyondan dolayı sonlandırdılar karın bölgem tamamen apse yapmıştı ve ölüyordum. bu olay geçen yıl tamda bu zamanlar oldu

şuan tekrar başladım farklı bir hastaneye gittim ve gittiğim hastanelerde risk alamıcaklarını ani bir durumda mudahale edilemez araştırma hastaneleri tam sistemli olduğu için orada yapmamın gerektiğini söylediler ve bende hiç istemesemde mecburen aynı hastaneye tekrar gittim hemde aynı hoca ya :)birincisi gittiğim doktorlar benim ameliyatımı yapan hastane ve doktorumun olması benim acımdan avantajlı olucanı söylemesi durumumu iyi bildikleri için iyi olur dediler :)ikincisi de hocam aslında işinin ehli anabilim dalı başkanı ve çok iyi benim başıma gelen durum milyonda bir di ve bana olmuştu buradada biraz kaderci olmak lazım dı:) mecburen:)her neyse tedaviye ekimde başladım 1 ay antibiyotik yükelemesi yapıldı kasımda devam etti ve ilk adette başladım yumurtalarım yine geçen yılki gibi 4 tane oldu hocam bu sefer hemen yapmayalım biraz vücut dinlensin birde yumurta toplandıktan sonra damar yolumdan 3 gün sabah akşam 2şer tane antibiyotik aldım yumurta toplanırkende damar yolundan antibiyotik aldım.yumurtalarım 3.gün donduruldu bir ay bekledim ilk adetimin 4.günü başladık ilk 5 gün estrofem günde sabah akşam 1 adet ikinci 5gün 2şer adet içtim birde elevit:)taki endimetrum yükselene kadar en son yani transferden 3 gün önce 9 du sonra 22 aralık pazartesi transferim gerçekleşti ve ben 4 yumurtadan 2 tanesi döllendi bilirken transfer den sonra 3 tane olduğunu öğrendim:) şuan transferimin bu saatten sonra 9.gün oluyorrr tabiki:) ayrıntılı yazdım kusura bakmayın uzattım ama yararı olur diye sizi çokkkk iyi anlıyorum arkadaşlarrrr ilk defa dondurulmuş tedavi oldum ve çok garipti araştırmadığım form kalmadı gözlerim patlıyordu artık eşim kızıyorduuu:) kaç kere tüp bebek tedavisi görürsen gör her seferinde ayrı acemisinnnn:)sormak istediğin başka birşeyler varsa yardımcı olurum seve seveeee:)hepimize rabbim gönlümüzün muradını versin tez zamanda hayırlı sağlık bir şekilde:)