Dondurulmuş embiryo transfer ücreti

aral

Rabbim kuzum sana emanet
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2009
1.475
0
116
Diğer
merhaba arkadaşlar uzun süredir foruma giremiyordum daha doğrusu yazışmadan günlük yazdıklarınızı takip ediyordum 4 defa tüp bebek denedim 4. denemem geçen yaz düşükle sonuçlandı ve benim memorialde 2 tane dondurulmuş embiryom var bu ay ki adetimle onları transfer ettirmeyi düşünüyorum sizce değer mi ne yapmalıyım ve memorialde dondurulmuş transfer ücreti hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardım ve görüşlerinizi bekliyorum şimdiden çok sağolun

Merhaba aral benim de Memorialda 1 tane dondurulmuşum var bende denemeyi düşünüyorum cumartesi hastanedeydim 800 euro tutuyor ilaçlarda en fazla 200 tl tutarmış umarım yardımcı olabilmişimdir bol şans diliyorum

NIye degmesin ki.. Ne guzel hazir dondurulmuslarin varmis.. Ben dondurulmuslarla hamile kaldim az ilac alindigi icin dogala en yakin hamilelik oluyor. Keske ikinci icinde hazir dondurulmuslarim olsaydi. Simdi ikinciyi istersek hersey en bastan olacak..

arkadaşlar çok sağolun yardımlarınız için rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimizin yüzünü güldürsün bizlerde anne olalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…