bazı doktorlar yaşa ve denemeye bakmadan da çift transfer yapabiliyorlar :)Kaç yaşından sonra çift transfer yapılıyor yoksa isteğe göre mi bendeAllah nasip ederse ikiz istiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bazı doktorlar yaşa ve denemeye bakmadan da çift transfer yapabiliyorlar :)Kaç yaşından sonra çift transfer yapılıyor yoksa isteğe göre mi bendeAllah nasip ederse ikiz istiyorum![]()
35den sonra cift transfer ediliyor galiba bide 35den genc olup ilk denemeler negatif ise yine 2 tane transfer yapabiliyor cnm. Ben 39 yasimda oldugum icim direk cift transfer yaptirdim.
bazı doktorlar yaşa ve denemeye bakmadan da çift transfer yapabiliyorlar :)
istanbulda ali osman koyuncuoğlu var :) bir tanıdığım 29 yaşında çift transferle ikizlere hamile :) ben bile orayı düşünüyorum vallaOyle bir doktor denk gelse bari banacok isterim ikiz olmasını birden 3 çocuk ideal geliyor bana ilk denemeden bir oğlum var 5 yaşında
istanbulda ali osman koyuncuoğlu var :) bir tanıdığım 29 yaşında çift transferle ikizlere hamile :) ben bile orayı düşünüyorum valla![]()
Merhaba , sizin için mahsuru yoksa iki sorum olacaktı .Merhaba, 3 haziranda memorialda dondurulmuş embriyo transferim oldu. İki tane çözdürüp bir tane transfer yaptılar, diğeri tekrar donduruldu. İkisi bir arada dondurulduğu için beraber çözdürdüler. Memorial artık tekli olarak donduruyormuş. Yumurtalarım 2014 dondurulmuştu. Ne kadar süre dondurulduğunun embriyo üzerinde bir etkisi yoktur ama maksimum yasal sınır nedir tam bilemiyorum.
Bende 28 yaşındayım doktorum çift embriyo koyacak. Yumurta sayım az.yumurtalıklar tembel. İlk tüp bebek denememde tek moyulduOyle bir doktor denk gelse bari banacok isterim ikiz olmasını birden 3 çocuk ideal geliyor bana ilk denemeden bir oğlum var 5 yaşında
Bende 28 yaşındayım doktorum çift embriyo koyacak. Yumurta sayım az.yumurtalıklar tembel. İlk tüp bebek denememde tek moyuldu
İşallah gönlünüzdeki olurEvt tek transfer edildi ilk denemede de o zaman daha 19 yaşındaydım zaten çift olması da aklıma gelmedi ama şimdi kendimi hazır hissediyorum bakabilirim iki bebegede![]()
Merhaba o tarihteki fiyatı hatırlamıyorum ama bu görüşmede verdikleri dökümanın resmini atıyorum, üzerinde anlattıkları için biraz yıpranmış kusura bakmayın.Merhaba , sizin için mahsuru yoksa iki sorum olacaktı .
dondurma hizmeti için odediginiz rakam neydi acaba?
Yıllar,kişinin durumu,hastane,doktor falan degistirir elbet de ortalama ne kadar bir ücret merak ettim. Bir de döllenmiş yumurta miydi? Yoksa sadece kendi yumurtanız miydi?
İşallah gönlünüzdeki olur