Dondurulmus embriyo hakkinda

35den sonra cift transfer ediliyor galiba bide 35den genc olup ilk denemeler negatif ise yine 2 tane transfer yapabiliyor cnm. Ben 39 yasimda oldugum icim direk cift transfer yaptirdim.

Bak bu iyi olmadı ben 25 yaşında ilk denemeden bir oğlum var 5 yaşında . Ikinci deneme dondurulmustu negatif .

Oyle bir doktor denk gelse bari bana 😀 cok isterim ikiz olmasını birden 3 çocuk ideal geliyor bana ilk denemeden bir oğlum var 5 yaşında
istanbulda ali osman koyuncuoğlu var :) bir tanıdığım 29 yaşında çift transferle ikizlere hamile :) ben bile orayı düşünüyorum valla :D

Merhaba, 3 haziranda memorialda dondurulmuş embriyo transferim oldu. İki tane çözdürüp bir tane transfer yaptılar, diğeri tekrar donduruldu. İkisi bir arada dondurulduğu için beraber çözdürdüler. Memorial artık tekli olarak donduruyormuş. Yumurtalarım 2014 dondurulmuştu. Ne kadar süre dondurulduğunun embriyo üzerinde bir etkisi yoktur ama maksimum yasal sınır nedir tam bilemiyorum.
Merhaba , sizin için mahsuru yoksa iki sorum olacaktı .
dondurma hizmeti için odediginiz rakam neydi acaba?
Yıllar,kişinin durumu,hastane,doktor falan degistirir elbet de ortalama ne kadar bir ücret merak ettim. Bir de döllenmiş yumurta miydi? Yoksa sadece kendi yumurtanız miydi?

Bende 28 yaşındayım doktorum çift embriyo koyacak. Yumurta sayım az.yumurtalıklar tembel. İlk tüp bebek denememde tek moyuldu

Evt tek transfer edildi ilk denemede de o zaman daha 19 yaşındaydım zaten çift olması da aklıma gelmedi ama şimdi kendimi hazır hissediyorum bakabilirim iki bebegede 😂😂

Merhaba , sizin için mahsuru yoksa iki sorum olacaktı .
dondurma hizmeti için odediginiz rakam neydi acaba?
Yıllar,kişinin durumu,hastane,doktor falan degistirir elbet de ortalama ne kadar bir ücret merak ettim. Bir de döllenmiş yumurta miydi? Yoksa sadece kendi yumurtanız miydi?
Merhaba o tarihteki fiyatı hatırlamıyorum ama bu görüşmede verdikleri dökümanın resmini atıyorum, üzerinde anlattıkları için biraz yıpranmış kusura bakmayın.

Eklentiler

• IMG_20200610_224811.webp
    IMG_20200610_224811.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 100
Back
X