dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

ercelf kız nerelerdesin bebiş nasıl neler yapıyon alışverişlerin bittimi

Ne guzel hazirliklar bitmis. Rabbim kullanmayi nasip etsin.
Isin eksik kismi hic bitmiycek. Temel ihtiyaclar olaun yeter. Bebegin kilosu ve gelisimine gore zamanla alirsin.
ilk etapta cokta almamak.lazim cogu sey kaliyor. Biranda buyuyorlar masallah.

Isim dusundunuzmu hebefimiz kac kg yazsana.

canım teyzesinden rabbim razı olsun geldi hallettik herşeyi işte zaten ablamında kızı var onunla kıyafetleri dönüşümlü giyecekler bebekler çabuk büyüyo bir kıyafeti 2 defa giymeden kıyafet bebeğe olmuyo ondan kıyafet hiç almadık bayno takımı arabası beşiği anakucağı biberon falan derken asıl önemli olan eklsikleri aldık rabbim zamanında doğum yapıp sağlıkla meleklerimizi kucağımıza almayı nasip eylesin

isim sena erva arasında git gel yaşıyoruz ama küçük teyzede erva ismini çok istiyo bakalım hayırlısıyla erva olabilir bebişin adı kilosu haftasıyla uyumlu gidiyo teyzesi 1583.kg olmuş meleğim inş sağlşıklı kilo alır sağlıklı gelişir meleğim gününde saatinde kucağıma alırım

Masallah kizina kocaman olmus
rabbim gule gule kullanmayi nasip etsin esyalarinizi.
her iki isimde cok guzel ama bende erva yi daha cok begendim.

Benimde carsamab gunu doruktipta randevum var. Bakalim mercimegim ne kadar olmus. Insallah iyi herler

canım inş sağlıklı gelişip sağlıklı kilolar alsın kuzucuklarımız bende ervayı çok beğeniyom rabbim nasip ederse erva olucak kızımın adı

inş senin kontrolunde güzel geçecek canım rabbim bundan sonra hep iyi güzel hayırlı haberler almamızı nasip eylesin inş

canım senin mecimek artık büyüdü doktor sana gramını sor söylesin kocaman olmuştur prenses mercimeklikten çıktı şimdi hareketlerinişde hissediyorsundur eminim

sizi okuyorum, yazmasam da takipteyim, dualarım sizinle, kan testime 3 gün kaldı. öpüyorum hepinizi

canım benim rabbim hayırlı haberler almanı nasip eylesin rabbim bu sefer hayırlısıyla doldursun göbüşünü rabbim üzmesin seni canım bizimde dualarımız seninle bizim yaşadığımız duyguları rabbim sanada yaşatsın

Amin.
benimher dr kontrolum korkuyla geciyor. Gerci bir aikinti olmasinda bunada raziyim artik.
bakalim yarin dr a sorucam kac gr olmus diye. Insallah iyi haberlerle gelirim.

Bugun dr kontrolum vardi. Ama aksam kendimi cok iyi hissetmeyince acilden pembe maviye. Gittim.sukurler olsun hersey yolundaymis.ve ben bosuna paniklemksim.ama en ufak bir sikintiyi gozardi edemem.
neyse u.u disinda pembe maviye gitmeye karar verdim. Bana 7/24 acik biryer lazim.
minigimi 4 boyutlu ultrasonda gordum. Kocaman olmus. Gelisimi haftasi ile uyumlu ve 322 gr olmus.

maşallah meleğine rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin canım maşallah güzelce kilo almayada başlamış

canım herşeyin yolunda olmasına sevindim rabbim sıkıntısız 40 haftayı doldurup meleini kucağına almanı nasip eylesin

bugün kan testim yapıldı, sonuç beta hcg 11,52 çıktı, yani çok düşük, ne hamileyim ne de hamile değilim... dualarınız için çok teşekkür ediyorum, sevinelim mi üzülelim mi değil mi kızlar........ Sınavımız ne büyük......... doktor katlanmasını bekliyecek, ilaçlara devam.....
değerin düşük çıkması beni bir yandan üzüyor, ama buna da şükür demekten kendimi alamıyorum........ HAYIRLISIYLA OLSUN İNŞALLAH KIZLAR::::::
Dualarınıza ihtiyacım var, sizleri seviyorum..... darısı yüksek değerli hamileliklerle sizlere olsun inşallah ... bu şekilde arada kalmakta pek zormuşş . sevgiyle kalın.

Canim arkadasim : inan hep dualarimdasin.
Insallah rabbim yardim ederde degerin katlanarak yukselir.

canım benim sakın moralini bozma ve stres yapma benim yazdığım eylül topiğinde bir arkadaş vardı değeri 8 di ve şimdi bebeğini kucağına alalı 1 ay oldu sen rahat ol stres yapmaki bebeğin dahada sıkı tutunsun sana canım rabbim değerini kat kat artırsın hayırlı güzel bir hamişlelik yaşarsın inş hep duamdasın canım bize gelişmeleri yaz

Canim arkadasim : inan hep dualarimdasin.
Insallah rabbim yardim ederde degerin katlanarak yukselir.

feryalcim, ve havinciğim,
, gerçekten moralimi bozmadım henüz, bozmayacağım da, hayırlısı ile Yüce RAbbim yoluna koyacaktır, O ne derse , neye Ol derse eminim hayırlısı o olacaktır... Allahım bizlere bugünlerimiizi aratmasın. Buna da şükürler olsun

maalesef beta hcg değerim düştü.

kızlar öncelikle eve saat 21 00 de geldim ve hemen yazıyorum, geciktim kusura bakmayın.
beta hcg 1. değer 11,52 idi, 2. değer 10,88 çıktı, yani değerim düştü..... kısmet değilmiş, hayırlıısı buymuş diyeceğiz, önümzdeki maçlara bakacağız.

Arkadaslar merhaba
Cuma sabahı u.u de detaylı ultrasonik vardı.şükür bebeğimin bir sıkıntısı yok.
Doruk tıpta yaptırdığım idrar tahlili ve crp testide temiz çıktı çok şükür.
Inşallah rabbim devamını nasip eder

Hayırlısı demekten başka birşey yok ne yazıkki
Ama umudun hiç tükenmesin

canım negüzel inş bundan sonrada her kontrolunde güzel haberler paylaşırsın bizimle meleğinde sağlıklı sıhatli gelişsin içerde vaktinde gelir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…