dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

canım çok sağol ben bahçecide tedavi oldum senin merkezin doktorun kim acaba eksik bişeyler olduğunu düşünüyorum

canım çok sağol ben bahçecide tedavi oldum senin merkezin doktorun kim acaba eksik bişeyler olduğunu düşünüyorum
ben ankarada tedavi gördüm recai papuccu da , ama bahçecinin başarılı olduğunu çok duydum, telaş etme, insallah hayırlısıyla tutar...

haberler sevindirici yumoşun olgun olmamasına üzüldüm ama vücudun dinlendiği için endimetrium kalınlaşıyor bence bazen tedaviler vücududa rahimi de yoruyor. sonunda transferin olacağı için çok sevindim benim kuzum da 7.2 ile tutundu bana. Allah ol dedikten sonra gerisi hikaye. dualarım seninle..

Iyi olmana cok sevindim
Evet serklajim yapildi gunleri. Sayiyorum.
insallah ilk olarak 2 8haftayi atlatirim
evet benimde kizim olucak ve hafif hafif hareketlerini hissediyorum.
inßllah hßpimiz saglikla kavusuruz kizlarimiza

maşallah size. kızlar topiği oldu desene. inşallah hepsi sağ salim doğarlar.

her doktorun ilaç protokolü farklı. ben son denememde kendi isteğimle progestan iğne kullandım 8. haftaya kadar iğne sonrasında vajinal fitile geçtik 13. haftadan sonra da ağızdan tablete döndük. hala içiyorum doğuma kadar içicem erken doğum riskim olduğu için.
estrofem i merkezimin isteğine göre 12. haftaya kadar içtim.
jel zaten progestan desteği. coraspin ben de içtim hala da içiyorum. doktoruna güven. ilaç protokolleri farklı olsa da etki alanları aynı. bana da mesela doktorum haftalık pruloton depot denilen iğneyi vermeyi uygun görmedi. onun da başka komplikasyonları var gereksiz yere veremem dedi. her doktorun düşüncesi farklı.

canım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim genelde foruma baktığımda iğne kullananlarınki tutmuş dediğin doğru kişiye göre tedavi yapılıyorda ama yinede aklıma takıldı sende iğne kullanmışsın tutmuş benim bugün 3 gün acaba bende kullansammı geç mi kaldım ya öf o kadar soru işareti varki kafamda çok stres yaptım ben sen ne zaman kullanmıştın acaba
bide diğer ilaçların nelerdi

Ne dir aklimdaydin. Cumartesi buyuk gun desene
rabbim hayirlisini nasip etsin insallah bundada vardir bir hayir.
Gelismeleri yaz olurmu.
hadi bakalim senin minnosunun gelismelerinide okuyalim insallah.
insallah canım. herseyi yazarım. bır kişiye umut olsak ne mutlu bıze. iyi bakın kendınıze aman ha. nazar değmesın hıcbırınıze
canım bu forumda nice mucizeler okuduk, insallah bu mucizelerden biri de sen olursun. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin
zaman nasıl gecıyor . ilk transferimiz beraberdi. amin insallh bu sefer benim de tutar

tesekkur ercelfcim. ne cektım su endodan ne cektım be. kendinize cok ıyı bakın. tecrubelerinizi bilahare alacagım. vakti gelınce

sakın kendi kafana göre iş yapma canım. ben ilk transferimde vajinal fitil kullandım. dondurulmuş embriyo tedavisinde fitil uyguluyoruz dedi doktorum. o da tuttu mesela ama kimyasal gebelik oldu.
2. de ben özellikle kendim istedim senin gibi takıntı yaptım daha iyi geleceğini düşündüm. o da verdi ama ekledi etkileşimleri aynı diye. vajinal fitili de hiçe sayma direk rahim içine uygulanıyor ve rahim tarafından %85 i emiliyor. iğne kas içine yapılıyor. gebelik takibi yapan doktorum ikisi de aynı dedi. fitil direk rahim içine uygulandığı için emilimi daha yüksekmiş. iğne tam bir eziyet.

ben transferden 3 gün önce başladım ve bebek 8 haftalık olana kadar yaklaşık 2.5 ay birfiil hergün kalçadan iğne oldum. zor tabi. hergün iğne. ama o an gözüm hiçbişeyi görmüyordu kendime ettiğim işkence önemli değildi yeterki tutunsun diyorsun. 8. haftadan sonra fitile geçtik daha rahat uygulamak. coraspin ve folbiol içtim ekstradan. endometrium kalınlaşsın diye de cyclo progynova içtim günde 4 tane. 12. haftada onu da kestik.

canım bak iğne kullanmışsın tutmuş ne güzel keşke banada verselerdi

Arkadaslar merhaba ::79:
Yarin sabah dr kontrolum var. Ne olur dua edin iyi haberlerle geleyim.
canım rutin kontrolmü? endişe ile geçiyor hamileliğimiz, ben ayrıntılı ultrasondan sonra yani 20. haftadan sonra rahatladım, 10 gündür rahatım biraz daha, Allah emeğimizi boşa çıkarmasın, güzel haberlerin için dua ediyoruz

Arkadaslar merhaba ::79:
Yarin sabah dr kontrolum var. Ne olur dua edin iyi haberlerle geleyim.

feryal canım inş kontrolun güzel geçecek burda güzel haberlerini paylaşacaksın bizimle kontrolden gelir gelmez yaz canım merakta bırakma bizi

feryal canım inş kontrolun güzel geçecek burda güzel haberlerini paylaşacaksın bizimle kontrolden gelir gelmez yaz canım merakta bırakma bizi

Hosgeldin
Dr kontrolum iyi gexti cok sukur.
bebefimin gelisimi haftasi ile uyumlu ve vajinal ultrasondada serviks olcumunu normal.
bir sonraki kontrolum 11/09 da.

Ben sadece ikili test yaptirdim ve dortlu ultrasoni istemedim. Sonucta benim icin sonuc degismiycek.
Sanirim bu yuzden detayli ultrasonum 06/09 da

Ilk hedefimiz kayip yasadigim 24. Hafta bir sonraki 28. Hafta ge kiametse ilerileri

Evet rutin kontroldu ve sukur iyi gecti.
Insallah hep guzel gunler gorur ve bebeklerimizin haberinide paylasiriz burdan

kızlar allahın izniyle maşallah çok iyi gidiyorsunuz sizler ve bebeklerinz. dualarım inanın hep sizlerle. sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alacaksınız inşallah.....

kızlar allahın izniyle maşallah çok iyi gidiyorsunuz sizler ve bebeklerinz. dualarım inanın hep sizlerle. sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alacaksınız inşallah.....

Insallah.
senin naklin ne zamandi. Bi cumartesi gunu aklimda kalmis:44:
hadi arkamizsan gel artik:
Inan sende hep aklimdasin.

canım ben sadece biliyon detaylı ultrasona girdim heranki bir sıkıntı varsa baştan hastane falan ayarlamak için işinin ehli bir doktorun elinde doğum yapmak için çok şükür ondada herşey yolunda çıkmıştı seninde bundan sonra öyle rabbimin izniyle devam edecek ve rabbim sağlıkla 40 haftayı doldurup meleğini kucağına aldığın günü gösterecek

kızlar mrhb Allahım nasip ederse bende kurban bayramından sonra dondurulmuş bebeğimi alıcam tutunması daha mı kolay oluyo dondurulmuş emb. tedavi nasıl ilerliyo anlatır mısınız iğne vs veriyorlar mı tutunması için

Aminnnnn.

Senin az kaldi masallah.hazieliklar nasil gidiyor.

Aminnnnn.

Senin az kaldi masallah.hazieliklar nasil gidiyor.

canım rabbime şükürler olsun hazırlıkları tamamladık alınacaklar alındı yıkanacaklar yıkandu ütülendi tek eksik hastane çantamızı hazırtlaması kaldı onun haricinde herşeyi hallettik bakınca eksik bitmiyo ama önemli olanları halleddik çok şükür

dün benimde doktor kontrolum vardı rabbime şükürler olsun herşey yolunda bundan sonra 1 ay da değil 3 hafta sonra gideceğim ondan sonra 15 güne ondan sonrada haftaya düşecek kontroller rabbim bu 2.5 ayıda sağlıklı sıhatli atlatım sağlıkla meleğimi kucağıma almamı nasip etsin inş hepimiz gününde saatinde alırız meleklerimizi kucaklarımıza

canım dondurulmuş tedavisi tüpbebek tedavisine göre daha kolay doktorun sana rahim kalınlaşması için estorfem hap verecek 2 günde birde rahim kalınlığını ölçecek rahim istenilen kalınlığa ulaştımıda transferin hayırlısıyla yapılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…