dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

canım benim bunda da vardır bir hayır rabbim bundan sonraki denemende inş bebişini yollar sana

Arkadaslar yarın dr kontrolum var.inşallah iyi haberler getiri rim.

feryal canım hayırlı haberlerle gel inş merak ettim kaç hafta arayla kontrole gidiyon benim 3 hafta dolmadan sen 3. kez galiba gittin inş güzel haberlerle gelirsin yazamasamda takipteyim canım

ercelf kız uğramaz oldun topiğe merak ediyorum seni hazırlıkların ne aşamada prensesin alışverişleri tamamlandımı sen ne durumdasın inş herşey güzel güzel gidiyordur

feryal canım hayırlı haberlerle gel inş merak ettim kaç hafta arayla kontrole gidiyon benim 3 hafta dolmadan sen 3. kez galiba gittin inş güzel haberlerle gelirsin yazamasamda takipteyim canım

Ben her hafta dr dayım.
15 te bir u.u tesi 15 te bir özel dr:78:
Muayene iyi geçti çok şükür.

Ben her hafta dr dayım.
canım ayrıntılı ultrasona kadar bende senin gibiydim, her hafta hastaneye gidiyordum zaten tüp bebek yaptırdığım doktorda 20 günde 30 günde bir randevu veriyordu, ben onun dışında devlet hastanesine gidiyordum kesin her hafta psikolojim de bozulmuştu artık, ama ayrıntılı ultrasonda çok şükür bir terslik olmayınca karar verdim, endişeye kapılıp bebeğimi huzursuz etmemek ve sürekli ultrasona maruz kalmaması için artık tedavi gördüğüm doktora gideceğim sadece 21. haftada gittim en son kendi doktoruma bir sonraki randevuyu 27. haftama verdi.

Merhaba
Benim rahim ağzına serklaj uygula nde 15. Haftada. Ve sık sık ölçüm yapilmasi gerekiyor.
B6 yüzden bu kadar sık gidiyorum.

Ben her hafta dr dayım.

canım benim kontrolun iyi geçmesine sevindim ne yapıyodu prenses kocaman olmuştur şimdi canım senin rahim ağzından dolayımı bu kadar sık kontrolun oluyo inş sorunsuz 40 haftayı dolduerur meleklerimizi kucağımıza alırız

Kızlar merhaba sizi birazcık ihmal ettim kusura bakmayın bu sıralar bir dalgınlık başladı bende havincim merak etmişsin canım biz çok iyiyiz rabbime şükürler olsun 28. haftayı doldurduk. Allahım ne büyük daha minicikken nasıl geçer günler diyordum ama bizi bugünlere erdirdi. Hazırlıklar şöyle ki; giyim kuşam banyo ve bakım ürünü işlerimiz bitti. Kızımın bebek arabasını da aldık travel sistem olanlarından. Hatta biraz bez ve ıslak mendil bile stokladık :) 21 eylül de kontrolümüz var. sorunsuz geçerse odasını eylül ayının son haftası siperiş edeceğiz yatakodama da başucuma güzel bambu bir beşik beğendim onu alacağım model belli sadece biraz daha zamanın geçmesini bekliyorum almak için.
kendime de bir takım lohusa pijaması emzirme atleti ve sütyeni aldım hatta lohusa tacımı bile aldım :) ama yetmez tabi 1 er tane kendim için biraz daha bişeyler alıcam onlar var eksik olarak. bir de kapı süsü sepeti ve şekerleri yok daha meydanda acele etmiyorum onlar için de.

kızım 25. haftada 750 gramdı. şimdi 1000 kg yi geçmişmidir çok merak ediyorum zira epey güçlendi baba da hissediyor artık tekmelerini. çok hareketli havin neredeyse gece gündüz hiç uyumuyor dünyaya hazırlık yapıyor sanırım bol bol hareket ediyor. 19. haftanın sonunda gidicez kontrole idrara sıkışık gel dedi rahim ağzı ölçülecek tek korkum o bebek büyüdükçe hızlı kısalabilir 28 i doldurduk ama rabbim önce 32 yi sonra da 36 yı nasip etsin inşallah. tek korkum o rabbime emanet miadında doğum nasip etsin.
sağlık ocağı kontrolleri de devam 2. tetanoz aşımızı olduk gittikçe kalbini de dinletiyor ebemiz hareketlerini hissedince de zaman daha çabuk geçiyor. artık çok bağlandım. sesimi tanıyor bana tepki veriyor. sesleri algılıyor miniğim maşallah sabırsızlanıyorum artık doğum için. 2.5 ay kaldı. senin daha da az.

normal doğum mu düşünüyorsun? bir de göğüslerin için doğumdan önce krem kullanacakmısın yada sütün olsun diye anne çayı ?
ben 61 kg ile başladım geçen ay 65 kg idim pek kilo almadım bakalım bu ay kaç kg almış olucam. çok sıkıntılarım yok bazen bel ağrısı oluyor o kadar. rabbim tamamına erdirsin hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.

alisalis canım kimyasal gebelik yaşamışsın çok üzüldüm ama bir yandan da kendim aklıma geldi de kimyasal gebelik ten 1 ay sonra yeni bebeğimi almıştım ve o bana sıkı sıkı tutundu. sen de pes etme kimyasalın arkası gebeliktir derler hep inşallah embriyon vardır daha. hakkında hayırlısı olsun.

feryalcim maşallah hızla büyüyorsunuz herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim arka arkaya alıcaz inşallah meleklerimizi kucağımıza.

Buarada biz kızıma "Ela" ismini koymaya karar verdik henüz tam kesin değil ama büyük ihtimal. erva da çok hoş bir isim havincim.

ercelf canım 1 gün arayla konrtrole gideceğiz nasipse ne güzel kızın büyüyo maşallah bol bolda sağlıklı kilolar alır inş sen kontrole gittiğinde 1kilonun üzerinde olacak kızın merak etme bende 30. haftam dolduğunda gitmiştim 1 kiloyu geçmişti kızım seninde geçer hayırlısıyla sağlıklı sıhatli olsunlarda kilolu olmaları okadar önemli değil diyoruz ama işte anne yüreği güzelde beslensinler istişyoruz rabbim 36 değil 40. haftada kızını kucağına almayı nasip eylesin canım hayırlı evlat olsunlar inş

ne güzel oda almayıda düşünüyon benim evim küçük olduğu için benim yanımda yatacak ondan oda falan hiç düşünmedim hayırlısıyla alırsın ve içinde büyütürsün meleğini inş

canım bu kadar arayı açma merak ediyoz sen kontrolden geldiğin gibi yaz tamammı

Tamam canım gelince yazarım benim de yatakodamda eşyalarına yer yok kızımın odası var o yüzden dolabına yerleşsin istiyorum ilk başlarda odasında yatamaz ama yatakodasına da alıcaz o yüzden minik bişey.

Evet. Riskli gurupta olduğum için.
Inşallah rabbim hepimize kısmet eder.

Ne güzel haberlerle gel mis sin
Hazırlıklar da tam hız devam ediyor.
Rabbim iyi günlerde kullanmak nasip etsin.
Bu arada isminiz de çok güzel
Insaallah herşey sonuna kadar böyle gitsin ve bebek lerimi zin dogum haberlerini paylaşalım burdan.

Arkadaslar hafta erken oldugu için alışveriş yapmaya cesaret edemiyor um . Kismetse 28. Den sonra
Ama bir hastane cikisi 2 de battaniye mız var hediye
Inşallah gonlumuz ce kullanm ak nasip olur

sağol feryalcim Allah sana da bu haftaları göstersin. hazırlıkların daha iyileri sizin olsun :)

Arkadaslar hafta erken oldugu için alışveriş yapmaya cesaret edemiyor um . Kismetse 28. Den sonra
Ama bir hastane cikisi 2 de battaniye mız var hediye
Inşallah gonlumuz ce kullanm ak nasip olur

ben de korkarak başlamıştım alışverişe canım 20. haftadan sonra. ama anladım ki alışveriş beni mutlu ediyor kötü düşüncelerden arındırıyor. neticede rabbim nasip ederse giydiricez bişey olacaksa 28. haftadan sonra da olur. kendimi mutlu etmek ve iyi düşünmek için almaya başlamıştım ben rabbime emanet dedim hep alırken. eve gelip bakarken de giydirebilecekmiyim acaba diye hep içim buruldu. hala da korkuyorum alırken ama tatlı telaşlar. kendini sıkma gönlünce tadını çıkart hamileliğinin canım.

kontrolümü erkene aldılar ve bu akşam gittik. rahimağzı uzunluğu normal bebek haftasıyla uyumlu 1300 gr olmuş herşey yolunda.
ama ben karnım sertleşiyor kasılıyor ve sarı akıntım var deyince beni nst ye bağladı. içime doğmuştu zaten bağlayacağı. 20 dk kaldım ve 5 kez kasılmam oldu. düzenli olarak hemde. görseniz karnımın nasıl sertleşip yukarı doğru çıktığını göbeğime koydukları aleti bir lastikle belimden bağladılar o lastiğin gerilmesini bile hissettim. ebe minik minik kasılmalarınız var dedi. doktorla görüştük hemen sancın çıkmış dedi yüzü düştü. hem de düzenli olarak dedi ve bu hiç hoşuma gitmedi dedi. erkenden parmak muaynesi olmak zorunda kaldım rahimağzında açılma var mı yok mu bunu anlamak için bakmak zorundayım dedi. fazla canımı acıtmadan muayne etti. rahimağzı kapalı dedi sevindi ve rahatladı. bir sorun yok dedi.
normal olan kasılmalarmış her gebe hissedermiş ama ben yarım rahimli olduğum için yani rahmim daha küçük olduğu için daha sık hissedebilirmişim.
erken doğum riskimden dolayı tedbirli olalım ki sonradan üzülmeyelim dedi 32. haftayı dolduralım şu 3 hafta dikkat et çok gezinme dedi. rahat ol bir sıkıntı yok açılman yok dedi. yarın sabah yine nst ye çağırdı eğer yine sancılar çıkarsa seni yatırmamız gerekebilir bir süre dedi
pruloton depot başladı hemen orda acil de olduk iğneyi. bir de nidilat diye bir ilaç başladı 8 saatte bir düzenli olarak içicem ve bol su tüketicem.
seni haftaya da görücem dedi. biraz daha sıkı takip edelim bu haftalarda erken doğuma sık rastlanıyor tedbirimizi alalım dedi. başta o da korktu ama açılma olmadığını anlayınca rahatladı bana da rahat ol dedi yani bunlar tedbir amaçlı şuan bir sorun yok dedi. ama benim yüzüm düştü içim çok kötü oldu. erken doğum istemiyorum 32 de bile doğum istemiyorum. rabbim göstermesin. zamanında doğsun ama rahim taşımicak ya kilo alamicak yada fazla durmicak bebek içerde. bu sancılar erken doğum olacağının işaret mi dedim. hayır değil kesinlikle dedi. net anlamak için de parmakla muayne etti işte.
çok hafif de pembe lekelenmem oldu eve gelince.
pembe bile olsa kanı görmek çok kötü etkiledi beni. herşeyden soğudum birden yeterki doğsun sağlıkla sıhhatle ve zamanında hiçbirşey umrumda değil şuan. benim için dua edin.

ercelf canım rabbimin izniyle herşey yolunda gidecek sen rabbime sığın bebeşinde vakitlice doğacak buna inan kötüyü aklına hiç getirme rabbim büyük meleğinin geleceği zamanı o bizden daha iyi bilir bebeğin sağlıklı sıhatli gelişip vakitlice doğsun inş canım bak doktorunda demiş tedbir amaçlı diye inş da hayırlısıyla bundan sonraki haftaları sıkıntısız halledersin

canım her kontrolunden güzel haberlerle gel inş maşallahda kuzuna haftasıyla uyumlu kilosu annesi

sen beni geçtin benim kontrolumde salıya ertelendi doktorum çok yoğun olduğundan

canım insallah bebeğin vaktinde doğar endişelere kapılıp kendini de bebeğini de üzmemeye çalış, bizler Allah bize nasip ettiği için zoru başaran anneleriz, bizim bebeklerimiz de üzmeyecek bizi insallah, Allah gönlüne göre versin ve nasil bir doğum istiyorsan onu nasip etsin. insallah güzel haberlerini de yazarsın

R.a.y topiginede yazdım.
Insaallah herşey yolunda gidecek ve zamanında gelecek bebegin
Bugünkü dr kontrolün nasıl geçti

Sevgili ercelf benim 23. Haftadan beri kasılmalarım var 4 gün hastanede yatmıştım o zamanlar daha sonra nidilat kullanmaya başladım ama ben sık kullanıyorum nidilatı ve proluton depot oluyorum hamd olsun 34. Haftaya geldik . Çok endişelenme derim benim rahim uzunluğumda kısaltmıştı 23 mm lerde en son 1 ay önceki kontrolde şimdi ne alemde bilmiyorum o kadar nidilata rağmen hala kasılıyorum :)bebek hareketlerini kontrol et .. Bakalım ben ve oğluşum en son hedef 36. Hafta çünkü daha fazla ilaç kullanmak istemiyorum .. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…