dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

canım bende senin gibi hazırlıklara dur dedim, biara çok heveslendim birkaç parça kıyafet falan aldım, ama internette okuduğum ve devlet hastanesinde dinlediğim bazı hikayelerden etkilendim ve 32 ye kadar hazırlıkları durdurma kararı aldım, haftaya salı günü tedavi gördüğüm doktoruma gideceğim kan sulandırıcı olayını detaylı konuşmayı düşünüyorum çünkü devlet hastanesinde ilgilenmiyorlar endişelerinle, yazarım burdan öğrendiklerimi. prolutonu ben 20. haftaya kadar kullanmıştım, çok zor bir iğne Allah yardımcın olsun, yaklaşık 6 hafta oldu ama hala kalçamda morlukları izleri belli:)buarada temizlik falan demişsin sakın haaaaaaaa!!! 2 arkadaşım yakın zamanda vaktınden önce doğum yaptılar temizlikle kendilerini yordukları için, ben onları gördüğümden hiç yormuyorum kendimi varsın 3 ay daha pis olsun ev, zaten kısmetse kasım sonunda kadın çağırıp temizletmeyi, halıları yıkatmayı düşünüyorum, bebeğim temiz eve gelsin diye

Dr kontrolüm iyi geçti çok şükür.
Şu 28 i bir gecsek biraz daha rahatliycam.

Maşallah size dogum planları yapılmaya başlamış.rabbim hayırlı olanı nasip etsin

canım doktor kontrolünün iyi geçmesine sevindim her kontrolun bir öncekinden iyi geçer inş ve sağlıkl meleğini kucağına alırsın

canım sormak istedim nasıl olur diye ghep diyorum rabbim hakkımda hayırlı olan doğum şeklini nasip eylesin gönlüm normalden yana ama son dakika ne olur bilemeyiz

canım bende transferim olduğu günden beri kan sulandırıcı iğne kullanıyom ve doktorum doğuma kadar kullanacaksın dedi inş hepimiz sorunsuz vakitlice meleklerimizi kucağımıza alırız

ercelf canım hiç bişey düşünme rabbim hayırlısıyla vakitlice evladına kavuşmanı nasip eylesin sancıların çıkmamasınada sevindim son haftalar yaklaştıkca çok daha dikkatli olmamız gerekiyo bana doktorum bu kontrolde iş yapmıyacaksın dedi sorun olsun olmasın 30. haftadan sonra dahada dikkatli olmamız gerekiyo inş seninde kuzu bekler annesi bıraz daha büyür beslenir klolar alır içerde

haklısın canım gözüm korktu benim de eğer bişey olursa neye yarar odası hazırlığı eve yapılan temizlik vs.. insanın gözü hiçbişeyi görmez. ben bütün yaz gezdim iyi bir hamilelik geçirdim şimdi riskim oldu ve yatmam gereken zamanda böyle işlere kalkışmanın hiç alemi yok. ben de halılarımı yıkamaya vericem tüller ve camlar için de annem gelicek yanına da bir kadın tutucam. hiçbişeyi kafama takmıyorum şuanda da eşim ilgileniyor ev işleriyle. çok özledim ama kendi temizliğimi kendim yapmayı :) bir doğsun Allahın izni ile evi hortum takıp yıkamayı düşünüyorum :)

ben de transferden itibaren 60 gün boyunca progestan iğne oldum günlük olanlarından. o neymiş ki ? hiçbişeymiş. hiç acımıyordu. bu felaket cidden iğnenin girişinden itibaren zerk edilişinin sonuna kadar bacağım kasılıyor 2 haftadır oluyorum sanırım 32. haftaya kadar da olucam. bir de göbeğimin üzerine yatamadığım için hemşire yan yatıkken vurdu o zaman daha çok acıdı birdahaki sefere ayakta vurunmayı denicem.

benim bebeğimin giyim kuşam alışverişi tamam beni mutlu ediyordu Allaha dualar ettim giydirmeyi nasip et diye gönül rahatlığı ile yaptım. beşiği de hazır sayılır modeline karar verdim. zaten bunlar yeterli. kocaman karyolalarda yatmicaklar odası biraz beri dursun . 32 yi bir dolduralım. hatta bayram geçsin doğuma 2-3 hafta kala falan da versem doğuma yetişmesin önemli değil. 40 ı çıkana kadar yerleşir herşeyi.

merhaba kızlar nasılsınız kimse yazmamış benden sonra umarım herşey yolundadır.
benim yarın kontrolüm var. haftabaşında doktorumla konuştum nidilat a 8 satte bir devam et dedi. yarın da yine proluton depot olucam haftalık iğne. riskli haftaları atlatana kadar olucaz 2-3 hafta dedi. ama benim için 32 de doğum bile çok erken. 36 ya kadar vurul dese vurulurum. çok da ağrılı bir iğne hiç günlük iğnelere benzemiyor. göbeğimden dolayı yüzü koyun yatamadığım için vurulurken yan yatıyorum ozaman da sanki kemiğime giriyor iğne bu sefer ayakta vurulmayı denicem :)
bebeğimin hareketleri çok iyi çok şükür o yüzden meraklanmıyorum kendini bana hissettiriyor sanki annesinin ne kadar korktuğunu bilir gibi.
29. haftada çıkmıştı sancılar. bugün 31. hafta bitti. 2 hafta geçti bile üzerinden 32 yi de atlattık mı inşallah gerisi daha kolay gelir.
yalnız coraspin i 36 ya doğru keseriz demişti doktorum Allah korusun bir erken doğum olursa ondan korkuyorum. bu gidişimde hatırlatıcam daha erken kessin. ama bu sefer de bebeğin tam kilo alma haftalarında beslenemez kan akışını etkiler diye kesmesini de istemiyorum aspirini
belki gün aşırı al der yada 34 e kadar içerim. inşallah yarın da nst de sorun çıkmaz.

canım benim inş herşey yolunda gidecek sen hiç sıkıntı etme meleğin gününü doldurup kucağınba gelecek inş yarınki kontrolunde sorunsuz geçer inş

canım ben prolutondepotu 16. haftamdan beri vuruluyom ve çok ağır iğne bir haftada kalçam tam normale dönüyo diğeri aynı oluyo rabbim hepimizin bebişlerine sağlık versin sağlıklı vakitlice kucağımıza alalım inş bende göbekten iğne vuruluyom ve doktorum şu haftada keseriz demedi canım doğuma kadar kullanıcaksın dedi sende rabbim kısmet eder bu kontrolde sıkıntı çıkmazsa doğuma 1 hafta kala kesersin çünkü kordondaki kan akışını daha hızlı şekilde akmasını sağlyuo kullandığımız iğne ve hap

feryal nasılsın canım kontrole yakında gittinmi senve ercelf benim üzerime iki defa kontrole gittiniz benim haftalarmı geçmiyo sizmi erken kontrole gidiyonuz anlamadım benimde nasipse ayın eğer randevu alabilişrsem 11 de kontrolum olcak

merhaba arkadaşlar çooook uzun bir süredir buraya giremiyordum..ben de bu ay dondurulmuşları deneyeceğim..hatta bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadı bekliyorum 2.ya da 3.günü gelin dediler sadece bir hap kullanacakmışım..geçmişi okuyamadığım için sormak istiyorum dondurulmuşlarla ikinde hamile kalan çok kişi var mı topikte ? Bana olasılığın normaline göre daha düşük olduğunu söylediler de..tabi benim yaş da 35 oldu..gerçi daha önce doğum yaptığım için acaba tutunma olasılığı daha yüksek olabilir mi ?

Canım ben her hafta dr dayım .
Ondan sana sık geliyor.
Pruluton u bende 14. Haftadan beri vuruluyor um. Ve kismetse 34 e kadar vuruluncam.
Clexsan kullanıyorsun galiba dogumdan 24 saat öncesi bırakmak yeterliymis merak etme daha once osman hoca söylemişti.

Maşallah hafta bayan ilerledi. Inşa allah 40 görürsün.

canım benimde tehlikeye girdi, bebeğin eşi aşağıdaymış, serviks uzunluğunda da kısalma varmış, dr heran kanaman olabilir, bişey kaldırma, fazla yürüme , biri baksın evde sana vs deyince çok panik oldum, başka dr a gittim, sanırım doğumu da son gittiğim dr a yaptırcam, kan sulandırıcı iğneyi doğumdan 2 gün önce keseceğiz dedi kendi doktorum ama son gittiğim dr aslında kullanmana gerek yok ama madem bu kadar kullanmışsın devam et dedi. prrolutona gelince 20. haftamda bıraktım şuanda 27+4 teyim hala kalçamdaki kara lekeler ve dokununca ağrı devam ediyor. kalsiyum ve magnezyuma da başladım simdi midem bulana bulana içiyorum, herşey bu minnaklar için

G90 canım geçmiş olsun çok dikkat et sakın kalkma madem annene git yakınsa yat kalkma daha çok erken kanama gelirse de korkma böyle eşi aşağıda olanlarda olabiliyomuş doktorun önlemini alacaktır bol su tüket Allaha emanet ol

Biz de doktordan geldik 31+3 olmuşuz suyum bile artmış herşey yolunda son polutan depot u vurulduk nidilatı 12 saatte bir e düşürdük 18 ekim de yine gidicez 1666 gr olmuş kızım rahim uzunluğu da 3 cm sanırım sıkıntılar geçti risk azaldı erken gelmick inşallah dedi doktorum. Çok mutluyum kızlar dualarınız için teşekkür ederim.

Geçmiş olsun.
Kendine dikkat et ve yormanve dr a danışarak prulutona tekrar basla bence. Erken dogumu ve kanamayı engellemeye çok etkili.
Serviks ölçümü için birşey dedimi

Geçmiş olsun.
Kendine dikkat et ve yormanve dr a danışarak prulutona tekrar basla bence. Erken dogumu ve kanamayı engellemeye çok etkili.
Serviks ölçümü için birşey dedimi
tedavi gördüğüm dr 35 mm ölçtü, diğer dr da 37 mm ölçtü, şuan için tehlikeli değil belki ama benim endişe ettiğim dahada kısalması, kanama durumu eşi aşağıda olunca oluyormuş, Allaha emanetler ya bu kadar eziyet çekiyoruz, Rabbim sonunu hayır etsin ins.

benim de hamileliğim boyunca 34, 35 yada 36 mm civarlarında gitti hep serviks ölçümüm. doktorum karından bakıyordu idrara sıkışıkken. 22. haftamda detaylı ultrasonda prof. dr. rıza madazlı vajinal baktı onda da 40 cm çıkmıştı. 30 un altına düşmediği sürece sıkıntı yok bence canım. eşinin aşağıda olmasına yapılacak bişey yok bence bol bol istirahat et yer çekimine karşı dur ki kanama olmasın :)

sağol canım ya, ben tedbir olsun diye doğum çantamı hazırlamaya başladım:) insallah Allahım korktuğumuza uğratmasın ama tedbirli olmak lazım.

canım bende 15 günde bire düştü kontroller ama sanki günler geçmiyo bana artık ağırlaşmaya başladım heralde ondan günler geçmiyo geliyo bana

canım iğneleri doğuma kadar kullancaz dedi doktor bende tamam dedim kesilecekse artık söyler bende heralde çoğu bitti azı kaldı zaten rabbim sağlıkla vaktinde saatinde kucağıma almamı bebeğimi nasip etsinde iğne falan benim için en sonraki iş

canım seninde haftalar ilarliyo inş sende bu sefer hayırlısıyla vaktinde saatinde kucağına alırsın yavrunu

Inşallah senin haftalari bizlerde görürüz.
Senin az kaldi sağlıkla dogum haberlerinde alırız inşallah.

Inşallah senin haftalari bizlerde görürüz.
Senin az kaldi sağlıkla dogum haberlerinde alırız inşallah.

canım bu günleri gösteren rabbim hayırlısıyla vakitlice bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleride gösterecek ben sizden önce doğuracağım ama rabbimin izniyle hepimiz 40 haftayı dolduracağız buna inanıyorum ben bebeğimle konuşuyom hep kızım 40 haftayı doldur sağlığın kilon yerinde olsun rabbim bebeklerimizi sağlıklı sıhatli eli ayağı düzgün hayırlısıyla vakitlice kucağımıza almayı nasip eylesin

Selam kızlar biz de 32. Haftayı doldurduk çok şükür rabbim 40 ı görmeyi de nasip etsin. Nidilat a 12 saatte bir devam ediyorum proluton depot 3 hafta vuruldum başka vermedi baya iyiyim karnım yumuşadı kasılmalarım geçti bebeğin hareketleri de iyi maşallah. Bizim de kontroller sıklaştı sancılardan dolayı 2 haftadan da az sürede gidip geldik 29. Haftadan beri. 18 ekim de yeni kontrol 33 ü doldurmuş olacağız.
Havincim az kalmış doğuma 37 olmuşsun 38 e bişey kalmamış rabbim hayırlı doğum nasip etsin.
Feryalcim senin de 28 e bişey kalmamış. Rabbim sana da göstersin bu haftaları.
G90 canım ben daha doğum çantamı hazırlamadım ne geniş hatunum dimi:) hem de riskim var. Ama kıyafetlerimiz tüm cicilerimiz anneanne de eve getirmeye korktum bişey olurda elim avcum boş kalırsa onlara bakıp üzülürüm diye. Bayramdan sonra tam gaz girişicez annem gelicek yıkanıcak paklanıcak odası hazırlanacak Allahın izni işe.
Ben inanılmaz rahatım insan kendini Allaha teslim edince huzur buluyor ona emanetiz bukadar oldu devamını da getirir inşallah.

canım bende senin gibi rahat bir insanım aslında, birazda kayınvalideme falan güveniyorum:) iki tarafında tek ve ilk torunu olacak fındığım.. dr panik yapınca beni heran doğum yapacakmışım gibi hissettim kendimi, alışveriş tamam ama yıkanacak eşyalar ütü de var tabi. kendimi yormak istemiyorum ama bebeğimin herşeyiyle de kendim ilgilenmek istiyorum, herşey içime sinsin istiyorum. Allah vaktinde doğum nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…