Kızlar günümüz belli oldu 38+5 de 25 kasım pazartesi günü saat 13.00 de sezeryan olucam Allah kısmet ederse.
Anestezi doktoru spinal önerdi kararsızım ben hakkımda hayırlısı olsum bebek genel anestezi den daha çok etkileniyomuş.
Feryalcim maşallah sende 31 in içindesin 32 ye ne kalmış omı da doldurunca 35 i beklersin sancın açılman olsa bile birkaç hafta ilaçla iğneyle durdururlar bende olduğu gibi ama inşallah gerek kalmaz. Bu arada ray topiğindem paşa yı merak ettim umarım doğumu durdurulmuştur.
Dua edin kızlar hayırlı haberlerle dönelim...
canım çok merak ediyordum seni neyaptın diye, HAYIRLI UĞURLU OLSUN, Allahım sana da kızına da sağlık sıhhat versin, birbirinizden ayırmasın sizi.çok şükür Allah gönlüne göre verdi, 38 i gördün, darısı başımıza. bende spinal istiyorum ama kan sulandırıcı kullananlarda çok tercih edilmediğini duydum. yarın dr a gittiğimde bu konuyu konuşacağım. evinde ne tatlı bir telaş vardır, nasıl huzurlu bir ortamdır, Rabbim hepimize nasip etsin. bu arada sütün geldimi hemen? ben süt durumunu çok kafaya takıyorum, ya sütüm gelmezse ya bebek emmezse diyeKızlar geç haber verdiğim için özür dilerim ben pazartesi 13:35 de spinal anestezi ile kavuştum bebeğime 2800 gr 48 cm doğdu yavrum 38+5 de gayet sağlıklı evimize geldik. Allah herkese yaşatsın bu duyguyu.
Adını Beril koyduk çok tatlı pembe beya tenli bir kızım oldu hamdolsum rabbime. Allah herkese yaşatsın bu duyguyu.
Spinal anestezi çok rahatmış bebeğimin ilk ağlamasını duydum yanıma getirip öptürdüler bana. Çok güzeldi çok...
Kızlar geç haber verdiğim için özür dilerim ben pazartesi 13:35 de spinal anestezi ile kavuştum bebeğime 2800 gr 48 cm doğdu yavrum 38+5 de gayet sağlıklı evimize geldik. Allah herkese yaşatsın bu duyguyu.
Adını Beril koyduk çok tatlı pembe beya tenli bir kızım oldu hamdolsum rabbime. Allah herkese yaşatsın bu duyguyu.
Spinal anestezi çok rahatmış bebeğimin ilk ağlamasını duydum yanıma getirip öptürdüler bana. Çok güzeldi çok...
Kızlar geç haber verdiğim için özür dilerim ben pazartesi 13:35 de spinal anestezi ile kavuştum bebeğime 2800 gr 48 cm doğdu yavrum 38+5 de gayet sağlıklı evimize geldik. Allah herkese yaşatsın bu duyguyu.
canım çok sağol verdiğin bilgiler için , Allah sana da kızına da sağlık sıhhat versin, darısı isteyen herkesin başına. bende sanırım en geç 20 aralıkta doğurmuş olurum, aynı senin dediğin gibi dr tahmini doğum tarihinde 2 hafta önce bıraktırıyor kan sulandırıcıyı, şuan en büyük endişem sütüm gelmezse diye, gece kabusum oldu 1 aydır, sürekli bebeğimi emzirmeye çalışırken görüyorumÇok sağolun kızlar Allah size de nasip etsin. G90 canım kızım emiyor sütümü elektrikli pompa ile sağarak getirttim ama yeterli değil biraz mama takviyesi yapıyoruz.
Kan sulandırıcıyı 2 hafta önce bırakmıştım sorun olmadı ben memnun kaldım anesteziden ağlamasını duymak mükemmel bir duygu...
feryal canım nasılsın nasıl gidiyo rabbimin izniyle azar azar 40cı haftaya yaklaşıyosun rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eylesin evladını
Havincim ben de. 1 aylık pompa kiraladım sütümü onunla getirttim aktif olarak 5. Günümde geldi gündüzleri emziyorum ama iştahım yok sıvıları çok içiyorum ama yemek yerlen lokmalar ağzımda büyüyor yetmiyor akşam olunca süt mama takviyesi yapıyorum valla aç kalmasına dayanamıyorum hep aranıyor kabız da yapmadı similac aldık kızıma çok sevdi sen de deneyebirn benim kızım zaten 2800 doğdu kilo alması ve beslenmesi lazım hem de sarılık olmaması için. Memeyi de kalkanla daha rahat tutuyor emiyor mamadan önce mıhakkak iki mememi de emziyorum biberona alışmasın diye herikisini de alıyor sorun yok yalancı memeyi sevmedik biz de daha tutamıyor. Gazımız vardı biraz zinco verdi doktorumuz rahatladık kakamızda cıvık bir sorun kalmadı çok şükür.
Geceleri mama verince biraz uzun uyuyor ben de dinleniyorum yolsa bütün gün göğsümde sütüm de artar böyle böyle inşallah.
G90 canım hastanede sarı süt geliyor zaten bebek 1 gün onunla idare ediyor 2. Gece çok ağlayınca mama takviyesi yaptı hemşiremiz göğüslerine sık sık lansinoh sür hastanede sakın unutma eve çıkınca gelmediyse sütün pompa ile sağ gerekirse de mama ver azcık aç kalmasın böylelikle gelir sütün merak etme.
Feryal de umarım iyidir az kaldı onun da mucizesinin gelmesine topiğimizün kızları artıyor.
Havincim ben de. 1 aylık pompa kiraladım sütümü onunla getirttim aktif olarak 5. Günümde geldi gündüzleri emziyorum ama iştahım yok sıvıları çok içiyorum ama yemek yerlen lokmalar ağzımda büyüyor yetmiyor akşam olunca süt mama takviyesi yapıyorum valla aç kalmasına dayanamıyorum hep aranıyor kabız da yapmadı similac aldık kızıma çok sevdi sen de deneyebirn benim kızım zaten 2800 doğdu kilo alması ve beslenmesi lazım hem de sarılık olmaması için. Memeyi de kalkanla daha rahat tutuyor emiyor mamadan önce mıhakkak iki mememi de emziyorum biberona alışmasın diye herikisini de alıyor sorun yok yalancı memeyi sevmedik biz de daha tutamıyor. Gazımız vardı biraz zinco verdi doktorumuz rahatladık kakamızda cıvık bir sorun kalmadı çok şükür.
Geceleri mama verince biraz uzun uyuyor ben de dinleniyorum yolsa bütün gün göğsümde sütüm de artar böyle böyle inşallah.
G90 canım hastanede sarı süt geliyor zaten bebek 1 gün onunla idare ediyor 2. Gece çok ağlayınca mama takviyesi yaptı hemşiremiz göğüslerine sık sık lansinoh sür hastanede sakın unutma eve çıkınca gelmediyse sütün pompa ile sağ gerekirse de mama ver azcık aç kalmasın böylelikle gelir sütün merak etme.
Feryal de umarım iyidir az kaldı onun da mucizesinin gelmesine topiğimizün kızları artıyor.
canım çok merak ediyordum ne durumda olduğunu sanırım herşey yolunda, inşallah mamayı bırakacak kadar sütün çoğalır sende toparlanırsın umarım, bende gribal enfeksiyon geçiriyorum , haftaya doğumum var ve ben 2 kg verdim, çok moralim bozuk, bende hiçbirşey yiyemiyorum, bolca su içmeye çalışıyorum ama geçmedi lanet hastalık...
canım yaptım doğumu 20 aralıkta spinal ile şükürler olsun , ama çok zor günler geçirdim 2 gündür iyiyim. göğüslerim iltihaplandı ve tıkandı, zaten ucu olmadığı için yavrum 5 gün ememedi mama vermek zorunda kaldıkSelam kızlar nasılsınız g90 canım doğum oldumu yazmamışsın merak ettim
Feryalcim senin ne kadar kaldı herşey yolundamı?
Benim kızım 1 aylık oldu kızlar ama hala mama veriyorum iki göğsümü de elektrikli pompa ile çekiyorum ne çıkıyorsa veriyorum doymazsa üzerine mama ilave yapıyorum ilk haftalarda kilo almadı kızım doktor mamayı arttırım sütünü de sağ ve biberonla ver dedi. Öyle yaptık bir haftada 500 gr aldı kızım düzenli besledik ben de göğsümü emiyor diye doyuyor sanıyodum meğer se çekemiyomuş.
Sütüm var gün geçtikçe de artıyor ama yine de çok bol değil inşallah 40 dan sonra artar.
Kalça ultrasonu ve 1. Ay aşımızı da atlattık herşey yolunda çok şükür.
Artık fışkırarak geliyor bendem pompa neden sütü azaltsınki ? Kaşıkla da eziyet ediyosun kendine biz dr brown un kolik önleyen yavaş akış biberonunu aldık sağıp onla veriyorum çok rahat memeyi de bırakmadı ama muhakkah biberondan önce unutmaması için göğsümü emzirdim bem şimdi hiçbir sorun yok. Benim bebeğim de çabuk yoruluyor boşaltamıyor göğsümü daha çok anne sütü alsın diye bineron en mantıklısı ve sağmak tabi ne kadar içtiğini görüyorum içim rahat eediyor benim kızım da 2800 doğdu 2660 île tabırcu oldu şimdi 3500 kg merak etme çabuk toparlanır ama besle sıksıl 2 saatte bir besle tüm anne sütünü ver doymuyorsa mamamtakvşyesi yap canım.canım yaptım doğumu 20 aralıkta spinal ile şükürler olsun , ama çok zor günler geçirdim 2 gündür iyiyim. göğüslerim iltihaplandı ve tıkandı, zaten ucu olmadığı için yavrum 5 gün ememedi mama vermek zorunda kaldıkkanata kanata sağmayı başardık, göğsümün tekini verebiliyorum ama bende senin gibi doymadığından şüphe ediyorum çünkü damla damla geliyor, diğer göğsümün tıkanıklığını çok zor açtık sürekli pompa kullandık ucu pompanın şeklini aldı dolayısıyla kaşık suratlımın ağzına sığmıyor çok sinirli ve aç bir bebek zaten bir sn gecikse mama dünyayı yıkıyor, çok küçük ama 2950 doğdu, 7. günde 2700 e düşmüş. biberon kullanma dedi dr lar ısrarla kaşıkla veriyorum mamayı da sağdığım sütü de ama hem ucu bozulduğu için hemde pompa sütü azaltıyor diye daha sağmak istemiyorum senin sütün fışkırır gibimi geliyor yoksa damla damlamı???
canım sütüm yetmiyor biliyorum hala mama veriyorum, bende de o biberondan var hastanedeyken 1 gece verdik dr kızdı o yüzden cesaret edemiyorum tekrar vermeye, meme ucum büyük olduğu için kahverengi bölgeyi tam alamıyor sanırım o yüzden süt gelmiyor.Artık fışkırarak geliyor bendem pompa neden sütü azaltsınki ? Kaşıkla da eziyet ediyosun kendine biz dr brown un kolik önleyen yavaş akış biberonunu aldık sağıp onla veriyorum çok rahat memeyi de bırakmadı ama muhakkah biberondan önce unutmaması için göğsümü emzirdim bem şimdi hiçbir sorun yok. Benim bebeğim de çabuk yoruluyor boşaltamıyor göğsümü daha çok anne sütü alsın diye bineron en mantıklısı ve sağmak tabi ne kadar içtiğini görüyorum içim rahat eediyor benim kızım da 2800 doğdu 2660 île tabırcu oldu şimdi 3500 kg merak etme çabuk toparlanır ama besle sıksıl 2 saatte bir besle tüm anne sütünü ver doymuyorsa mamamtakvşyesi yap canım.
Pompa neden sütü azaltıyor diyolar anlamıyorum
Selam kızlar nasılsınız g90 canım doğum oldumu yazmamışsın merak ettim
Feryalcim senin ne kadar kaldı herşey yolundamı?
Benim kızım 1 aylık oldu kızlar ama hala mama veriyorum iki göğsümü de elektrikli pompa ile çekiyorum ne çıkıyorsa veriyorum doymazsa üzerine mama ilave yapıyorum ilk haftalarda kilo almadı kızım doktor mamayı arttırım sütünü de sağ ve biberonla ver dedi. Öyle yaptık bir haftada 500 gr aldı kızım düzenli besledik ben de göğsümü emiyor diye doyuyor sanıyodum meğer se çekemiyomuş.
Sütüm var gün geçtikçe de artıyor ama yine de çok bol değil inşallah 40 dan sonra artar.
Kalça ultrasonu ve 1. Ay aşımızı da atlattık herşey yolunda çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?