Arkadaşlar merhaba
uzun zamandır yazamadim.
26/12 ta 35+2 de spiral sezaryen ile dogum yaptım.
48 cm 3340 gr doğdu aysenazim.
Havinsu ercelf feryal takvimi ugur getirsin diye yaptik. Hamile degilim yani. Ama söz Allahin izniyle olacagim. Sizleri ben de teyze yapacagim. Opuldunuz
Feryalcim simdi gordum. Bebisin gelmis hosgelmis. Gozuaydin canim. Mutlulugun daim olsun
Feryal canım rabbim yavruya sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip eylesin gözün aydın olsun sende kavustun melegine
Çok sağolun canlar
Alisalis. Canım rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin. Rabbim bunca emeğini boşa çıkarmasını
Inşallah burdan güzel haberini okuycam.
Havinsu. Rabbim hepimizin evlatlarına uzun ömürler nasip etsin.
Arkadaşlar merhaba
uzun zamandır yazamadim.
Arkadaşlar merhaba
uzun zamandır yazamadim.
Feryalcim gözüm aydın canım sonunda sen de kavuştun yavruna Allah hayırlı evlat etsin inşallah
Alis canım inşallah takvimin uğur getirir sana
Havin sen nasılsın nasıl gidiyor emzirme ve mama verme işleri benim hala aynı yarı mama yarı anne sütü emziremiyorum da biberona alıştı gittiği yere kadar gidecek böyle pompa ile çekip biberonla vermye devam
canım benim kızım emiyo ama toplasan beş dakika etmez sütüm azaldı ama artmadı olanıda şifa niyetine emziriyom kızıma mamayı memeden çok veriyom anlıcan biberona alıştımı memeyi almaz diyolar ama benimki ikisiyle idare ediyo mememde süt olsa biberonu istemez ama olmayınca olmuyo ne yapalım buda nasip işi zaten bu aralar kızımın iştahı gitti zorla içiriyom mamasını memeyide bıraz çekip bırakıyo inş bu dönemi çabuk atlatır kuzum
sen nasılsın beril nasıl büyümüştür annesi şimdi agu yapmaya başladımı benim yerime öp prensesi canım
canım sağma işi zor ya allah kolaylık versin 6 ay anne sütünü verebilsek ne mutlu bize benimki doğru emseydi belkide sütüm artardı ama emmedi herşeyin hayırlısı sende canım sütün olduğu müddet sağ ver bence damlası bile ilaç çünkü rabbim yavrularımızı korusun tüm kötülüklerden hastalıklardan inş
Benim de biraz azaldı sütüm havin sık sağmaya çalışıyorım bir ara yarı mama yarı anne sütüydü hatta süt bazen daha çok veyodum ama şimdi mama daha çok veyorım pompa da suni bişey bebeğin çekmesine benzemiyo demekki nasıl alışıyosalar öyle gider heralde belki hiç mama vermeseydik alışırlardı memeye süt de artardı ama bizimki kilo almayınca birde ben anladım ki bu süt olmayınca olmuyor ne yediğine ne içiğine bakmıuor canım mamayla biyüyüen de büyüyor sağlık olsun ben de şifa nşyetine beriyorum alması
gereken i aldı zaten şlk 40 gün emzirmek daha önemli feryal ne yaptı acaba emzirme işini bir de g90 da savaşıyordu o naaptı acaba kızım büyüyor 2 aylık oldu 2800 49 cm doğmuştu şimdi 4800 56 cm oldu farkı kapattı kıyafet derdine düştük küçülüveriyo çıtçıtlı badileri.
Havin sen adet gördün mü doğumdan
Sonra ben henüz görmedim
süt savaşında galip gelen ben oldum canlarımBenim de biraz azaldı sütüm havin sık sağmaya çalışıyorım bir ara yarı mama yarı anne sütüydü hatta süt bazen daha çok veyodum ama şimdi mama daha çok veyorım pompa da suni bişey bebeğin çekmesine benzemiyo demekki nasıl alışıyosalar öyle gider heralde belki hiç mama vermeseydik alışırlardı memeye süt de artardı ama bizimki kilo almayınca birde ben anladım ki bu süt olmayınca olmuyor ne yediğine ne içiğine bakmıuor canım mamayla biyüyüen de büyüyor sağlık olsun ben de şifa nşyetine beriyorum alması
gereken i aldı zaten şlk 40 gün emzirmek daha önemli feryal ne yaptı acaba emzirme işini bir de g90 da savaşıyordu o naaptı acaba kızım büyüyor 2 aylık oldu 2800 49 cm doğmuştu şimdi 4800 56 cm oldu farkı kapattı kıyafet derdine düştük küçülüveriyo çıtçıtlı badileri.
Havin sen adet gördün mü doğumdan
Sonra ben henüz görmedim
havincim kızını gördüm , maşallahhhhh harika birşey,, allah uzun ömürler versin.feryal canım nasılsın nasıl gidiyo alışabildinmi rabbim bebeklerimize sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin rabbim olmayanlarada tez vakitte nasip eylesin inş
feryal profilimde albümler kısmına kızımın resmini koydum ordan bakmak istersen görürsün canım bende kızını çok merak ediyom sende profilinden albümler kısmına koysan görsek ne güzel olur
canım inşallah uğur getirir ve ben de bebişime kavuşurum. çok inanıyorum ama hala yok. çok öpüyorum.Feryalcim gözüm aydın canım sonunda sen de kavuştun yavruna Allah hayırlı evlat etsin inşallah
Havin sen nasılsın nasıl gidiyor emzirme ve mama verme işleri benim hala aynı yarı mama yarı anne sütü emziremiyorum da biberona alıştı gittiği yere kadar gidecek böyle pompa ile çekip biberonla vermye devam
53 günlük bugün bizim fındık çektirdik bugün kalça ultrasonunu şükür bir sorun çıkmadı ama pek içime sinmedi 2 dk sürdü, bazıları 10 dk sürdü falan diyordu, devlet hastanesinde yaptırdık bilemedim acaba baştan savmamı olduHavin benim kızda aynı iştahsız inşallah bu ayndoktorun istediği kiloyu alır.
Pompa ile çekmeye devam ediyorum ben ama azalıyo drdikleri doğru ciddrn e bebeğin emmesine benzemiyo suni bişey neticedr sağarken acıyo sızlıyo çok artık çıktığı kadarını veriyorum işte sağlıklı olsunlarda iyi bakalım onlara
G90 biz 1. Ayında çektirdik kalça ultrasonunu sizde ihmal etmeyin sütünün gelmesine sevindim ama yalancı memeye muhakkak alıştıt memedr uykuya geçerken birden onu tık ağzına memede uyumaya alılırsa hiç dinlenemezsin çok sıkıntı çeketsin farklı emzikler dene
Havin benim kızda aynı iştahsız inşallah bu ayndoktorun istediği kiloyu alır.
Pompa ile çekmeye devam ediyorum ben ama azalıyo drdikleri doğru ciddrn e bebeğin emmesine benzemiyo suni bişey neticedr sağarken acıyo sızlıyo çok artık çıktığı kadarını veriyorum işte sağlıklı olsunlarda iyi bakalım onlara
G90 biz 1. Ayında çektirdik kalça ultrasonunu sizde ihmal etmeyin sütünün gelmesine sevindim ama yalancı memeye muhakkak alıştıt memedr uykuya geçerken birden onu tık ağzına memede uyumaya alılırsa hiç dinlenemezsin çok sıkıntı çeketsin farklı emzikler dene
kızlar muhabbetinize pek katılamıyorum, bebiş olmayınca süt, mama, bez uzak geliyor doğal olarak, ama sizleri okuyorum, sonra bana da lazım olacak, bol bol bilgi verin güzel annecikler.
havincim kızını gördüm , maşallahhhhh harika birşey,, allah uzun ömürler versin.
canım inşallah uğur getirir ve ben de bebişime kavuşurum. çok inanıyorum ama hala yok. çok öpüyorum.
canım benim inş iştahsızlıkları yavrularımızın çabuk geçer 1 hafta erken sağlık ocağından çağırdılar gittim ölçüm kilo takibi için çağırmışlar iştahsızlığı o kadar etkilediki kızımı 600gr almıştı boyuda 2 santim uzamıştı 61 santim 5800kg anca olmnuş inş iştahsızlığı geçerde düzenli, ayına göre kilo alır yavrularımız
canımpompa konusunda haklısın ben elimden geldiğince ervacık emdiği sürece mememi veriyom vereceğimde ama benimde sağ memeyi emmediğinden onun sütü damlaya düştü çok azaldı solda yine bıraz var hayırlısıyla 6 ayı doldursak ondan sonra ek gıdaya başlarız ve az da olsa yine meme ama yemeklerle doytururduk karınlarını
canım benim darısı tez vakitte başına olsun hamilelik takvimin inş bebeğine kavuşmak için gün sayarken yaptığın totem için değilde gerçek takvim olsun rabbim emeklerini zayi etmesin inş yakında tedavin varmı canım
Çok sevindim. Allah analı babalı sağlıklı büyütsün bebeğini.
Feryalcim gözüm aydın canım sonunda sen de kavuştun yavruna Allah hayırlı evlat etsin inşallah
Sağol canım
Allah sağlıklı uzun ömürler versin kızınıza ve mutlulukla büyütmenizi nasip etsin inşallah
seni takip ediyorum bayadir göremiyordum ama hatta özeldende yazmistim (bidahaki denememde uludağ Üniversitesi ne gidicem önerilerin varmı diye) formda da yazmıştım neyse bende de yine güzel hbrler var inşallah bu sefer tamamına ererim sevincim yarım kalmaz gerçi bu kez olcak hersey yolunda gidicek gibi geliyor bakalim
senin için çok sevindim darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?