Canim ben bursadan yaziyorum.
Dr.um Prof.dr. Osman Develioglu
Kendisine ait tup bebek merkezi var
Ama tahlillerimi bursa uludag universitesinde yaptirdim.
genetik testler uzun suruyor ama yanlis hatirlamiyorsam 2 aya cikiyor hepai.
Benim iki negatif tup bebek deneme vardi.en son kendisine gittigimde bana rahimde bir sorun yok ve bu kalitedeki embriyolarla sonuc almamam mumkun degil muhakkak bir sebebi vardir dedi. Testler yapildi sukur hepsi temiz cikti ve sonunda tuplerde sorun oldugu anlasildi ve laparoskopi ile cikartildi.3. Deneme iki nakil ve ikiz.
Ama bu seferde servikal yetersizlik(rahimagzi yetmezligi) karsima cikti ve dikis atildi.ama 24.haftada sancilarim kesilmedigi icin kizimi ve oglumu kaybettim.
Niye bunlari diyeceksin ama yaptirdigim tup bebeklerde uzulmustum ama evlatlaeim icimi yakti.bir yili gecti unutmadim unutmuycam.
Suan cok uzgunsun ama toparlanicaksin ve bundan sonra daha bilincli cikacaksin bu yola ve basaricaksin.ve yasin cok kucuk ben senin epeyce buyuk bir ablanim sakin yanlis anlama ve abla tavsiyesi kabul et.
Hic ara vermeden ikinci bir nakli senden duydum.benim dr iki nakil arasi 3 adet yani uc ay diyor.
insallah tahlillerini yaptir sonuclarini al ve basla bu yola.
bende iki kez hem parami hem umutlarimi harcadim.
ben genel anlamda dr larin yumurta var sperm var bide rahim var haydi basliyalim tavirlarina cok kiziyorum.kimse birkac negatif deneme oncesi arastirma taraftari degil.ama bazen altindan hic beklenmedik sorunlar cikabiliyor ayni benim gibi.
bence adetin bitiminden sonra basla testlere ve ileriki planlarini buna gore yap.
Rabbim yasadigin bunca sikintiyi son eylesin ve bundan sonra yuzunu guldurecek gunler gor insallah.
selam benım kan testım de 31.8 cıktı doktorum ıyı dedı ama ıkıncı testın sonucuna gore kesın konusalım dedı pazar gunu yaptırıcam bakalım hayırlısı
yarin embriyolarin gelisimini ögrenecegim tlfonla.düsünmek istemiyorum ama aklima gelince meraka saliyorum kendimi..
slm nasılsınız dun gıremedım anneme gıtmıstım bugune toparlandım gayet ıyıym testlerımı yapıyım ocakta tekrar baslıcam
selam benım kan testım de 31.8 cıktı doktorum ıyı dedı ama ıkıncı testın sonucuna gore kesın konusalım dedı pazar gunu yaptırıcam bakalım hayırlısı
slm nasılsınız dun gıremedım anneme gıtmıstım bugune toparlandım gayet ıyıym testlerımı yapıyım ocakta tekrar baslıcam
cnm her ne kadar merak etmememk yada dusunmek ıstemezekte hep aklımızda ıns guzel olur hersey haberını beklıyorum
insaallah bugün acilan yumurtalar ikiside bölünür de bari yarin 2 tane 2.gün embriyosu olmus olur.1 tane de 3. gün olmus olacak.
gene birisi yolda kalirsa yarin 1 2. gün embr.1 3.gün embr.olacak..insaallah ikiside bölünsün.kizlar dua edin lütfen:18::18:
dogum günün kutlu olsunnnice yillaraa...
Canım Allah hakkımızda hayirlisini nasip etsin inşallah embriyolarin güzel güzel bölünür benimde aynı şekilde donduruldu embriyolarim o yüzden çoksmirak ediyorum inşallah olumlu şekilde gelişir herşey
işte budur canım, her bitiş yeni bir başlangıçtır, kendini bıraktıkça daha derine batıyor insan, her zaman kuyruğu dik tutmak gerek
slmlar. Bugün benim doğum günümmmmmmmmmmm
ppatyam toparlandığına çok sevindim maşallah metanetlisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?