dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

yarin embriyolarin gelisimini ögrenecegim tlfonla.düsünmek istemiyorum ama aklima gelince meraka saliyorum kendimi..

tesekkur ederım bende testlerı yaptırıp oyle baslıcam ben zaten laparoskopı yaptım butun denemelerden once
ben hep sunu soruyodum hangısı zor hamıle kalamamak mı yoksa kalıp kaybetmek mı sanırım kalıp kaybetmek buna emın oldum allah sabrını versın senın ıcın cok zorr
hepımız ıcın son eylesın guzel dıleklerın ıcın tesekkur ederım

slm nasılsınız dun gıremedım anneme gıtmıstım bugune toparlandım gayet ıyıym testlerımı yapıyım ocakta tekrar baslıcam

slm nasılsınız dun gıremedım anneme gıtmıstım bugune toparlandım gayet ıyıym testlerımı yapıyım ocakta tekrar baslıcam

işte budur canım, her bitiş yeni bir başlangıçtır, kendini bıraktıkça daha derine batıyor insan, her zaman kuyruğu dik tutmak gerek

selam benım kan testım de 31.8 cıktı doktorum ıyı dedı ama ıkıncı testın sonucuna gore kesın konusalım dedı pazar gunu yaptırıcam bakalım hayırlısı

tebrik ederim, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

slmlar. Bugün benim doğum günümmmmmmmmmmm
ppatyam toparlandığına çok sevindim maşallah metanetlisin.

cnm her ne kadar merak etmememk yada dusunmek ıstemezekte hep aklımızda ıns guzel olur hersey haberını beklıyorum

dünden bugüne bir yumurta bölünmüs güzel.digeri olmamis.ikinci grubu accaklar bugün o 2 yumurtadan da yarina kadar ne cikarsa.bugün cözülen yumurtalar yarin 1 günlük embriyo olacaklar.(yada 2 günlük mü?)
yarin koydurmaya gidecegiz neyle karsilasacagim belli degil.
dünkü cözülüp bölünen yumurta elimde su an.bugünkülerden de 2 mi cikar 1 mi Allah bilir.hem de 2.gün embriyosu olacak ne cikarsa:26::26:
niye carsamba gününden baslamadilar cözmeye hayret ediyorum.

insaallah bugün acilan yumurtalar ikiside bölünür de bari yarin 2 tane 2.gün embriyosu olmus olur.1 tane de 3. gün olmus olacak.
gene birisi yolda kalirsa yarin 1 2. gün embr.1 3.gün embr.olacak..insaallah ikiside bölünsün.kizlar dua edin lütfen:18::18:

Canım Allah hakkımızda hayirlisini nasip etsin inşallah embriyolarin güzel güzel bölünür benimde aynı şekilde donduruldu embriyolarim o yüzden çoksmirak ediyorum inşallah olumlu şekilde gelişir herşey

Kızlar nasılsınız bugunde gıremedım mısafırlerım vardı
Dılemcım profıl resmıne bayıldım :) ıns guzel olur hersey yarın senınn ıcın cok dua edıcem sen guzel sonuclarla gelıceksın ınanıyorum
Ben cok ıyıym laf olsun dıye demıyorum esım ve sız cok destek verdınız mınettarım sıze ne kadar TESEKKUR ETSEM az ıyıkı varsınız sızı tanımıyorum ama cok sevıyorum yarından ıtıbaren sızınleyım kendınıze ıyıbakın ozellıkle dılem morelını yuksek tut bebeklerını al ve gel ıns sıkıskı tutunsunlar sana annesı :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…