dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

selam benım kan testım de 31.8 cıktı doktorum ıyı dedı ama ıkıncı testın sonucuna gore kesın konusalım dedı pazar gunu yaptırıcam bakalım hayırlısı

hadi bakalım canım. şimdiden hayırlı olsun inş. inş gun geçtikçe değerlerin katlanara buyur de hamileleiğin kesinleşir :)

canim bende seni seviyorum..tesekkür ederim güzel dileklerin icin,dualarin icin.insallah hepimiz icin güzel olsun bundan sonrasi..
bebegimle yarin bulusacagiz insaallah hic ayrilmayiz..

canim bende seni seviyorum..tesekkür ederim güzel dileklerin icin,dualarin icin.insallah hepimiz icin güzel olsun bundan sonrasi..

Ins cnm haberlerını beklıyorum senı sabırsılıkla beklıyo olucam yarın umarım hıc bırakmazlar sıkı sıkı tutunurlar sana

Canım benim hakkında hayırlısı inşallah dualarım seninle bende sabah adet oldum 4444 duasına başlıyorum sanada tavsiye ederim yattigin yerde oku bol bol bebeğine çok iyi bak bi de ananas bulabilirse eğer bi tane al beşe böl 5 gün ye tutunmaya faydası olduğunu duymuştum bende deneyeceğim güzel haberlerini bekliyoruz canım benim

biri 1 günlük 3 hücreli
biri 2 günlük 6 hücreli
2 embriyomu aldim geldim kizlar.
cok erken transfer edildiler.
acikcasi embriyo tarafindan ümidim cok az.onun moralsizligi var.elimde degil.
ama Allahtan umudum cok fazla.öylede olmali.can verecek olan o.dualarinizi esirgemeyin kizlar.

kizlar transferden sonra brevactide igne yaptim.(dr.söyledi)
5.gün bi daha yapacagim.
güya tutunmaya yardimci olacakmis.
siz oldunuzmuydu?
yada duydunuzmuydu?

Allahtan umudunu kesme cnm olucak allahın ıznıyle dualarıp hep senınle bugun hava guzeldı esımle dısarı cıktık ama hep aklımdaydın dualar ettım sana olucakk

Yok cnm ben olmadım bılmıyorum ıns dedegı gıbı olur melegın tutunur sana
Sıgarayla aran nasıl sakın ıcme

sigara canim isteyince yarisini icip atiyorum.
hic transfer olmus gibi degilim.
unutuyorum.
karamsarda degilim,iyimserde degilim.bi tuhafim.nolursa olsun gibi bi haldeyim.

Hayırlı uğurlu olsun canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah dualarım seninle

belli mi olur annesi. belkide yaramazlar iyice gozunu açmadan kendilerini senın rahmınde bulunca orayı iyice benımseyip sımsıkı tututnurlar :):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…