dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

belli mi olur annesi. belkide yaramazlar iyice gozunu açmadan kendilerini senın rahmınde bulunca orayı iyice benımseyip sımsıkı tututnurlar :):):):)

canim ne güzel düsünmüssün.banada iyimserlik gecti mesajindan.
icimi actin gülümsettin sevda,Allah senide güldürsün arkadasim

ignesiz,eziyetsiz,agrisiz-acisiz ve stresi az oldu bu dond.tedavisi.o yüzden galiba hic birsey hissedemiyorum.elimi karnima bile koyamiyoum.
brevactide rahimimi.yumurtaliklarimi agritti.belimede vuruyo agri cok hafif.
genelde oturuyorum arada uzaniyorum arada kalkip geziniyorum.

hayırlı uğurlu olsun dilemim rabbim can versin onlara inş.
bahsettiğin iğne sanırım çatlatma iğnesi içeriğine bir bak istersen. Ben ilk trasnferimin 5. gününde olmuştum.

hayırlı uğurlu olsun dilemim rabbim can versin onlara inş.
bahsettiğin iğne sanırım çatlatma iğnesi içeriğine bir bak istersen. Ben ilk trasnferimin 5. gününde olmuştum.

insaallah canim.
bugün biri 3 günlük embriyo oldu.
biri 2 günlük oldu.dogal laboratuarda
olabildilerse.insaallah bölünüyolardir.
igne catlatma ignesi.
hormonlari calistircakmis.

1 günün kaldi senin de.neler hissediyosun.leke,akinti felan oldu mu?

cnm rahat ol daha stresız oluyo cok guzel bence aklına cok takma canım tutunucaklar annesıne merak etme sen guzel anne olucaksın guzel haberı alıcaksın ıns

hayatım her anın tadını çıkar sonra boşuna üzmüşüm kendimi dersin sen bebişlerini aldın müjdenide alıcaksın dualarımız seninle rabbim ol desin bu sefer inşallah ................

yaptırdım test sonucum 56.6 cıktı ama doktorum az buldu bu degerı korkuyorum hamıle olup olmadıgım ne tam netlıge kavusacak merak ıcındeyım stresden uyuyamıyorum artık

hos geldın cnm bugunlerde cok gıremıyorum adet oldum morelımde bozuldu gorunce sancımda vardı yattım ıısındır umarım kendıne dıkkat et cok bılgısayır yanında durma :)

hayatım her anın tadını çıkar sonra boşuna üzmüşüm kendimi dersin sen bebişlerini aldın müjdenide alıcaksın dualarımız seninle rabbim ol desin bu sefer inşallah ................

canim Allah kabul etsin dualarimizi.
hayirlisi olsun.hayirlisiyla benim bebegim ve hepimizinki olsun bu sefer insaallah.amiinn.

dşlem canım nerelerdesın

canim esim evde bugün.fazla firsatim olmadi girmeye.
yememe icmeme ve kendime dikkat ederek geciriyorum zamanimi.öyle soguk ki burasi kaloriferi yaktim 3 gündür.
sogukta su icmek bi zor oluyo ki.ama basariyorum tam 3 litre suyumu iciyorum.
cok az yatiyorum genelde bacaklarimi uzatip oturuyorum.SIK SIK evin icinde yürüyüs yapiyorum.

bende cok gıremedım cnm
dıkkat et cnm ıyı bak bebıslerıne aman sakın usutme sıkı gıy super gıdıyosun :))

yaptırdım test sonucum 56.6 cıktı ama doktorum az buldu bu degerı korkuyorum hamıle olup olmadıgım ne tam netlıge kavusacak merak ıcındeyım stresden uyuyamıyorum artık

canim burda 5 gün sonra bakiyorlar ikinci degerlere.
cünkü asil degerlendirme o 5 günlük farka göre yapilabiliyor.

Canım benim dikkat et kendine herşey çok güzel olacak inan buna bol bol dua et bizimde dualarimiz seninle

hepiniz burdayken
hepinizden Allah razi olsun.sizin iyi dilekleriniz ve sözleriniz kadar hic bi sey iyi gelemiyor bana.Allah ne muradiniz varsa versin.dualarinizda oldugumu billmek güc veriyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…