Heozdan haber yok hala değil mi ? Allahım inşallah güzel haberler verir bize.
Üzgünüm sonucum negatif Rabbim hayırlısını versin. Hiçbirşey bitmiş değil. Yılmadan yola devam inş.
Hepinize paylaşım ve desteklerinizden dolayı ayrıca tşk ederim. Dilemim inş. senin pozitif sonucunla seviniriz cnm. Zeynep sende muradına kısa sürede erersin inş. cnm
ben umudumu kaybediyorum
canim cok üzgünüm.insaallah en kisa zamanda hepimiz muradimiza erecegiz.
papatyanin ve senin sonucunun moral bozuklugu ile 10 gün nasil gecer bilemiyorum.
tesekküre ne gerek var..hepimiz birbirimiz icin buradayiz..
iyi günde de kötü günde de.
Asla umudunu kaybetme bu kısmet meselesi Rabbim kime nasip ederse kimin vakti zamanı gelmişse o pozitifi alıyor. belki senin bebişin vakti gelmiştir.
valla ben sakin sakin geçirip sigaramı içtim iyikide öyle yapmışım. dün test yapmamda iyi oldu hiç şoklamadım. İnş. sizin pozitiflerinizi alacağız. Zaten benim şu ateş meselesi baya bi moralimi bozmuştu biliyorsun. Bence bebeklere karşı vücudum tepki gösterdi öldürene kadar sanırım
bağışıklık sistemin güçlü olduğu için kabul etmiyor olabilirmi doktorunla görüştünmü?
Alerjik bir bünyem var zaten. Ama bu konuda hiç bilgim yok. Senin varmı? Mesela geteik testlerde çıkıyormu?
Alerjik bir bünyem var zaten. Ama bu konuda hiç bilgim yok. Senin varmı? Mesela geteik testlerde çıkıyormu?
cnm negatif sonucummesaj paneline girdim ne yazacağımı bilemedim, ama kalbim ve dualarım seninle, topiği açarken bile dua ederek açtım
Çok üzüldüğümü bilmeni isterim Heoz cuğum, ama ben inanıyorum başaracaksın. Her ay yeniden dimdik ayağa kalkarak, yeni umutlarla nasıl başladıysan bunca zamandır, bu sefer de öyle yapacağına inanıyorum.
Birşey sormak istiyorum sana, doktorlarının yorumu ne yönde bu tutunamamayla ilgili ? Acaba araştırmadıkları ve görmedikleri bir durum olabilir mi? İyice araştırdılar mı acaba ?
genetik testlerde çıkmıyor cnm benim düşüklerimin oluş şeklinden bu tanıyı koydu doktorum
ayrıca 4 düşük yada 4 negatif sonucu olan kişilerde bana uygulanan lenfosit aşıyı uyguluyorlarmış sende netten araştır ben çok araştırdım okudum içime sindi mantıklı yaklaşım geldi fakat dondurulmuşlarla deneyecek olmam umudumu kaybettiriyor((
yani deneme yanılma yöntemimi? lenfosit aşısı olmak için hiçbir tahlil yok yani? peki nasıl bir uygulama biraz anlatabilirmisin?
mavielle teyzesiiii,bugün sormadin kac günlük oldular diyee
ben sana bisey soracagim.
kasigimdaki damarlar morariyoo.
kan dolasimim hizlansin diye soguk su tutsam göbegime bacaklarima...soguk suyun bi zarari olur mu ki?
evde yürüyorum ama..tempolu degil.
mavielle teyzesiiii,bugün sormadin kac günlük oldular diyee
ben sana bisey soracagim.
kasigimdaki damarlar morariyoo.
kan dolasimim hizlansin diye soguk su tutsam göbegime bacaklarima...soguk suyun bi zarari olur mu ki?
evde yürüyorum ama..tempolu degil.
canım özeline mesaj atmıştım gelmedimi
valla o konuda hiç bir bilgim yok ama bence soğuk su üşütür seni hasta olma başımıza :))
ben cok tirsiyorum bu trombozdan.
okudum canim msjini simdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?