dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

Hepinize paylaşım ve desteklerinizden dolayı ayrıca tşk ederim. Dilemim inş. senin pozitif sonucunla seviniriz cnm. Zeynep sende muradına kısa sürede erersin inş. cnm

Hepinize paylaşım ve desteklerinizden dolayı ayrıca tşk ederim. Dilemim inş. senin pozitif sonucunla seviniriz cnm. Zeynep sende muradına kısa sürede erersin inş. cnm

canim cok üzgünüm.insaallah en kisa zamanda hepimiz muradimiza erecegiz.
papatyanin ve senin sonucunun moral bozuklugu ile 10 gün nasil gecer bilemiyorum.
tesekküre ne gerek var..hepimiz birbirimiz icin buradayiz..
iyi günde de kötü günde de.

ben umudumu kaybediyorum

Asla umudunu kaybetme bu kısmet meselesi Rabbim kime nasip ederse kimin vakti zamanı gelmişse o pozitifi alıyor. belki senin bebişin vakti gelmiştir.

valla ben sakin sakin geçirip sigaramı içtim iyikide öyle yapmışım. dün test yapmamda iyi oldu hiç şoklamadım. İnş. sizin pozitiflerinizi alacağız. Zaten benim şu ateş meselesi baya bi moralimi bozmuştu biliyorsun. Bence bebeklere karşı vücudum tepki gösterdi öldürene kadar sanırım

bağışıklık sistemin güçlü olduğu için kabul etmiyor olabilirmi doktorunla görüştünmü?

Alerjik bir bünyem var zaten. Ama bu konuda hiç bilgim yok. Senin varmı? Mesela geteik testlerde çıkıyormu?

mesaj paneline girdim ne yazacağımı bilemedim, ama kalbim ve dualarım seninle, topiği açarken bile dua ederek açtım

Çok üzüldüğümü bilmeni isterim Heoz cuğum, ama ben inanıyorum başaracaksın. Her ay yeniden dimdik ayağa kalkarak, yeni umutlarla nasıl başladıysan bunca zamandır, bu sefer de öyle yapacağına inanıyorum.
Birşey sormak istiyorum sana, doktorlarının yorumu ne yönde bu tutunamamayla ilgili ? Acaba araştırmadıkları ve görmedikleri bir durum olabilir mi? İyice araştırdılar mı acaba ?

Alerjik bir bünyem var zaten. Ama bu konuda hiç bilgim yok. Senin varmı? Mesela geteik testlerde çıkıyormu?

genetik testlerde çıkmıyor cnm benim düşüklerimin oluş şeklinden bu tanıyı koydu doktorum

ayrıca 4 düşük yada 4 negatif sonucu olan kişilerde bana uygulanan lenfosit aşıyı uyguluyorlarmış sende netten araştır ben çok araştırdım okudum içime sindi mantıklı yaklaşım geldi fakat dondurulmuşlarla deneyecek olmam umudumu kaybettiriyor ((

mesaj paneline girdim ne yazacağımı bilemedim, ama kalbim ve dualarım seninle, topiği açarken bile dua ederek açtım
cnm negatif sonucum(

ya benim endometriozis vardı. ona bağlıyorlardı. Ama ben tüp bebek denemeden önce adetime bir gün kala pozitifi gördüğüm oldu ama peşinden müthiş ağrıyla adet başladı. Bir şekilde vücut atıyor ama sebep ne? Eşimin ilk evliliğinde 2 tane erken doğum sonrası ölen bebek var. Ben hep genetik bir sorun olabileceğini düşündüm. Bundan sonra ilk işim genetik kromozom analizi yaptıracam bence sorun burda

yani deneme yanılma yöntemimi? lenfosit aşısı olmak için hiçbir tahlil yok yani? peki nasıl bir uygulama biraz anlatabilirmisin?

mavielle teyzesiiii,bugün sormadin kac günlük oldular diyee
ben sana bisey soracagim.
kasigimdaki damarlar morariyoo.
kan dolasimim hizlansin diye soguk su tutsam göbegime bacaklarima...soguk suyun bi zarari olur mu ki?
evde yürüyorum ama..tempolu degil.

yani deneme yanılma yöntemimi? lenfosit aşısı olmak için hiçbir tahlil yok yani? peki nasıl bir uygulama biraz anlatabilirmisin?

deneme yanılma deil cnm benim düşüklerim hep ilk 3 aylık dönemin sonunda olduğu için ve hepsindede 7.haftada başlayan kanamalarım olduğu için dokotorumun teşhisi bu yönde oldu

tedavi şekli ise eşimden 9 tüp kan alıyorlar 1 saatlik işlemden sonra o kıpkırmızı kan beyaz hale geliyor ve iki kolumdan enjekte ediyorlar
ayda bir kez olmak üzere 3 uygulamadan sonra transfer yapılıyor ve gebelik oluşuncada 2 kez daha uygulanıyor bana mantıklı geldi bu tedavi çünkü ne bende ne eşimde tek bir sorun bulunmadı bebeklerim kromozom analizinden sağlıklı geldi yani düşük yapmam için hiçbir sebep yok inşallah bu aşı umudumu boşa çıkarmaz.

pardon
görmedim sohbetinizi araya girmisim

canım özeline mesaj atmıştım gelmedimi

valla o konuda hiç bir bilgim yok ama bence soğuk su üşütür seni hasta olma başımıza :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…