mavielle teyzesiiii,bugün sormadin kac günlük oldular diyee
ben sana bisey soracagim.
kasigimdaki damarlar morariyoo.
kan dolasimim hizlansin diye soguk su tutsam göbegime bacaklarima...soguk suyun bi zarari olur mu ki?
evde yürüyorum ama..tempolu degil.
bu arada kaç günlük oldunuz :))))
rabbim bu soruyu 8 ay daha sormayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
papatyam sen adet oldunmu
bu arada kaç günlük oldunuz :))))
rabbim bu soruyu 8 ay daha sormayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
büyügü 5 günlük embriyo,kücügü 4 günlük embriyo oldular.sayet yasiyorlarsa
artik tutunmaya baslamislarmidir ne dersin?insaallah yasiyorlardir.
hadi hayirli olsun tedavin
bebegine bir adim daha yaklastin.heyecanlimisin?
selam arkadaslar benımde kantestım 13 gun 31.8 cıktı aradan uc gun gectı kantestı sonucum 56.6 cıktı doktorum yavas ılerlıyor dıyor bende hamılemıyım degılmıyım anlamadım heyecanla beklıyorum kontrolum var cok heyecanlıyım hamıle olmama olasılıgım varmı merak ıcındeyım ucuncu test gunumde geldı sonucu aldım 108 cıktı doktorum da bır sey soylemedı korkuyorum artık gebelık olabılırde olamayabılırde dedı benı ıyıce endıselendırdı hamıle degılmıyım yoksa
Dilemim sen kol bandı kullanıyormusun ?
Asla umudunu kaybetme bu kısmet meselesi Rabbim kime nasip ederse kimin vakti zamanı gelmişse o pozitifi alıyor. belki senin bebişin vakti gelmiştir.
valla ben sakin sakin geçirip sigaramı içtim iyikide öyle yapmışım. dün test yapmamda iyi oldu hiç şoklamadım. İnş. sizin pozitiflerinizi alacağız. Zaten benim şu ateş meselesi baya bi moralimi bozmuştu biliyorsun. Bence bebeklere karşı vücudum tepki gösterdi öldürene kadar sanırım
selam arkadaslar benımde kantestım 13 gun 31.8 cıktı aradan uc gun gectı kantestı sonucum 56.6 cıktı doktorum yavas ılerlıyor dıyor bende hamılemıyım degılmıyım anlamadım heyecanla beklıyorum kontrolum var cok heyecanlıyım hamıle olmama olasılıgım varmı merak ıcındeyım ucuncu test gunumde geldı sonucu aldım 108 cıktı doktorum da bır sey soylemedı korkuyorum artık gebelık olabılırde olamayabılırde dedı benı ıyıce endıselendırdı hamıle degılmıyım yoksa
nurcancım gözün aydın hamilesin cnm üzme sen tatlı canını önemli olan katlaması değerin düşük başlaması sorun deil geç tutunmuştur bebişin şimdiden hayırlı olsun umarım sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin..rabbime emanet olsun bebişin
insallah canım korkuyorum bır yandan bu kadar yavas ılerlemesıne doktorum da olumlu konusmaınca hepten korku saldı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?