dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

korkma cnm stres yapma ıyı dusun ıyı olsun bebısın senınle :)))

strese gırmemek eldemı sence de doktorum hamıle olabılırsınde olamayabılırsınde dedı kesın bır sey soylemedı o yuzden dunden berı aglıyorum uyuyamaıyorum dıs gebelık olabılırmı dıye kontrol ettı dıs gebelık gozukmuyor ama genede fazla umutlanmayın dedı

uzuldum cnm ama allahtan umut kesılmez yuce rabbım yasamasını ıstesın yeterkı bol bol dua et dularım senınle

günaydını geçtik tünaydın oldu hanımlar kalksam da dun başladığım temizliğe devam etsem.. yarın kayınvalide geliyor. hazırlık yapmam lazım

Selam, cumartesi donmuş bebişimi aldım. 4. günüm.. Merak içindeyim.. Çalıştığım için korkuyorum ya birşey olduysa ya tutmadıysa dye
İnşallah benimledir..

Hepimize sağlıklı bebeler diliyorum..:26:

bugün yine catlatma ignesi yaptim.
bebeklerin yasadigina inanmak istiyorum,iyi düsünmeye ugrasiyorum.
icim bombos.
sadece dr.a kizginim.beni böyle moralsiz bi bekleyisle basbasa birakti.
kendi doktorlarimizin kiymetini bilin kizlar.

ayni gün transferimiz.yalniz degilimm
hayirli olsun.test günün ne zaman.
ay cok sevindim yanima arkadas olduguna:))

slm kızlar
ya bişey kafama takıldı.
normalde benim regli günüm geçtiğimiz cumartesiydi. Ama test tarihim dündü. Ben dün negatif çıkınca ilaçları bıraktım. hala adet olmadım. drum aradı bugün bir hafta olmazsan yeniden test yaptır dedi. Bu arada inadına dünden beri göğüslerim çok ağrımaya başladı. Hafif regli ağrısı gibi ağrı var bende ama sarı su gibi akıntı başladı. Adet oldum sanıyorum ama fıs. İşin garibi ben adet olacağımda hiç akıntım olmazdı

canim merhaba.
normalde adetin gecermiydi hic?
bence bi hafta degil de 3-4 gün daha olmazsan tekrar yap.normalde ilaclar 3-4 gün geciktiriyor.simdi senin zaten 4 gün gecikmis oluyor.onu ilaclardan desek.
ctesi. bir hafta gecikmis olacaksin.ben ilaclardan dolayi bir hafta hic gecikmedim.diger kizlardan geciken oldumu ki acaba.
doktorun niye öyle dedi ki?:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…