dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

Bu kadar çok yorma kendini tatlım vücudun dinlensin bebeğinin gelişine hazırlasın dikkat et kendine herşey çok güzel olacak

inş canımm yaaa inş... çok yoruyorum kendimi farkındayım ama kendime engel olamıyorum... buda bitsin, buda temizlensın dur şu işide halledeyim.... afffff. sanırım hasta oluyorum :2:

selam kizlar ben almanyadayim 4 sene önce ilk tüp bebek denememizde 2 ebriyo transfer edildi ve biri tuttu simdi 3 yasinda bir oglum var. fazladan olusan 5 embriyom dondurulmustu bugün 2 tanesi daha transfer edildi bakalim ne olucak heyecanla bekliyorum ve bir yandan da ikiz olursa diye korkuyoruz.. allah herkezin gönlüne göre versin rabbim olmayanlara bu mutlulugu nasip etsin insallah. ben 2 hafta sonra sonucu alicam insallah sizlerde iyi haberler verirsiniz

selam..önce söliyim nickini cok begendim.
bende almanyadayim.testime 6 gün var.
insaallah hepimiz muradimiza ereriz
oglunu Allah bagislasin.

inş canımm yaaa inş... çok yoruyorum kendimi farkındayım ama kendime engel olamıyorum... buda bitsin, buda temizlensın dur şu işide halledeyim.... afffff. sanırım hasta oluyorum :2:

ben iki saat uykuyla gitmistim de doktor anlamisti rahimimden mi anladi neee
siz uyumadinizmi bu gece demisti

kızlar yarın doktor günüm estrofem kullanıyordum 8 gündür devam edecekmiyim başka ilaçda verecek mi? transfer ne zaman olur ki çok merak ediyorum heyecanlanıyorum ikizlerimi istiyorum....

kızlar yarın doktor günüm estrofem kullanıyordum 8 gündür devam edecekmiyim başka ilaçda verecek mi? transfer ne zaman olur ki çok merak ediyorum heyecanlanıyorum ikizlerimi istiyorum....

inşallah gelicek ikizlerin cnm sonrada burdan ne zman büyücekler yardımmmmmmmmmmm yetişin diye veryansın edicen bizde keyifle okuyucaz inşallllaaaaaahhhh.

papatya,
iki gündür yoksun..
nerelerdesin.

slm kızlarrrrrr
ıkı gundur kotuyum annem ıcın kan fılan lazımdı amelıyat olucak salı gunu yarında mısafırlerım var sızı bıraz ıhmal ettım
nasıl oldun dilemcım ıns guzel sonuclar alıcaz
baska transfer olan arkadas var mı

yarin belli olur artik transfer günün.
diger ilaclarini da yarin yazar doktor.
progesteron kullanacaksin transferden 3-5 gün öncesinden.estrpfem ben devam kullaniyorum daha herhalde sen de kullanirsin devam.
insaallah ikizlerine kavusursun

kizlar,
agrim sizim yok diyodum yaa,bugün rahimim agriyor,yumurtaliklarim da,belim de.
acaba gezmekten mi agriyo ki.

Allah sifasini versin annenin.
gözden baska bi rahatsizligi daha mi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…