gözün aydin.kayinvaliden gelmis ..
bende kosturmustumgecen hafta bugünleri..
bi haftada yagmurdan camlar silinmemise döndüler.
al benden de o kadar. rahmet geldi butun camları kirletti. canı sağolsunsaat kaç oldu haaaaala işim bitmedi aman yaaaaaa...
Bu kadar çok yorma kendini tatlım vücudun dinlensin bebeğinin gelişine hazırlasındikkat et kendine herşey çok güzel olacak
selam kizlar ben almanyadayim 4 sene önce ilk tüp bebek denememizde 2 ebriyo transfer edildi ve biri tuttu simdi 3 yasinda bir oglum var. fazladan olusan 5 embriyom dondurulmustu bugün 2 tanesi daha transfer edildi bakalim ne olucak heyecanla bekliyorum ve bir yandan da ikiz olursa diye korkuyoruz.. allah herkezin gönlüne göre versin rabbim olmayanlara bu mutlulugu nasip etsin insallah. ben 2 hafta sonra sonucu alicam insallah sizlerde iyi haberler verirsiniz
inş canımm yaaa inş... çok yoruyorum kendimi farkındayım ama kendime engel olamıyorum... buda bitsin, buda temizlensın dur şu işide halledeyim.... afffff. sanırım hasta oluyorum :2:
selam..önce söliyim nickini cok begendim.
bende almanyadayim.testime 6 gün var.
insaallah hepimiz muradimiza ereriz
oglunu Allah bagislasin.
senin kesin kızların olucak haa ne bu yaf amma gezentisin ayol benim wc gitmeye ödüm kopuyoduhava kararmadan diziler baslamadan bebislerle yürümeye gidip gelelim biz
kızlar yarın doktor günüm estrofem kullanıyordum 8 gündür devam edecekmiyim başka ilaçda verecek mi? transfer ne zaman olur ki çok merak ediyorum heyecanlanıyorum ikizlerimi istiyorum....
inşallah gelicek ikizlerin cnm sonrada burdan ne zman büyücekler yardımmmmmmmmmmm yetişin diye veryansın edicen bizde keyifle okuyucaz inşallllaaaaaahhhh.
senin kesin kızların olucak haa ne bu yaf amma gezentisin ayol benim wc gitmeye ödüm kopuyodu
papatya,
iki gündür yoksun..
nerelerdesin.
kızlar yarın doktor günüm estrofem kullanıyordum 8 gündür devam edecekmiyim başka ilaçda verecek mi? transfer ne zaman olur ki çok merak ediyorum heyecanlanıyorum ikizlerimi istiyorum....
kizlar,
agrim sizim yok diyodum yaa,bugün rahimim agriyor,yumurtaliklarim da,belim de.
acaba gezmekten mi agriyo ki.
slm kızlarrrrrr
ıkı gundur kotuyum annem ıcın kan fılan lazımdı amelıyat olucak salı gunu yarında mısafırlerım var sızı bıraz ıhmal ettım
nasıl oldun dilemcım ıns guzel sonuclar alıcaz
baska transfer olan arkadas var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?