dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

Allah sifasini versin annenin.
Annenin göz rahatsizligindan baska bi derdi daha mi var?

ewet cnm malesef ayagında bı problem var ıns duzelıcek ama 2 ay yatıcak bana bıraz uzak ama yınede 2 ay sureklı yanına gıdıcem ve 10 yasında bır kardesım var bıraz yorulucam ama olsun kurban olurum ben onlara malesef tedavım bıraz ertelenecek

geçmiş olsun cnm allah acil şifa versin annene

slm arkadaşlar, Çok fena regli ağrılarım varı dünden beri gelemedim. Ppatyam annene allah acil şifa versin cnm.
dilemim maşallah bebeklerinle iletişimin süper İkizleri alıca kucağına bakalım gezebilecekmisin bu kadar. İnş. bu pozitiflikle pozitif sonuçlar alacaksın. nedense içime hep öyle doğuyor.
Herkes iyidir inş. Beden bu kadar

canim günlerimi iyimser gecireyim diyorum iste
tedavi olabilmek,bugünleri yasayabilmek de güzel.
artik 3. denemede insan alisiyo sanki.insaallah sende ikizlerinle ugrasirken duyarim ben senii
iyi ol canim.:))bundan sonra hersey güzel olsun insl.senin adina.
dua et bana..

sevda,
yorgunluktan topige bile gelemedin.artik 12 gün bol bol dinleneceksin.
yarin kac bebek gelecek bakalim aramiza
Allah yardimcin olsun.dört gözle bekliyom sizii

Âmin canim inşallah sen denedinmi anlatirmisin hücre sayısı iyimi Dr öle dedi umarım bu sefer şansım olur

canım ben 7.deneme için hazırlanıyorum :))baya bi denedim yani

op işleminden 24 saat sonra 2 hücreli oluyor enbriyo

senin de güzel bölünmüş ve ikiside 8 hücreli orantılı bölünmüş yani

bundan sonrası bol bol dua edip sonuç günün sabırla beklemekte

kendini yorma dinlen bol bol...

7 denemeyide aynı yerdemi yaptırdın benim bu üçüncü farklı yerde Canim umarım seninde son denemen olur kucağına alırsın insallah

7 denemeyide aynı yerdemi yaptırdın benim bu üçüncü farklı yerde Canim umarım seninde son denemen olur kucağına alırsın insallah

sadece 1 denememi başka merkezde yaptım ordada tek negatifimi aldım

diğerlerini aynı merkezde yaptırdım 4 gebelik düşükle sonuçlandı 6 tane bebek kaybettim(

inşallah bu yeni yer sana uğur getiri cnm

sadece 1 denememi başka merkezde yaptım ordada tek negatifimi aldım

diğerlerini aynı merkezde yaptırdım 4 gebelik düşükle sonuçlandı 6 tane bebek kaybettim(

inşallah bu yeni yer sana uğur getiri cnm

Ay canim cok üzüldüm neden düşük oldu ? İnşallah bu sefer düşükle sonlanmaz dualarım seninle transferin ne zaman canim hangi sehirdesin

Ay canim cok üzüldüm neden düşük oldu ? İnşallah bu sefer düşükle sonlanmaz dualarım seninle transferin ne zaman canim hangi sehirdesin

ben balıkesirde yaşıyorum cnm

transferim ekim adetimden sonra muhtemelen 17 ekim gibi adet olsam ekim sonunda transferim olur sanırım

ilkkez dondurulmuş transferim oluca için net bişi bilmiyorum

benim düşük yapma sebebim bağışıklık sistemimin çok güçlü olması ve bebekleri yani eşimin kromozomlarını yabancı tanıyıp atması olarak teşhis konuldu umarım doğru teşhistir şimdi bunla ilgili tedavideyim eşimden kan alıp bana veriyorlar eşime alışsın vicudum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…