bugün günes var burda.bebeklerle parka gittik.bebeklerin gözünü boyamak icin parka götürdüm onlar
eger benle kalirlarsa hergün parka gitme anlasmasi yaptik
gec kalktim canim.12 de kalkabildim.kahvaltimi yaptim yürüyüse ciktim.bayaa yürüdüm parkta oturdum güneslendim biraz
ya sen ne uyanık kadınsınnnnnnnnnn valla şaştım ha bende yapıcam aynını hatta oyuncakçıları gezcemmm bebe ebiselerine bakcam ay bide manava uğrayım bari canım meyve ister :)))))
bence pastaneye yada dondurmaciya git.cocuklar meyveye kanmazlarrrrr....
of yaaa benim zaten pastane önünden geçerken içim gidiyo diyetteyim yaf ramazandan beri ne çikolata ne pasta offff offfffff ölcem çok canım istiyooooo yafff
tamam istee az daha sabret.bebekleri alinca onlarla gidersin doya doya yersin.
canim bu estrofem memeleri dolgunlastiriyo mu?memelerim büyümeye basladi.tabi bunu belirti diye kesinlikle görmüyorum.ya hcg ignesinden ya östrojen tabletinden
bugün günes var burda.bebeklerle parka gittik.bebeklerin gözünü boyamak icin parka götürdüm onlar
gec kalktim canim.12 de kalkabildim.kahvaltimi yaptim yürüyüse ciktim.bayaa yürüdüm parkta oturdum güneslendim biraz
zaman geçse başlasa şu tedavi içim rahatlıcak...........
ee sen nasılsın bebişlerle aran nasıl hımmm...
Ohhh hayat sana güzel valla dilemimben sabah 7de uyanıyorum saat 12de mesainin yarısı bitmiş oluyor neyse transferden sonra bende izin almam 12 gün keyif yapcam inşallah senin gibi tadını çıkar tatlım çok iyi yapmışsın
haklısın cnm çok zor babayı kaybetmek baba can imiş yaslandığın dağ imiş boşlukta sissetti aylarca kendini kabullenmesi çok zor oldu allah kimseyi babasız bırakmasın(((
günaydınnnnnnnnnnn
daha uyanamadınızmı haydinnn kalkın bakim
şiiiiiiiiiiiiiiiiiii kime diyorummmmmmmmmmmmmm
tubisch,
senin transfer günü asagi yukari ne zaman canim.?
bi daha gidecekmisin muayeneye?
canımmmmmm ayol gözle görülmücek kadar minikler nasıl hissedencenki ben 600 gr kızımı bile hissettiğimde doğum yapıyordumbebeklerin benle arasi nasil bilmiyom da mavisim,ben iki gündür cok düsünüyorum onlari.artik transfer günü haric 5 gün oldu.naptilar nettiler bilmem ki.insaallah yasiyorlardir.ben onlari yasiyor farzediyorum.ama hissedemiyorum
aman yarabbim kolay gelsinben sabah 7de ayaktaydım ama kalktığımdan beri koşturuyorum... kayınvalideciğim geldi, pazara çıkıldı, eksik kalan kışlıklar hazırlandı(menemen domates sos falan)daha da bitmedi, cmrts transferim var ya hiçbirşey kalmasın die uğraşıyorum. o kadar çok işim var ki... ütüm bitmedi. yarın eve balkon tamiri için adamlar gelecek, belki araya bi de misafir sıkıştırıcam... Allah ım help me please :)))
mavicim bir dokundun bin ah mı işittin ne
Haftaya perşembe gitcem tatlım adetin 13. Günü oluyor az kaldı ya :18: :18: :18:
ben sabah 7de ayaktaydım ama kalktığımdan beri koşturuyorum... kayınvalideciğim geldi, pazara çıkıldı, eksik kalan kışlıklar hazırlandı(menemen domates sos falan)daha da bitmedi, cmrts transferim var ya hiçbirşey kalmasın die uğraşıyorum. o kadar çok işim var ki... ütüm bitmedi. yarın eve balkon tamiri için adamlar gelecek, belki araya bi de misafir sıkıştırıcam... Allah ım help me please :)))
mavicim bir dokundun bin ah mı işittin ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?