dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

Ama benimki de çok fazla değilmi en iyi ihtimalle bugün bitti zaten daha 2 gün sonra yada 4 gün sonra transferim olacak o zamana kadarda kalınlaşmaz mı çok fazla olmaz mı

fazla kalinlasmaz daha.benim gecen transferimde opudan iki gün önce 11.6ydi.o tutmustu.
bu seferkinde ptesi. ölcüldü 8.6 mm ydi.ctesi.transfer günü 9.4 olmustu.6 günde ne kadar az kalinlasmis demi.seninkide enn fazla 12 olur.12 de cok iyi benim duyduguma göre..

ne zaman cözecekler embriyolari?
ctesi olur galiba transfer..
demistim yaa:)))))
öyle olcak galiba..

Neyse ya kafama takmayayım, hakkımızda hayırlısı inşallah, kalınlığı 14 mm olup hamile kalanda varmış Rabbim ol desin...

ne zaman cözecekler embriyolari?
ctesi olur galiba transfer..
demistim yaa:)))))
öyle olcak galiba..

Kız cidden dediğin olacak gibi yarın çözecekler 2. gün dondurulmuş demişlerdi bana ama bugün embriyologta vardı 1. gün dondurduk yarın çözeceğiz dedi, hayırlısı hakkımızda seninde dondurulmuş mu olmuştu transferin

5. gün embriyolarini zarini delip transfer etmeleri gerekiyomus.assisted hatching diye bi yöntem.
blastokist embr. zarli oluyomus.o zardan soyulup tutunuyomus rahime.eger o zardan soyulamassa rahimde kendi kendiliginden tutunamayabiliyomus.
onun yapilmasi gerekiyomus canim.

benimkiler yarisi taze yarisi donmus gibi bisey oldu.yumiler donuktu,cözülünce bölününce taze embr. oldular.:))

Cidden kısmet biliyormusun, benim ilk denemem de herşey süperdi, rahim kalınlığı, embriyolar 1. kalite 5. gün embriyosuydu, yaşım 22, psikolojim şahaneydi, doktorum % 75 şans vermişti ama nasip değilmiş tutmadı, çok büyük yıkım olmuştu benim için

evet canim kader.hersey mükemmel olabilir ama kader onaylamayinca hic bir önemi kalmiyor..insaallah o günler gelmistir artik.insaallah kaderin dönemecindeyizdir.

iki gündür yoksun.insaallah hersey yolundadir.kaynanacigini atlatirsan bi ugra buralara.
napiyosun nasil gidiyo.

hehehe :) herşey yolundadır inş yaaaaa. hiç bilemiyorum ki.... bugun biraz ağrılarım vardı şimdi geçti. hergun yatıyorum sağolsun kayınvalidem hiç kaldırmıyor iş yaptırmıyor. bende hem çok sıkıldım hemde birşey yapmaya da korkuyorum bu kadar sabrettim az kaldı. pazartesi buyuk gun bakalım. sen de sabırsızlanma bakim. uslu dur

bugun idrar testi yaptırdın mı? ben iğne vurulmadım acaba bende mi yaptırsam??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…