Kızlar bebişlerin 12 tanesini çözmüşlerçok fazla çözmüşler sanki neyse hayırlısı :44: bugün yarışacaklarmış 4. Deneme olduğu için embriyoların 5. Güne gitmesini istiyorlar dua edin kızlar inşallah fazla embriyo bozulmaz :18:
ağustos toğine yazdım size de haber vereyim dedim...
çok sevindim canım, umarım benim de öyle olur, dualarınız için teşekkür ederim...
kızlar benim daha çilem dolmamış, çünkü rahim kalınlığı sorunum varmış birkaç ay takip yapılacakmış estrofem verip kalınlaşmasını ölçecekmiş, eğer kalınlaşma olursa ocak-şubat gibi yapacakmış transferi, kalınlaşma olmazsa tekrardan rahim ameliyatı yapacakmış, mış mış da mış mışşşşş... ölme eşeğim bahar gele durumlarındayım, amannnnn benden haberler böyle
canım onları takip edecekler diyelim hepsi 5.güne geldi ve kaliteli tekrar dondururlar merak etme, her şey gönlünce olsun tatlım azıcık rahatla, içime güzel şeyler doğuyor koyver kendini
çok sevindim canım, umarım benim de öyle olur, dualarınız için teşekkür ederim...
kızlar benim daha çilem dolmamış, çünkü rahim kalınlığı sorunum varmış birkaç ay takip yapılacakmış estrofem verip kalınlaşmasını ölçecekmiş, eğer kalınlaşma olursa ocak-şubat gibi yapacakmış transferi, kalınlaşma olmazsa tekrardan rahim ameliyatı yapacakmış, mış mış da mış mışşşşş... ölme eşeğim bahar gele durumlarındayım, amannnnn benden haberler böyle
canım inşallah hepside güçlüdür senin gibi hepsi güzel güzel 5.güne ulaşır ................Kızlar bebişlerin 12 tanesini çözmüşlerçok fazla çözmüşler sanki neyse hayırlısı :44: bugün yarışacaklarmış 4. Deneme olduğu için embriyoların 5. Güne gitmesini istiyorlar dua edin kızlar inşallah fazla embriyo bozulmaz :18:
kızlar mrb ben takip ediyorum yazdıklarınızı ama bir türlü cesaret edip yazamadım bende dün dr gittim bugün estrofeme başladım 6 tane var donmuşum önce ilk 3ü çözeceklermiş eğer onlar iyi değilse ikinci paket 3lüyü hepsi 3. gün embriyosuymuş bu ne demek iyi bişeymi bilmiyorum 5. gün blast yapıp transfer olcakmış inşallah hepimiz bayrama en kötü bayram ertesi mutlu haberlerle havalara uçarız
canımm nerelerdesin seni bekliyorum .............
öğleyin anneme gidicem bütün gün aklım sende kalıcak ...
hadi gel güzel haberlerinle.....
Kızlar bebişlerin 12 tanesini çözmüşlerçok fazla çözmüşler sanki neyse hayırlısı :44: bugün yarışacaklarmış 4. Deneme olduğu için embriyoların 5. Güne gitmesini istiyorlar dua edin kızlar inşallah fazla embriyo bozulmaz :18:
kızlar mrb ben takip ediyorum yazdıklarınızı ama bir türlü cesaret edip yazamadım bende dün dr gittim bugün estrofeme başladım 6 tane var donmuşum önce ilk 3ü çözeceklermiş eğer onlar iyi değilse ikinci paket 3lüyü hepsi 3. gün embriyosuymuş bu ne demek iyi bişeymi bilmiyorum 5. gün blast yapıp transfer olcakmış inşallah hepimiz bayrama en kötü bayram ertesi mutlu haberlerle havalara uçarız
günaydin canim..
yeni geldim klinikten.kan verdim öglen 2 de cikacak sonuc.tlfonla ögrenecegim.(tr.saati ile 2)
bebegim benimle degil..
bebegim benimle degil..
canım inşallah hepside güçlüdür senin gibi hepsi güzel güzel 5.güne ulaşır ..................
bebegim benimle degil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?