dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

canım onları takip edecekler diyelim hepsi 5.güne geldi ve kaliteli tekrar dondururlar merak etme, her şey gönlünce olsun tatlım azıcık rahatla, içime güzel şeyler doğuyor koyver kendini

Canım sakın üzme kendini, hakkımızda hayırlısı olsun, üzme kendini güçlü ol Rabbim sabrını da verecek inşallah, hayırlı zamanda hayırlısıyla de hep, ben hep öyle dua ediyorum, demekki zamanı değilmiş bu ay

canım onları takip edecekler diyelim hepsi 5.güne geldi ve kaliteli tekrar dondururlar merak etme, her şey gönlünce olsun tatlım azıcık rahatla, içime güzel şeyler doğuyor koyver kendini

Ay içime su serptin ya, dimi olumlu düşüneyim, Rabbimde hayırlısını nasip etsin, çözülmemiş 12 embriyom daha kaldı ama yarısını niye çözmüşlerki çok çok fazla değilmi, gerçi kaliteli kalırlarsa dondururlar yine yok bozulurlarsa da yapacak bişey yok

Canım hakkında hayırlısı böyleymiş hiç üzülme herşeyin vakti var dileyelim şubattan sonra hamilelik haberlerini duyalım. Bu arada vücudunda nikotinden arınmış olur sigarayı içme artık çok geçmiş olsun canım

kızlar mrb ben takip ediyorum yazdıklarınızı ama bir türlü cesaret edip yazamadım bende dün dr gittim bugün estrofeme başladım 6 tane var donmuşum önce ilk 3ü çözeceklermiş eğer onlar iyi değilse ikinci paket 3lüyü hepsi 3. gün embriyosuymuş bu ne demek iyi bişeymi bilmiyorum 5. gün blast yapıp transfer olcakmış inşallah hepimiz bayrama en kötü bayram ertesi mutlu haberlerle havalara uçarız

canım inşallah hepside güçlüdür senin gibi hepsi güzel güzel 5.güne ulaşır ................

hayatım herşeyde bi hayır vardır belkide senin için en iyi zaman ocak-şubat ayıdır belkide o günü beklerken kendiliğinden gelir bebişin sakin ol herşey olunda gidecek inşallah....

hayırlısı olsun cnm inşallah sımsıkı tutunur bebişlerin.

canımm nerelerdesin seni bekliyorum .............
öğleyin anneme gidicem bütün gün aklım sende kalıcak ...
hadi gel güzel haberlerinle.....

canımm nerelerdesin seni bekliyorum .............
öğleyin anneme gidicem bütün gün aklım sende kalıcak ...
hadi gel güzel haberlerinle.....

günaydin canim..
yeni geldim klinikten.kan verdim öglen 2 de cikacak sonuc.tlfonla ögrenecegim.(tr.saati ile 2)

:)))bugün yarisacaklarmis demene güldüm.yarissinlar birazda onlar kossunlar annelerine.Allah yardimcisi olsun evlatlarinin canimm..

hosgeldin aylin..tedavin hayirli olsun canim.insaallah bebegine kavus bu sefer..

Haber vardir diye girdim.
Hadi bakalim az kaldi saat 2 ye hemen yaz merakta birakma
Insallahhhhhhhhhhhhhh bebeklerin seninledir.

Tedavin hayirli olsun.aramiza hosgeldin.
5.gun emb.en iyi kalite oldugunu biliyorum insallah bor sorun cikmaz.
Rabbim emek verip dileyen herkesin gonlune gore versin.
Bebeklerimiza kavusalim insallah.

bebegim benimle degil..

Cok uzuldum arkadasim.
Neseli ve pozitif yanina hayran kalmistim.ama yikilmak yok hasaricaz.rabbim omur verdigi dr olmaz demedigi surece yola devam.d
Insallah en.kisa zamanda bizlerde olucaz.
Rabbim bu gunleri atlaticak guc versin.

bebegim benimle degil..

şimdi içinde olduğun yıkımı çokkkk iyi anlıyorum, hiç beklemediğim bir haberdi, zaten üzgündüm bu da üstüne tuz biber oldu, ama yeniden başlayacaksın biliyorum çocuk özlemini dindirene kadar devam edeceksin, acını yaşa ama sakın kendini bırakma, öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…