canim ben varim:)geldim iste.
bu topic genelde issiz bi topic oldu.
ee 3. günün bitti kritik 3 gün bitti cok sükür.
haftaya bugün güzel haberini duyariz insaallah.mübarek cuma gününün gecesinde bütün kalbimle diliyorum,4.denemen son olsun insaallahh kurtul bu tedavi sikintilarindan.hepimiz tez zamanda kurtuluruz insaallah.haftaya bugün dünyanin en mutlu kadini olursun insaallah.
rabbim hayirli,saglikli,uzun ömürlü ikiz evlat versin sana...ve isteyen herkese.amiin..
Canım benim ne güzel dilekler bunlarinşallah hepimiz anne olacağız, biliyormusun bir başkası için dua ettiğin zaman melekler ' önce sana önce sana ' diye dua ederlermiş, Rabbim bu güzel dileklerini sanada yasatsin canım benim evet günler çabuk geçiyor şimdilik Rabbime tevekkül ettim bekliyorum, hakkımızda hayırlısı...
canim eminim bebeklerine ve kendine cok dikkat ediyosundur.gerisi rabbime kaldi.emeklerinin karsiligini versin rabbim.merhamet etsin..kendine iyi bak canim..hep duamdasin.sende bana dua et..
selam arkadaşlar, ben de aslında bu ay dondurulmuş embriyo ile başlayacaktım tedaviye ama bir türlü cesaretimi toplayamadım. haziranda yaptırmıştım ilk tp bebek tedavimi.negatif oldu sonuç. 4tane 5. gün embriyom var. transfer edilen de öyleydi. kalitesi iyiydi ama olmayınca olmyor işte.
uzun zamandır ilk kez bir kaç aydır srekli hastaneye gitmeden ha bire hormon tahlili yaptırmadan yaşıyorum. ve ne kadar büyük bir rahatlık olduğunu anlıyrum. hiç çaba göstermeden, trlü iğneler yemeden, kullanılan ilaçlar yüznden dengeyi kaybetmeden hamile kalabilen insanlara hep imrendim ama son üç aydır imrenmekten öteye geçti hislerim. ne kadar şanslı olduklarının farkında bile değiller.
neyse bu konuya gelince çenem düşer benim. ben de varım doldurulmuş için bekleyen. allah hepimizn yardımcısı olsun..
hepinize iyi geceler..
gecmis olsun arkadasim.ben seni bi topikten hatirliycam ama cikaramiyorum
artik normal yolla hamile kalanlara degil 1.2.3.denemede hamile kalanlara da degil 4.denemede hamile kalanlara imreniyorum bencünkü 4.denemem olacak.öncedendi normal hamile kalanlara imrenmek eskidendi eskiden rabbim beterinden korusun.insaallah daha fazla yipranmadan, aramadan muradimiza ereriz.rabbim dogru zamanda transfer ettirmeni nasip etsin ve bebegine kavustursun seni.
Her zaman dualarimdasin...
valla beni anlayacak kişilerin olduğunu düşündğüm her topiğe yazıyorum. her yerden hatırlayabilirsin. :)
4. yü yaptırdın mı yaptıracak mısın? inşallah bu son olur. alırsın kucağına bebeğini.canı gönülden ediyorum bu duayı emin ol.
eminim canim hemde cok eminim:).Allah razi olsun.4.denemem olacak nasip olursa..insaallah 5.denemede anne olanlara imrenmem
belki yazmışsındır ama hepsini okuyamadım. problemin neydi senin?
önceden hicbiseydi.35.5 yasimdayim.artik galiba yasimdan dolayi sorunlar cikabilir.gerci doktorlar yasinin kadini degilsin diyorlar..
sebepsizdi canim bizdeki kisirlik.cok sükür simdilik öyle önemli bir engel görünmüyor anne olmam icin.senin sorunun ne canim?
dilerim allah hayırlısıyla gönderir bebeğini. benim sorunum pkos. doktorlar her ne kadar çok önemsiz bulsa, ümitvar konuşsa da 6 yıldır,sayısız yumurta takibi 3 aşılama ve bir tüp bebeğe rağmen olmadı. 28 yaşındayım ve kilo problemim de var malesef.
canim dondurulmus transferi cok rahat oluyor.iyiki dondurulmusun var.ruhen,bedenen dingin bi halde oluyor insan.enerjin yüksek oluyor,düsüncen pozitif oluyor.insaallah dondurulmuslarin tutar.fazla zaman gecirmeden dene derim ben.hakkinda hayirlisi olsun.
artik insan yasadigi korkuyu,sabirsizligi,üzüntüyü asiyor demi tubisim..tam anlamiyla tevekkül etmeyi ögreniyoruz.anliyoruz herseyin rabbimin elinde oldugunu.insanin icine bir ferahlikta geliyor degil mi?rabbim hayirli akibet versin..bizim niyetimiz hayir akibetimizde hayir olur,güzel olur insaallah.
Sonuc negatif
Sonuc negatif
Sonuc negatif
çok üzüldüm bu topiğin negatif listesi bitsin artık(((((((((((((8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?