dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

Sa canlarim nasilsiniz? Kusura bakmayin ya bir turlu firsat bulupda giremedim nete. Sonucumu bugun aldim. Allahin izni ile hamileyim. Rabbim tamamina erdirsin ins ve hepinize hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin ins en kisa zamanda

Süper bi haber canım benim tebrik ederim bizde dua et bol bol canım bizimde dualarimiz seninle

dr yok oyle bısı dedıyse rahat ol. doktoruna guvenmek tedavının gıdısatı acısından cok önemli.

benim 3. denemem donmuslarla oldu. 3 tane 5.gun emrıyosu konuldu. 2 sı cok ıyı ıdı 1 tanesı de ıyı kalıtede cozulmus. yarın test yapacagım sabahtan. kan sulandırıcı ıgnem bıttı. eger geelık yoksa almıyım bosuna. hayırlısını versın rabbım ama ne bılım 2 gundur ıdrarda yaptırıp negatıf gordum. cıkmaz dıyolar ama adet sancıları ıle de bbırlesınce olmayacak sanırım. perseme asıl test gunum ve benım evlılık yıldonumum. esım burda yok. ona guzel haberı vermeyı cok ıstıyorum ama hayırlısı ıste, kafa karısık.

Saol ya inan rahatladim pozitif seyler duymak sanki. bebegim benjmle olcakmis gibi gelio yasimdan dolayi tek transfer olcak olsun bi tane olsun saglikli olsun insallah

Arkadasim benim bildigim genetik problem olan hastalara ptg yontemi dedikleri bir yontemle tup bebek yapiyorlar ama bunun icin genetik testlerde sorun cikmasi lazim.
bunun disinda bir sikinti yok.sen kafani rahat tut ve tedavine odaklan.insallah sonucun iyi olur.
bu kacinci denemen
Tek veya iki diye takilma rabbim nasip etmis olsun.

Sa canlarim nasilsiniz? Kusura bakmayin ya bir turlu firsat bulupda giremedim nete. Sonucumu bugun aldim. Allahin izni ile hamileyim. Rabbim tamamina erdirsin ins ve hepinize hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin ins en kisa zamanda

oleyyyyyyyyyyy be, işte bu hep güzel haberler alalım bu topikte, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, darısı da bize olsun

Idrar testleri gun oncesi yaniltici olabiliyor sakin buna takilma
daha simdiden moralini bozma sakin.bazen gebelik belirtileri adet belirtileri ile ayni olabiliyor.
bana sorarsan tam sonucu ogrenmeden ilaclarini birakma.
Insallah bu mutlu gununuzde esime mutlu haberi veririn.

dondurulmuşlara da pgt yapılıyor diye biliyorum, bir sorsana doktoruna, biraz pahalı ama...

Canim sizlerle konusunca daha pozitif bakmaya basladim cumartesi kontrole gidicem heralde sali carsamba alirim dondurma bebegimi :) insallah seninde hayirlisiyla bebislerin olucak esinede super bir hediye olucak benim yasim tutmadigi icin 1 tane koyucaklarmis hepimizin hakkinda hayirlisi

Bu ikinci denemem ikide asilama var oncesinde su anda cok iyiyim sanki cok guzel olucakmis gibi geliyo

Hamilesin49:
cok sevindim arkadasim rabbim saglikla kucagina alicagin gunude gostersin insallah.
:124::124::124:

evet canım allahın izni ile hamileyim :))) kucağımıza alacağımız gunleri sabırsızlıkla bekliyoruz zaten. rabbim her isteyene nasip etsin inş..

canım benim hiiiiiiiiiiiç takma öyle şeyleri. bak benım dondurulmuşlarla oldu. hamileyim şimdi allahın izni ile. sen ordan burdan şeyler duyupda sıkma canını

hayırlı olsunnnn çok sevindimmmmm

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)))

Çok sağol canım benim inşallah güzel haberler verebilirim 18 ekimde sizlere :18:

inş tatlım. merakla bekliyoruz gusel haberlerini..

yıne olmadı. sonuc negatıf

ayni üzüntüyü 5 gün önce yasamis biri olarak sunu demek isterim,yola devam edebilmek icin bir an önce gücünü toprlamaya calis.hersey bitmis degil.

hayirlisi demek ki simdi olmamasiymis.Rabbim cok aratmadan en kisa zamanda hayirlisiyla versin hepimize(amiin)

Kızlarr nerdesinizzz niye burası böyle boş

canim ben varim:)geldim iste.
bu topic genelde issiz bi topic oldu.
ee 3. günün bitti kritik 3 gün bitti cok sükür.
haftaya bugün güzel haberini duyariz insaallah.mübarek cuma gününün gecesinde bütün kalbimle diliyorum,4.denemen son olsun insaallahh kurtul bu tedavi sikintilarindan.hepimiz tez zamanda kurtuluruz insaallah.haftaya bugün dünyanin en mutlu kadini olursun insaallah.
rabbim hayirli,saglikli,uzun ömürlü ikiz evlat versin sana...ve isteyen herkese.amiin..

kizlar,
sizden rica etsem tedavi gördügünüz merkezleri ve dr.isimlerini yazabilirmisiniz bana?
belki ilerde lazim olursa simdiden tr.deki merkezleri,doktorlari ve siz tedavi görenleri takip etmek istiyorum.özelden veya burdan yazarmisiniz?

canim bi daha sesin cikmadi..umarim testin sonucu positiftir..
merak ettim haber verirsen memnun olurum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…