canim almissin sampiyonlarini:))evde yoktum aklimdaydin gün icinde.hayirli olsun.insaallah hic ayrilma bebeklerinden.
Sa canlarim nasilsiniz? Kusura bakmayin ya bir turlu firsat bulupda giremedim nete. Sonucumu bugun aldim. Allahin izni ile hamileyim. Rabbim tamamina erdirsin ins ve hepinize hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin ins en kisa zamanda
Canim saol dr a sordum oyle bisey yok hepsi ayni dedi ama iste kafa karisiyo bilen bilmiyen yorum yapiyo galiba psikolojimiz bozululuyo her seyi takiyoruz kafaya
sende nolur negatif dusunme hayirlisi olur insallah kucana alirsin sorun neydi sizde bide kacinci gun embriyosu
Saol ya inan rahatladim pozitif seyler duymak sanki. bebegim benjmle olcakmis gibi gelio yasimdan dolayi tek transfer olcak olsun bi tane olsun saglikli olsun insallah
Sa canlarim nasilsiniz? Kusura bakmayin ya bir turlu firsat bulupda giremedim nete. Sonucumu bugun aldim. Allahin izni ile hamileyim. Rabbim tamamina erdirsin ins ve hepinize hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin ins en kisa zamanda
dr yok oyle bısı dedıyse rahat ol. doktoruna guvenmek tedavının gıdısatı acısından cok önemli.
benim 3. denemem donmuslarla oldu. 3 tane 5.gun emrıyosu konuldu. 2 sı cok ıyı ıdı 1 tanesı de ıyı kalıtede cozulmus. yarın test yapacagım sabahtan. kan sulandırıcı ıgnem bıttı. eger geelık yoksa almıyım bosuna. hayırlısını versın rabbım ama ne bılım 2 gundur ıdrarda yaptırıp negatıf gordum. cıkmaz dıyolar ama adet sancıları ıle de bbırlesınce olmayacak sanırım. perseme asıl test gunum ve benım evlılık yıldonumum. esım burda yok. ona guzel haberı vermeyı cok ıstıyorum ama hayırlısı ıste, kafa karısık.
kızlar bugün 5. gün estrofem içiyorum ama hala dondurulmuş için gen bozukluğu olur nie sıfırdan başlamadın die söylüyolar ya dr a güveniyorum ama kafam karışıyo nolur bana bişeyler söyleyin kendimi çok kötü hissediyorum hamile kalırımda bişe olursa kendimi affetmem çünkü tabiki ilahi takdir ama ya anlayın işte çok zor dönemler bunlar sizlerden başkada derdimden anlayanım yok
dr yok oyle bısı dedıyse rahat ol. doktoruna guvenmek tedavının gıdısatı acısından cok önemli.
benim 3. denemem donmuslarla oldu. 3 tane 5.gun emrıyosu konuldu. 2 sı cok ıyı ıdı 1 tanesı de ıyı kalıtede cozulmus. yarın test yapacagım sabahtan. kan sulandırıcı ıgnem bıttı. eger geelık yoksa almıyım bosuna. hayırlısını versın rabbım ama ne bılım 2 gundur ıdrarda yaptırıp negatıf gordum. cıkmaz dıyolar ama adet sancıları ıle de bbırlesınce olmayacak sanırım. perseme asıl test gunum ve benım evlılık yıldonumum. esım burda yok. ona guzel haberı vermeyı cok ıstıyorum ama hayırlısı ıste, kafa karısık.
Arkadasim benim bildigim genetik problem olan hastalara ptg yontemi dedikleri bir yontemle tup bebek yapiyorlar ama bunun icin genetik testlerde sorun cikmasi lazim.
bunun disinda bir sikinti yok.sen kafani rahat tut ve tedavine odaklan.insallah sonucun iyi olur.
bu kacinci denemen
Tek veya iki diye takilma rabbim nasip etmis olsun.
yıne olmadı. sonuc negatıf
((( çok üzüldüm söyleyecek söz bulamıyorum.
bu kaçıncı denemendi cnm?
canim tebrik ederiimmgözün aydin.Allah tamamina erdirsin.darisi basimaa noolur bana dua et hamile hamile
Hamilesin49:
cok sevindim arkadasim rabbim saglikla kucagina alicagin gunude gostersin insallah.
:124::124::124:
kızlar bugün 5. gün estrofem içiyorum ama hala dondurulmuş için gen bozukluğu olur nie sıfırdan başlamadın die söylüyolar ya dr a güveniyorum ama kafam karışıyo nolur bana bişeyler söyleyin kendimi çok kötü hissediyorum hamile kalırımda bişe olursa kendimi affetmem çünkü tabiki ilahi takdir ama ya anlayın işte çok zor dönemler bunlar sizlerden başkada derdimden anlayanım yok
hayırlı olsunnnn çok sevindimmmmm
Çok sağol canım benim inşallah güzel haberler verebilirim 18 ekimde sizlere :18:
Kızlarr nerdesinizzz niye burası böyle boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?