Kızlar dondurmalarımı aldım geldimiki adet 5. Gün embriyosu transferi yapıldı, test tarihım 18 ekim gün
Kızlar dondurmalarımı aldım geldimiki adet 5. Gün embriyosu transferi yapıldı, test tarihım 18 ekim gün
iyim canim tesekkürler sen nasilsin? kanamam azaldi test gününü bekliyorum.. ben stuttgarta yakin oturuyorum tedaviyi tübingende yaptirdim, ama duisburg taraflarini bilmiyorum canim malesef
Sa canlarim nasilsiniz? Kusura bakmayin ya bir turlu firsat bulupda giremedim nete. Sonucumu bugun aldim. Allahin izni ile hamileyim. Rabbim tamamina erdirsin ins ve hepinize hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin ins en kisa zamanda
cok sevindim kanamanin azalmasina.
doktora görünmene gerek kalmadi galiba.
insaallah tutunma kanamasiymistir.
canim bugün yinede gittim kadin doktoruna anlattim ultrosallle bakti rahimden suan icin bisey diyemem korkulcak bisey yok test gününü bekliyecez dedi.. insallah öyledir ama hic sanmiyrum tutunma kanamasi oldugunu
Sa canlarim nasilsiniz? Kusura bakmayin ya bir turlu firsat bulupda giremedim nete. Sonucumu bugun aldim. Allahin izni ile hamileyim. Rabbim tamamina erdirsin ins ve hepinize hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin ins en kisa zamanda
kızlar bugün 5. gün estrofem içiyorum ama hala dondurulmuş için gen bozukluğu olur nie sıfırdan başlamadın die söylüyolar ya dr a güveniyorum ama kafam karışıyo nolur bana bişeyler söyleyin kendimi çok kötü hissediyorum hamile kalırımda bişe olursa kendimi affetmem çünkü tabiki ilahi takdir ama ya anlayın işte çok zor dönemler bunlar sizlerden başkada derdimden anlayanım yok
canım tedavın hayırlı olsun. doktorlar öyle bişiyi riske alamazlar ya. zaten saglıklı cozunurlerse transfer yapıyorlar dıye bılıyıorm. kafanda soru ısaretı bırakma. doktoruna sor ve at o konuyu kafandan. yoksa transferden sonra rahat olamazsın. ıns hayırlısı ıle u tedavınde kucagına alırsın meleklerını.
benımde test gunum persembe. bugun 7.gunum bbıttı ama kasıklarımda adet sancısı basladı. sanırım kırmızılarım gelecek
kızlar bugün 5. gün estrofem içiyorum ama hala dondurulmuş için gen bozukluğu olur nie sıfırdan başlamadın die söylüyolar ya dr a güveniyorum ama kafam karışıyo nolur bana bişeyler söyleyin kendimi çok kötü hissediyorum hamile kalırımda bişe olursa kendimi affetmem çünkü tabiki ilahi takdir ama ya anlayın işte çok zor dönemler bunlar sizlerden başkada derdimden anlayanım yok
Saol ya inan rahatladim pozitif seyler duymak sanki. bebegim benjmle olcakmis gibi gelio yasimdan dolayi tek transfer olcak olsun bi tane olsun saglikli olsun insallahSana boyle seyleri kim soyluyor allah askina koskoca prof.dr lar yapiyor islemleri.ben ilk defa boyle birsey duydum ve inan cok sacma
Benimde dond.emb.var 5.gun donduruldu.
Zaten sagliksiz olan embriyolar gelisim gosteremedikleri icin bu gunlere gelemiyor sen kafani rahat tut.
Zaten tedaviye ilk baslandiginda aile icerisinde sagliksiz cocuklar varmi diye arastiriliyor ve gerek duyulursa genetik test yapiliyor.
allah korusun boyle bir durum varsa emb.tazeside bir dond. Da
Sakin uzulme dr a guven ve bol bol dua et rabbim insallah sonucunu pozitif yapsin.
Hadi hayirlisi bakalim.
insallah sendendehaberi alicaz.
Rabbim emeklerini karsiliksiz birakmasin.
Bizleri habersiz birakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?