dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

İyiyim canım benim çok şükür sadece kasık ağrım var biraz gerçi 6.-7. Gün fazlaydı bugün 8. Gün azaldı biraz, bu iyimi kötümü bilmiyorum :26: havadan nem kapar olduk test günü yaklaştıkça, belirti aramak hiç iyi bişey değil ama ne yapalım perşembeye de az kaldı gelse mi gelmese mi bilmiyorum :18:

belirti ariyor insan canim yaa..elde degil onu yapmamak.ama sen belirtilere yogunlasma.bebeklerin icinde onlari düsün, orda günden güne büyüdüklerini :))
persembe günü insaallah bebeklerinin tutundugunun haberini alacaksin.rabbim büyük..o yüzden persembe gelsin hayirlisiyla

dilek sultan nasılsın canım ya hatırladın mı haziran topiğinden ikimizinde negatifti malesef :2: .Ben bu ay dondurulmuşlarla deniyorum testime 2 gün var sen ne zaman başlıyorsun

hatırladım canım. hep seni merak ettim ben ama hiç göremedim seni forumda. negatif olduğunu da bilmiyodum. ben hiç cesaret edemiyorum bir daha denemeye. 4 tane 5. gün embriyom var bakalım cesaretimi toplayınca yeniden deneyeceğim.

inşallah bu kez pozitif olur sonucun.

canim ben bir ay kendime gelemedim negatiften sonra depresyondaydim. dondurulmuslarla cok iyi oluyor tedavi bence bir an once basla

kızlar dondurulmuş embriyolarım cuma transfer edildi çarşamba test günüm hiçbirşey hissetmiyorum ikizlerim ne durumdalarki meraktan öleceğim

hayırlı olsun cnm inşallah sımsıkı tutunur bebişlerin burda bayram yaparızzzzzzzzz...

canim nerdesin?basladinmi ilaclarina bugün?hersey yolunda mi?

evet başladım cnm estrofem. folbiol ve aspirin kullanıyorum ve ananas tabiki her gün bir dilim bakalım bunu ilk kez denicem bende ne etki yapıcak :)))))
ayrıca koşuşturmaya devam sürekli ya misafir var ya ben gidiyorum kafamda dağılıyor zaman geçicek böle zaten haftaya bayram kardeşimde gelicek çok iyi oldu bu stres yapmaya zaman yok :)))))

sen nasılsın cnm görüşemiyoruz artık..

sakin ol cnm ya korkma herşey olacağına varıyor rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah...

Güzel haberlerini bekliyoruz Mavielle dualarimiz seninle benimde 18i test günüm :18: dualarını eksik etme...

canım benim kıyamam sana hiç dua etmez olurmuyum
heyyyy kes şu tırnaklarını yemeği bakim
hem sen başladınmı hergün sütünü içmeye unutmaki onlar içinde bolbol süt içip yoğurt yemen gerekli meyvede ona keza bunlara hemen başlayın bakim ben transferden sonra hep hamile gibi beslenmeme dikkat ettim sizlerde edin cnm zararlı herşeyden kaçının tamammı tatlımmmm.

Ama çok heyecanlıyım ne yapayım tamam yemiyorum tırnaklarımı tecrübelendik artık bu 4. Denemeydi, dikkat ediyorum yediklerime bi de bu defa ilk beş gün ananas yedim bir ananası beşe böldürdüm hergün bir dilim yedim sonra bıraktım çünkü beş günden sonra rahimde kasılmaya sebep oluyormuş tutması zorlaşırmış, umarım işe yaramıştır, aslında bunlar bir sebep Rabbim ol desin yeter...

evet cnm haklısın rabbim ol desin yeter ama bunlarda vesile sebebi biz elimizden geleni yapıyoruz işte....

dilemcim canım nasılsın? uzun zaman uğrayamadım buraya. arada bir bakınıyodum fazla duramıyordum. zaten hamile kalınca da bitmiyormuş ki bu işler. asıl şimdi başlıyor sanki derdi tasası dört beş gundur kanamalarım var. onla uğraşıyoruz. gebelik testimi yenledi doktorum sonuçlarım ii çıktı bi sorun yok dedi ama bu kanama neden durmuyo onu anlamadık ( neyse. ben şişli memorial de nur hanımın hastasıyım. burdaki topiklerden bakıp araştırabilirsin. oraya gidenlerin yüzde doksanı memnun. inş senın hakkında da hayırlısı olur..

dilek sultan nasılsın? hoşgeldin aramıza bende senın gibi haziranda ilk denemesını yapıp negatif alanlardanım. ve yine senın gibi normal yoldan hamıle kalanların ne kadar şanslı olduğunu ve bunun farkında olmadıklarını düşünenlerdenım çok şukur Allahıma benım ekimin başında yaptırdığım ikinci tedavim pozitif sonuçlandı inş da rabbim kucağıma almayı nasip eder. işte hamile kaldık şimdide baska sıkıntılarla üzülüyoruz. raabim yine de bugunlerimizi aratmasın. çok şukur halimize.

Hosgeldin canım merak ediyordum seni, cici anne adayımız nasıl

Hosgeldin canım merak ediyordum seni, cici anne adayımız nasıl

canım benim çok sağol. ii olmaya çalışıyorum ama bu aralar karı koca moralimiz bozuk. son üç dört gundur ara ara kanamalarım var ve ben napıcamı bilmiyorum. doktorumu aradım cuma gunu progestan iğneyi iki gun kullan sonra gebelik testi yaptır dedi. dediklerini yaptım pazartesi gunu testim ii çıktı hatta doktorumda herşey yolunda korkulacak birşey yok dedi. bizde oh kanamalar kesildi derken dün akşam yine başladı.bugunde ara ara devam ediyo eşimede söyleyemedim daha çunku o benden daha çok üzülüyo. of napcam bilmiyorum..
kendime daldım seni sormayı unuttum. perşembe buyuk gun rabbim inş haayırlısıyla pozitifi görmeni nasip eder...

Canım moral bozukluğu olur mutlaka bence eşine ve doktoruna söyle ilaçlarını falan değiştirir belki ama üzülme lütfen 9 ay şakır şakır kanaması olup hastanede yatan arkadaşımın cimcime bir kızı var şimdi evet canım perşembe büyük gün bugün bitti zaten yarın son gün hakkımızda hayırlısı dualarını inşallah eksik etme bizimde dualarimiz seninle...

iyiym çok teşekkür ederim. allah dermansız dert vermesin. çok sükür ki umudumuz var. asla olmaz denilenlerden değiliz. zorluyor tabi ama sonunda alacağımız iyi habere odaklanıyoruz biz.

pozitif sonucuna çok sevindim. inşallah allah kucağına almayı da nasip eder. byüdğünü görmeyi de.

ahh ah o kendiliğinden hamile kalanlar sadece şanslı değil süperkahraman gibi geliyorlar bana. D

tesekkür ederim canim hamdolsun iyiyim.canim sana saglikli,mutlu bir hamilelik süreci diliyorum.olmasa iyi ama oluyor öyle kanama gibi can sikici seylersadece tüp bebek hamilelerindede olmuyor.illaki duymussundur birilerinden.esimin kuzeninin esi 3 ay düzensiz ,hemde asiri kanama sikayetiyle doktora gittiginde ilk cocuguna 2,5 aylik hamile oldugunu ögrenmis.yatmamis bile hastanede.hiic bisey olmamis.tedbirini al ama korkma oldu mu canim.Allah nurtopu gibi kucagina almayi nasip etsin.
dr.tavsiyen icinde tesekkür ederim.habersiz birakma bizi arada bazi ugra

Son düzenleme:
canim bende heyecanlaniyorum seni gördükce.insaallah rabbim ol demistirpersembe günü 4.denemende gelen bebeklerini kutlariz insaallaahh.
sana persembeye kadar bol bol sabir diliyorum

canim bende heyecanlaniyorum seni gördükce.insaallah rabbim ol demistirpersembe günü 4.denemende gelen bebeklerini kutlariz insaallaahh.
sana persembeye kadar bol bol sabir diliyorum

Ahh dilemim ahh yarın sonucumu öğreneceğim ama icimdeki heyecan yerini korkuya bıraktı umutla geçen günlerim bile güzel yaaa aksi ispatlanana kadar bebeklerim benimle sonuçta

maşallah darısı başımıza bugun biraz daha ii oldu. doktorumuda şimdilik aramama gerek kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…