dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

transferin 10.gün bhcg değeri 67imde açtım topiği her negatifle umutlarım daha da tükeniyor çünki, çok mutlu oldum tebrik ederim Allah kucağına almayı ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin Tubacım[/QUOTE]

Sağol canım benim darısı hepimizin başına inşallah, bende iki gün sonraki teste odaklandım inşallah değerim ikiye katlar dua edin kızlar...

oyy canim beniim.farkindaysan bu topicte olan biten hic birsey gözümden kacmiyor
senide merak ettim tabi kiiama..
birincisi kendin anlatirsin görüsmeni diye..
ikincisi sormaya cekindim..

kirilma arkadasim hep aklimdasin

Sagol birisi farketti

Tedaviye basladik.bu ayki yumurtam catlamamis ve 3 cm ulasmis.dr bunu eritmemiz lazim yoksa dahada buyur ve sikinti olur dedi.
12 gunluk 2*1 ilac tedavisi var.ilk alti gun sadece ilac 7.gunden itibaren sabahlari 10 unite lucrin ve adetin ikinci gunu muayene ve iyi kalite tek embriyoya karar verdik.
artik donus yok insallah sonuc iyi olur

Allah gönlüne göre versin canım, inşallah senin için de göbek atarız burda

inşallah sonucun güzel olur cnm. ben de p.tesi gittim doktora, adetimin 4. günü idi, doktor rahmin hala kalın dedi, kimileri kalınlaşsın diye ilaç kullanır bende adetle incelsin diye bakıyorum, muhtemel kullanılan bantlar iğneler v.s. bayaa kalınlaştırdı.p.tesi tekrardan kontrolüm var ve o zaman belli olacak. bana sanki bu ay dinlenme olur gibime geliyor.hayırlısı bakalım.

kızlar dondurulmuşlarla deneyince varolan yumurtaların çatlaması da bekleniyor mu? yoksa sadece rahim kalınlığına göre bakılıp mı karar veriliyor?

merhaba arkadasim,
paylasimin icin ve destegin icin tesekkürler.Allah evladini bagislasin.tavsiyelerin icinde tesekkürlerinsaallah mutlu haberlerimizi de okursun en kisa zamanda.aklina geldikce duani esirgeme.
Allaha emanet ol..

Çok teşekkür ederim. İnşallah sizlerin de güzel haberlerini alırım en kısa zamanda. Dualarım hepinizle. Sizde inanın ama olur mu ..

Tebrik ederim. Allah sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin inşallah. Kendine çok dikkat et.

merhaba,öncelikle gecmis olsun. eylül topiginde okudum tedavin olumsuz sonuclandiginiinsaallah dondurulmuslarla hamile kalirsin..
benim dond.tedavimadetin 11.günü estrofemle basladi.adetin 13. günü yumurta catlatma ignesi yaptim.adetimin 16.günü rahim kalinligim uygun görülerek transfer yapilmisti.
sorunun cevabi oldumu bilmiyorum:)fazla bilgim yok bende böyle oldu.umarim hersey gönlüne göre olsun.

Kızlar moralim çok bozuldu 10. Gün ilk testim 67 çıkmıştı ikincisi 12. Gün 105 çıktı, ikiye katlanmamış p.tesi tekrar test yapacagim dua edin kızlar...

Kızlar moralim çok bozuldu 10. Gün ilk testim 67 çıkmıştı ikincisi 12. Gün 105 çıktı, ikiye katlanmamış p.tesi tekrar test yapacagim dua edin kızlar...

İkiye katlanacak diye bir kural yok kaldi ki seninki ikiye cok yakin.herkesin salgiladigi beta hcg hormonu farklidir.bu yuzden bazilarinin idrarda cok silik cikarken bazilarinin cok belirgindir.bence moralin bozulmasin

canim benim,bak burda nasil yapiyolar anlatayim sana.ilk test ,diyelimki 3.gün embriyosu 12 gün sonra bakilacak ya,13.günün sabahi bakiyorlar.cünkü 12.gün tam dolmus oluyor o zaman.2.testi 2 gün sonra degil 4 gün sonra bakiyorlar.onuda 5.günün sabahi bakiyorlar tam 4 gün dolunca.doktor dedi ki bana 2 gün sonraki deger degil 4 gün sonraki deger önemli dedi.belki de 4 gün sonra 2.5-3 katina cikacak degerin.hem senin hcg az yükselmedi ki.nerdeyse 2 kati.
hiic canini sikip stres yapma.Allah o bebegi sana dogurman icin verdi.hiic kötü sey getirme aklina.benim aklima hic kötü bisey gelmiyo:)Allaha güven gönlünü ferah tut.

Ah canım benim öyle içimi rahatlattın ki anlatamam, hakkımızda hayırlısı inşallah dua ediyorum bol bol, Rabbim sanada nasip edecek inşallah bu güzel duyguları yaşamayı, bende kızdım kendime vesvese yapıp üzdüm bebeğimi, Rabbim hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin hepimizin...

İkiye katlanacak diye bir kural yok kaldi ki seninki ikiye cok yakin.herkesin salgiladigi beta hcg hormonu farklidir.bu yuzden bazilarinin idrarda cok silik cikarken bazilarinin cok belirgindir.bence moralin bozulmasin

Haklısın canım ama işte insanın içine şüphe düşüyor, iki gündür pozitif sonucu aldığımdan beri rüyada gibiyim, bitmesin rüyam...

Arkadasim bebeegin tekrar hayirli olsun.
Bana 5. Gun embriyosu transfer edilmis vve 12.gun test yapilmisti.
10.gun testi dr mu istedi sen kendinmi yaptirdin anlamadim.
Ama degerin kotu degil ve sakin aklina kotu seyler getirme.
ben gonulden inaniyorumki pazartesi iyi haberlerini alicaz.

Canım adasim tebrik ederim nasıl sevindim anlatamam hiçbirşeye de moralini bozma lütfen artık sen bir annesin maşallah degerin de guzel sıkma canını guzel katlanmış 1.5 2 katına çıkması gerekiyormuş seninde degerin nerdeyse 2 katına çıkmış bu cok guzel
Benimde Pazartesi transferim olacak insallah bende senin gibi sevinebilirim esim bu tedavide siteye girmemi yasakladığı için giremiyorum ;( ama guzel bir haber alırsam mutlaka haber vericemlütfen benim için de dua edin

Evet canım aynen öyle oldu :26: 5. Gün embriyosuydu 10. Gün test istediler, yoksa 12. Gün için değerim iyi aslında ama ikiye katlamadı dediler, yarın inşallah güzel sonuç alabilirim, Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın...

Tedavin hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim eşimde bana yasaklamıştı ama ben takmayınca uğramadı artık inşallah güzel haberlerini alacağız en önemlisi sakin ol ve inan anne olacağına bol bol dua oku, kanama dua et inşallah güzel bir sonuç alırım, hakkımızda hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…