oyy canim beniim.farkindaysan bu topicte olan biten hic birsey gözümden kacmiyor
senide merak ettim tabi kiiama..
birincisi kendin anlatirsin görüsmeni diye..
ikincisi sormaya cekindim..
kirilma arkadasim hep aklimdasin
gözün aydiin:)))Allah tamamina erdirsincok sevindim cookk.saglikla kucagina alirsin insaallah..
darisi hepimizin basina.
İçime doğmuştu. Sabah da baktım sonucun için.Hayırlı uğurlu olsun. Allah kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.
Arkadaslar size kirginim.
Dr a gidicem dedim.kac gun oldu kimse merak etmemis.
Canım burda cevap veriyim sana. benim transfer 24. yada 26. gün yapıldı tam hatırlamıyorum hiç bir test istemediler.bana 2 tane blast embiriyo transfer edildi.2 gün sonrada kan testim var.dondurulmuş tedavisi kesinlikle çoooook rahat.
allah bağışlasın yavrunu teşekkür ederiz paylaşımın için ...
merhaba arkadasim,
paylasimin icin ve destegin icin tesekkürler.Allah evladini bagislasin.tavsiyelerin icinde tesekkürlerinsaallah mutlu haberlerimizi de okursun en kisa zamanda.aklina geldikce duani esirgeme.
Allaha emanet ol..
Kızlar müjde vermeye geldim HAMILEYİMMMMMRabbim hepimizin dualarını kabul etsin kucagimizi boş bırakmasın duaların sizinle inşallah, 10. Gün değerim 67 çıktı iki gün sonra tekrar test yaptıracağım umarım değerim güzelce ikiye katlar, dualarınızı eksik etmeyin...
inşallah sonucun güzel olur cnm. ben de p.tesi gittim doktora, adetimin 4. günü idi, doktor rahmin hala kalın dedi, kimileri kalınlaşsın diye ilaç kullanır bende adetle incelsin diye bakıyorum, muhtemel kullanılan bantlar iğneler v.s. bayaa kalınlaştırdı.p.tesi tekrardan kontrolüm var ve o zaman belli olacak. bana sanki bu ay dinlenme olur gibime geliyor.hayırlısı bakalım.
kızlar dondurulmuşlarla deneyince varolan yumurtaların çatlaması da bekleniyor mu? yoksa sadece rahim kalınlığına göre bakılıp mı karar veriliyor?
Kızlar moralim çok bozuldu 10. Gün ilk testim 67 çıkmıştı ikincisi 12. Gün 105 çıktı, ikiye katlanmamış p.tesi tekrar test yapacagim dua edin kızlar...
Kızlar moralim çok bozuldu 10. Gün ilk testim 67 çıkmıştı ikincisi 12. Gün 105 çıktı, ikiye katlanmamış p.tesi tekrar test yapacagim dua edin kızlar...
canim benim,bak burda nasil yapiyolar anlatayim sana.ilk test ,diyelimki 3.gün embriyosu 12 gün sonra bakilacak ya,13.günün sabahi bakiyorlar.cünkü 12.gün tam dolmus oluyor o zaman.2.testi 2 gün sonra degil 4 gün sonra bakiyorlar.onuda 5.günün sabahi bakiyorlar tam 4 gün dolunca.doktor dedi ki bana 2 gün sonraki deger degil 4 gün sonraki deger önemli dedi.belki de 4 gün sonra 2.5-3 katina cikacak degerin.hem senin hcg az yükselmedi ki.nerdeyse 2 kati.
hiic canini sikip stres yapma.Allah o bebegi sana dogurman icin verdi.hiic kötü sey getirme aklina.benim aklima hic kötü bisey gelmiyo:)Allaha güven gönlünü ferah tut.
İkiye katlanacak diye bir kural yok kaldi ki seninki ikiye cok yakin.herkesin salgiladigi beta hcg hormonu farklidir.bu yuzden bazilarinin idrarda cok silik cikarken bazilarinin cok belirgindir.bence moralin bozulmasin
Kızlar müjde vermeye geldim HAMILEYİMMMMMRabbim hepimizin dualarını kabul etsin kucagimizi boş bırakmasın duaların sizinle inşallah, 10. Gün değerim 67 çıktı iki gün sonra tekrar test yaptıracağım umarım değerim güzelce ikiye katlar, dualarınızı eksik etmeyin...
Arkadasim bebeegin tekrar hayirli olsun.
Bana 5. Gun embriyosu transfer edilmis vve 12.gun test yapilmisti.
10.gun testi dr mu istedi sen kendinmi yaptirdin anlamadim.
Ama degerin kotu degil ve sakin aklina kotu seyler getirme.
ben gonulden inaniyorumki pazartesi iyi haberlerini alicaz.
Canım adasimtebrik ederim nasıl sevindim anlatamam hiçbirşeye de moralini bozma lütfen artık sen bir annesin maşallah degerin de guzel sıkma canını guzel katlanmış 1.5 2 katına çıkması gerekiyormuş seninde degerin nerdeyse 2 katına çıkmış bu cok guzel
Benimde Pazartesi transferim olacak insallah bende senin gibi sevinebilirimesim bu tedavide siteye girmemi yasakladığı için giremiyorum ;( ama guzel bir haber alırsam mutlaka haber vericem lütfen benim için de dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?