dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

sağol canım inş. sorma yaa öyle durumlarda oluyormuş. ama ben istemiyorum olmasın öyle şeyler şuan için daha iyiyim :) habersiz bırakmam inş sizi

buğün kan tahlilimi yaptırdım 3.45 negatif moralim çok bozuk ne yapacağımı bilmiyorum 3 ay beklemem gerekiyormuş yeni tedavi için ilaçları kes dedi doktorum yeni bir merkezemi gitsem aynısında devam mı bilmiyorum ne yapacagımı çok mutsuzum...

gecmis olsun arkadasim.Allah sabir versin.ne diyecegimi bilemiyorum.elbette cok moralin bozuktur.ama günden güne düzeleceksin insaallah.bi gün hamile kalip bu günleri hic yasamamisa dönmeni diliyorum.kendini koyverme..

Ahh dilemim ahh yarın sonucumu öğreneceğim ama icimdeki heyecan yerini korkuya bıraktı umutla geçen günlerim bile güzel yaaa aksi ispatlanana kadar bebeklerim benimle sonuçta

canim benim umudun hic solmasin insaallahyarin korkularinin yerini kocamaann bi mutluluk alsin insaallah.
rabbim emeklerini bosa cikarmasin.tüm pozitifligimle dua ediyorum.bi tane kardesim bu sikintilardan kurtulsun diye

Hayirlisi olsun ama uzuldum.
Kacinci denemendi arkadasim.gerekli testler yapilmismiydi
nasil bir tedavi uygulandi
boyle bir durumda cok sordum ama bilincli baslamak basariyi arttiriyor.
insallah 3 ay sonra tekrar tedaviye baslar guzel haberler verirsin.

Kızlar müjde vermeye geldim HAMILEYİMMMMM Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin kucagimizi boş bırakmasın duaların sizinle inşallah, 10. Gün değerim 67 çıktı iki gün sonra tekrar test yaptıracağım umarım değerim güzelce ikiye katlar, dualarınızı eksik etmeyin...

Hayirlisi olsun.
:124::124::124:52
Sukur bir anne adaymiz daha oldu.
rabbim kucagina almayi naaip etsin.

gözn aydın. inşallah sorunsuz geçer. allah tamamına erdirsn.

elim yüreğimde açtım topiği her negatifle umutlarım daha da tükeniyor çünki, çok mutlu oldum tebrik ederim Allah kucağına almayı ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin Tubacım

gözün aydiin:)))Allah tamamina erdirsincok sevindim cookk.saglikla kucagina alirsin insaallah..
darisi hepimizin basina.

arkadaşlar merhaba,

uzun bir zamandır bu siteye girmiyordum. Birşeyler beni girmeye itti ve topiğinizi gördüm. Sizlerin hikayelerinizi okudukça o günler gözümün önünden bir bir geçti. Bende size kendi hikayemi anlatmak istiyorum. Umarım hepinize umut olur.

Çocuk sahibi olmaya karar verdiğimizde 3-4 senelik evliydik. Denemelerimiz bir türlü sonuç vermiyordu. Gerekli tüm testleri yaptırmış, rahim filmi dahi çektirmiştim. Hiçbirinde birşey yoktu. Doktorum bu testleri sadece benden istiyordu. Bu arada 1 aşılama yaptırmıştım ve olumsuz sonuçlanmıştı. Daha sonra başka bir hastaneye gittiğimizde ilk defa eşimden de test istediler. Ve orada sorunun eşimde olduğunu öğrendik. Tabi bu arada 1 sene vakit kaybetmiştik. Eşim ameliyat oldu ve hızla problem düzelmeye başladı. Artık ikimizde de problem yoktu fakat hala hamile kalamıyordum. İkinci aşılamamı oldum. Sonuç pozitif çıkmıştı. 2 gün sonra değerim artmıştı. Fakat kontrole gittiğimde kese görünmemişti. Kimyasal gebelikti. Doktorum en azından hamile kalabildiğini öğrendik dedi. Daha sonra 3.aşılamamı oldum ve sonuç yine negatif. İlk tüp bebek denememde çok sayıda embriyo oluşmuştu bu çok umut vericiydi. Ama içimde hep olmayacağına dair olumsuz bir düşünce vardı. 3 tane embriyo transfer edildi. Geriye 3-4 tane embriyo kalmıştı bu y
zden dondurma gereği görmediler. Sonuç negatifti. O kadar çok üzülmüştüm ki üzüntüden zona oldum. Doktora gittiğimde yaraları görüp kendine ne yaptın böyle dedi. İnanın tam bir işkenceydi. Daha sonra kendimi toparlamaya ve umutlu olmaya kara verdim. Bu arada etraftan embriyoların tutunması için bir sürü bilimsel tavsiye aldım. 2.tüp bebeğe de başladık böylelikle. Bu arada biraz önce bahsettiğim yöntemi tedaviye başlar başlamaz denemeye karar verdim. Sizlerle de paylaşmak istiyorum ve mutlaka yapmanızı tavsiye ediyorum. 1 kase balın içerisine çörek otu ve zencefil koydum. Her sabah 1 tatlı kaşığı yedim. Bunun yumurtaları çoğalttığını duymuştum. Yumurta toplama işlemim başladı ve tam 22 yumurta topladılar. Doktor bile ilkine göre inanılmaz buldu. Bu karışım gerçekten mucize yaratmıştı. Böylelikle 3 tane 10 hücreli embriyo transfer ettiler ve geri kalanları da dondurdular. Bu arada hergün ananas yemeye başlamıştım. Ananasın embriyoların tutunması için çok faydalı olduğunu öğrenmiştim. Test günüm geldiğinde sol kasığıma bıçak saplanır gibi bir sancı giriyordu. Danışmadaki kızlar bunun iyi birşey olduğunu söyleyip duruyorlardı. Ve kan testi sonucum 122 çıkmıştı. Kulaklarıma inanamamıştım. Daha sonra kontrole gittiğimizde ise o mucize sesi duydum. Bebeğimin kalp atışlarını. Şimdi kızım 34 aylık oldu. Bunları sizinle paylaşmamın sebebi her zaman olumlu düşünün. Ben ikinci defa tedaviye başladığımda asla olumsuz birşey getirmedim aklıma bu sefer olacak dedim hep. Ve tavsiye ettiğim şeyleri mutlaka deneyin. Göreceksiniz işe yarayacak. Ve mutlaka inanın...Hepinizin mutlu haberlerini almak dileğiyle..

arkadaşlar merhaba,

uzun bir zamandır bu siteye girmiyordum. Birşeyler beni girmeye itti ve topiğinizi gördüm. Sizlerin hikayelerinizi okudukça o günler gözümün önünden bir bir geçti. Bende size kendi hikayemi anlatmak istiyorum. Umarım hepinize umut olur.

Çocuk sahibi olmaya karar verdiğimizde 3-4 senelik evliydik. Denemelerimiz bir türlü sonuç vermiyordu. Gerekli tüm testleri yaptırmış, rahim filmi dahi çektirmiştim. Hiçbirinde birşey yoktu. Doktorum bu testleri sadece benden istiyordu. Bu arada 1 aşılama yaptırmıştım ve olumsuz sonuçlanmıştı. Daha sonra başka bir hastaneye gittiğimizde ilk defa eşimden de test istediler. Ve orada sorunun eşimde olduğunu öğrendik. Tabi bu arada 1 sene vakit kaybetmiştik. Eşim ameliyat oldu ve hızla problem düzelmeye başladı. Artık ikimizde de problem yoktu fakat hala hamile kalamıyordum. İkinci aşılamamı oldum. Sonuç pozitif çıkmıştı. 2 gün sonra değerim artmıştı. Fakat kontrole gittiğimde kese görünmemişti. Kimyasal gebelikti. Doktorum en azından hamile kalabildiğini öğrendik dedi. Daha sonra 3.aşılamamı oldum ve sonuç yine negatif. İlk tüp bebek denememde çok sayıda embriyo oluşmuştu bu çok umut vericiydi. Ama içimde hep olmayacağına dair olumsuz bir düşünce vardı. 3 tane embriyo transfer edildi. Geriye 3-4 tane embriyo kalmıştı bu y
zden dondurma gereği görmediler. Sonuç negatifti. O kadar çok üzülmüştüm ki üzüntüden zona oldum. Doktora gittiğimde yaraları görüp kendine ne yaptın böyle dedi. İnanın tam bir işkenceydi. Daha sonra kendimi toparlamaya ve umutlu olmaya kara verdim. Bu arada etraftan embriyoların tutunması için bir sürü bilimsel tavsiye aldım. 2.tüp bebeğe de başladık böylelikle. Bu arada biraz önce bahsettiğim yöntemi tedaviye başlar başlamaz denemeye karar verdim. Sizlerle de paylaşmak istiyorum ve mutlaka yapmanızı tavsiye ediyorum. 1 kase balın içerisine çörek otu ve zencefil koydum. Her sabah 1 tatlı kaşığı yedim. Bunun yumurtaları çoğalttığını duymuştum. Yumurta toplama işlemim başladı ve tam 22 yumurta topladılar. Doktor bile ilkine göre inanılmaz buldu. Bu karışım gerçekten mucize yaratmıştı. Böylelikle 3 tane 10 hücreli embriyo transfer ettiler ve geri kalanları da dondurdular. Bu arada hergün ananas yemeye başlamıştım. Ananasın embriyoların tutunması için çok faydalı olduğunu öğrenmiştim. Test günüm geldiğinde sol kasığıma bıçak saplanır gibi bir sancı giriyordu. Danışmadaki kızlar bunun iyi birşey olduğunu söyleyip duruyorlardı. Ve kan testi sonucum 122 çıkmıştı. Kulaklarıma inanamamıştım. Daha sonra kontrole gittiğimizde ise o mucize sesi duydum. Bebeğimin kalp atışlarını. Şimdi kızım 34 aylık oldu. Bunları sizinle paylaşmamın sebebi her zaman olumlu düşünün. Ben ikinci defa tedaviye başladığımda asla olumsuz birşey getirmedim aklıma bu sefer olacak dedim hep. Ve tavsiye ettiğim şeyleri mutlaka deneyin. Göreceksiniz işe yarayacak. Ve mutlaka inanın...Hepinizin mutlu haberlerini almak dileğiyle..

İçime doğmuştu. Sabah da baktım sonucun için. Hayırlı uğurlu olsun. Allah kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.

allah bağışlasın yavrunu teşekkür ederiz paylaşımın için ...

oyy canim beniim.farkindaysan bu topicte olan biten hic birsey gözümden kacmiyor
senide merak ettim tabi kiiama..
birincisi kendin anlatirsin görüsmeni diye..
ikincisi sormaya cekindim..

kirilma arkadasim hep aklimdasin

merhaba arkadasim,
paylasimin icin ve destegin icin tesekkürler.Allah evladini bagislasin.tavsiyelerin icinde tesekkürlerinsaallah mutlu haberlerimizi de okursun en kisa zamanda.aklina geldikce duani esirgeme.
Allaha emanet ol..

canim hastaymissinAllah sifani versin..bak eger agir geciyosa gribin simdiden ilac kullan iyiles transferden sonra basina is acmasin..c vitamini al bol bol.
ne yap et o mikrobu uzaklastir vücudundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…