dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

Kızlar moralim çok bozuk keseyi görmeyegittik, keseyi gördük ama içinde bebek yok dedi haftaya bi daha gideceğim, küçük olduğu için görülmemiştir yada boş gebeliktir, herşeye hazırlıklı ol dedi moralim çok bozuk sabahtan beri ağlıyorum, 6+2 haftalık ama 5,5 haftalık görünüyor dedi, dua edin kızlar bebeğim benimle olsun...

kuzum üzülme hemen..bebegin kücük oldugu icin göremediniz..bebekler 7 haftada görünmüyor mu yaa.pazartesi günü 7 haftan doluyor pazartesi baktir:))Allahin izniyle minigin orda..bos gebelik olsa bos gebelik deyip kesip atardi doktor.oda emin degil 6 haftada görüleceginden..anneler sezer sen sezmiyomusun bebeginin orda oldugunu.:))kafani karistirma oldumu canim.o bebek dogacak Allahin izniyle.insaallahh haftaya kalbinide duyarsin kendinide görürsün yaramazin.

hayatım benim test günümde cumartesi çok ağır grip olduğum ve migren ataklarım olduğu için dün gidip test yaptırmak istedim özel bir labratuvarda ve bana söylenen şuydu dayanmaya çalışın çünkü 7.günde negatif çıkma olasılığı çok yüksek 9.gün tam olarak kana geçiyor siz negatif diye ilaç kullanmaya başlarsınız ve oluşan gebeliği tehlikeye sokarsınız cumartesiye kadar dayanın dediler ve yaptırmadan geri geldim çıkacak olsa yaparlardı sonuçta para kazanmak deilmi onların derdi sende takma kafana çok erken sabret dua et...

ahh teyzoşş ahh mahvoldum ben bu bebeler tutundularsa bu haldeyken kesin doğarlar çünkü çok hastayım nefes alamıyorum yemek yiyemiyorum 1,5kilo vermişim 1 haftada ve migrenle uğraşıyorum iki gündür cumartesi pozitif görürsem şok olucam hiç beklemiyorum kendimi yeni tedaviye hazırlıyorum

bende yakalandim gripe:19::19:nefes alamiyorum burnumdan.her 5 dakikada 5 kere hapsiriyorum.agzimin tadi yok.basimda agriyor:19:insaallah beterlemez.
senin bebeler senin gibi güclü olmalari lazim.hastalik felan dinlemez onlar..:45::41:

bende yakalandim gripe:19::19:nefes alamiyorum burnumdan.her 5 dakikada 5 kere hapsiriyorum.agzimin tadi yok.basimda agriyor:19:insaallah beterlemez.
senin bebeler senin gibi güclü olmalari lazim.hastalik felan dinlemez onlar..:45::41:

:1::1::1::1:
bu gün eşime bunun esprisini yaptım ama gülmedi :(( dondurulmuşya bebeler hasta etti beni bak dedim :1::1::1::1::1:

Bugün 8. Gün kanda baktırdım malesef negatiffff :( dondurulmuş embriyo transferinde tutunma 3. 4. Günlerde oluyorsa yinemi olmadı ....

canım benim neden gün veriyo doktorlar bize test için öyle olsa transferim olduğu gün der gidin test yapın daha günün varken belkide bugün tutunacekken bebeğin sana neden böyle düşünüyon bence test gününü bekle

feryal canım nerelerdesin girmedin bayadır merak ettim seni ne durumdasın inş herşey yolundadır

havinsu,Allah razi olsun arkadasim..dualarinda beni unutma canim.insaallah hepimizin yüzü güler bu sefer..

canim kim dedi dondurulmuslar 3-4 günde tutunuyor diye:26:ilk defa duydum.tatlim 3.gün embriyosu 8.günde yerlesmesini tamamliyor diye biliyorum ben.senin kacinci gün embriyosu?bak eger 3.gün embriyosuysa erken yaptirdin testi.eger öyleyse bosuna üzülme canim.

kizlar kontrolüm vardi bugün.8 tane folikül gördü doktor.cok iyi dedi.büyüklükleri ve sayisi icin:)pazartesi opu kismetse.yani haftaya transfer kismet olursa:46:

grip icin zencefil yesem diyorum.bir zarari olurmu kizlar.bilginiz varsa lütfen hemen cevap..nefes alamiyorumm..:19:

grip icin zencefil yesem diyorum.bir zarari olurmu kizlar.bilginiz varsa lütfen hemen cevap..nefes alamiyorumm..:19:

1 kaşık bal+zencefil+limon karşımı ye istersen boğaza çok iyi geliyor..ama bilmediğin bitki çaylarından uzak dur.
örneğin adaçayı, sinameki, fesleğen, keten tohumu, ahududu çayı gibi çaylar sıkça kullanıldığında düşük yapma riskini, gebelikte kanama riskini, ve rahim kasılmalarını arttırarak erken doğum riskini arttırabiliyormuş. özellikle ahududu çayının doğum kasılmalarını arttırıp erken doğuma sebep olduğu bile kanıtlanmış.

1 kaşık bal+zencefil+limon karşımı ye istersen boğaza çok iyi geliyor..ama bilmediğin bitki çaylarından uzak dur.
örneğin adaçayı, sinameki, fesleğen, keten tohumu, ahududu çayı gibi çaylar sıkça kullanıldığında düşük yapma riskini, gebelikte kanama riskini, ve rahim kasılmalarını arttırarak erken doğum riskini arttırabiliyormuş. özellikle ahududu çayının doğum kasılmalarını arttırıp erken doğuma sebep olduğu bile kanıtlanmış.

tesekkür ederim canim:54:gribim ama sanal öpeyim bisey olmazz:1:

kuzum üzülme hemen..bebegin kücük oldugu icin göremediniz..bebekler 7 haftada görünmüyor mu yaa.pazartesi günü 7 haftan doluyor pazartesi baktir:))Allahin izniyle minigin orda..bos gebelik olsa bos gebelik deyip kesip atardi doktor.oda emin degil 6 haftada görüleceginden..anneler sezer sen sezmiyomusun bebeginin orda oldugunu.:))kafani karistirma oldumu canim.o bebek dogacak Allahin izniyle.insaallahh haftaya kalbinide duyarsin kendinide görürsün yaramazin.

Ahh canım benim inan hiçbirşey hissedemiyorum kafam karışık dua ediyorum bol bol Rabbimden istiyorum hayırlısı bakalım haftaya netleşecek herşey, sende yeni tedavine baslamissin hayırlı uğurlu olsun Rabbim pozitif sonuç almayı ve sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin hepimize...

canim kim dedi dondurulmuslar 3-4 günde tutunuyor diye:26:ilk defa duydum.tatlim 3.gün embriyosu 8.günde yerlesmesini tamamliyor diye biliyorum ben.senin kacinci gün embriyosu?bak eger 3.gün embriyosuysa erken yaptirdin testi.eger öyleyse bosuna üzülme canim.

Canım çok teşekkür ederim, 3. Gün embriosu ve dondurulmuş transferiydi. 1 tanesi 6 , 1 tanesi 11 hücreliydi. İnşallah güzel habeler alırım

Hastalara şifa, test bekleyenlere bol pozitifli günler diliyorum.. Yarın benim 12.gün test günüm... olursa mucize, olmazsa beklediğim bir sonuç olacak.. Birdaha ki denemelerimde evime gebelik testi felan almayacam.. Boşu boşuna günlerdir strese girdim.8-9 gün silik çıktı sevindim.. kanda 1.00 çıktı üzüldüm. sonra başka bir test aldım negatif çıktı tamamenn umutlarım tükendi.. dediğim gibi yarın pozitifse mucize diyecem artık.. dua edin dostlarım..

Hastalara şifa, test bekleyenlere bol pozitifli günler diliyorum.. Yarın benim 12.gün test günüm... olursa mucize, olmazsa beklediğim bir sonuç olacak.. Birdaha ki denemelerimde evime gebelik testi felan almayacam.. Boşu boşuna günlerdir strese girdim.8-9 gün silik çıktı sevindim.. kanda 1.00 çıktı üzüldüm. sonra başka bir test aldım negatif çıktı tamamenn umutlarım tükendi.. dediğim gibi yarın pozitifse mucize diyecem artık.. dua edin dostlarım..

inş yarın güzel haberler alırsın canım inş pozitif olur sonucun

Back
X