Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmadı maalesefff..
Hastalara şifa, test bekleyenlere bol pozitifli günler diliyorum.. Yarın benim 12.gün test günüm... olursa mucize, olmazsa beklediğim bir sonuç olacak.. Birdaha ki denemelerimde evime gebelik testi felan almayacam.. Boşu boşuna günlerdir strese girdim.8-9 gün silik çıktı sevindim.. kanda 1.00 çıktı üzüldüm. sonra başka bir test aldım negatif çıktı tamamenn umutlarım tükendi.. dediğim gibi yarın pozitifse mucize diyecem artık.. dua edin dostlarım..
yarın benimde test günüm allah hakkımızda hayırlısını versin ben hiç test yapmadım evde daha önce 4 kez gebe kaldım hiçbirindede yapmamıştım sadece 10.gün pembe lekelenmem olurdu bu sefer dondurulmuş olduğu için 10.gün yani yarın test günüm o lekeyide görmeden sonucumu almış olucam transferden sonra çok feci grip atlattım ve evdede biraz gerginlik yaşadım eşimle bu yüzden hiç ama hiç umudum yok bende yarın pozitifi görürsem şok olucam
Olmadı maalesefff..
5.gün embriyosumu canım senin? 10.gün demişsin yaa ondan sordum.
inşallah güzel haberlerini paylaşırsın burda, ama bak 4 kere hamile kalmışsın o nedenle şansın yüksek.
benim de adet ağrılarım var olmadı diye bakıyorum ama hayırlısı elden bir şey gelmiyor nasılsa.
canım 3.gün enbriyosu ama bizim hiç umudumuz yok gece uyandım allahım sonucum neyse rüyamda göster dedim ve uykuya dalmışım rüyamda test sonucum 274 idipopomda örtüktü açıkta kalmamış
![]()
:) rüyan için hayır olsun diyeyim, inşallah gerçeğinde de böyle olur.
benim de 3. gün embiriyosu bugün 8.gün ama bana 12.güne verdiler test tarihini.
aminnn cnm hakkımızda hayırlısı olsun sanada bol bol şans diliyorum inşallah bu sefer pozitif olur ve sorunsuz hamilelik yaşarsın
peki bu kaçıncı denmendi?
1 aşılama 1 tüp şimdide dondurulmuş denemesi cnm.
rabbim emeklerini boş çıkarmasın müjdesiyle güldürsün yüzünüzü....
canım 3.gün enbriyosu ama bizim hiç umudumuz yok gece uyandım allahım sonucum neyse rüyamda göster dedim ve uykuya dalmışım rüyamda test sonucum 274 idipopomda örtüktü açıkta kalmamış
![]()
274 tam da olması gereken değerlerden canımcım inşallah rüyan çıkar benim de 220 küsur çıkmıştı zamanında yaptırdığımda :) hadi hayırlısı..
Olmadı maalesefff..
canim senin derdin derdim oldu kac gündür.hep dua ediyorum Allah kabul etsin.Allahim üzmesin seni..bebegimizi görürsün insaallahh karnindadir..
insaallah üzüldügünle kalirsin..sonu mutlu olsun insaallah.dua et Allaha teslim ol herzamanki gibi..Allahim bebegini görene kadar ferahlik versin yüregine..