- 17 Şubat 2011
- 300
- 90
- 318
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar. bugün benim 9.günüm, adetiminde 29.günü, dün çok şiddetli adet sancıları çektim, ağrı kesici içsem yeridir, bende tamam olmadı yine dedim, zaten geçen tüpte 30.gün adet olmuştum, ağrılarım hala olsa devam ediyor, belki kızacaksınız ama iğneleri bıraktım, çünkü idrar testi yapayım dedim onda da bir şey çıkmadı. artık vücudumu o kadar iyi tanır oldum ki, normalde gerçekten beklerdim. yine herşey çok iyi v.s. denmişti ama olmadı. geride yine dondurulmuşlar var ama onlara pek güvenim kalmadı. inşallah diğer arkadaşlar pozitifi görür. adet olduğumda da yazarım mutlaka..
Dün dondurulmuşlarla 3.denemeyi yaptım.Geri sayım başladı.Allah ım inşallah sevindirir benle birlikte bekleyen isteyen herkesi..Ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum.Diğer iki transferde denedim herşeyi olmadı çünkü.Rabbime havale ettim.'Ol!' desin..
test günün ne zamandi?niye kan testi yaptirmadan yada adetin gelmeden birakiyorsun ki ignelerinibelki de yerlesme sancilaridir.adet sancilari olabiliyormus duyuyoruz burda.kan testi yaptirmadan ignelerini birakma lütfen
![]()
salı günü cnm test günüm, 32 gün oluyor, hayatımda 30 dan sonrasında adet olduğumu bilmem. kapıda bekliyor adetim. kızma lütfen.[/QUOTE
canim benim ,hamileliktede olabiliyormus adet gününde adet agrilari.kan testi bile yaptirmadan ilaclarini bu kadar erken birakmamalisin.mantiklisi bu.
benim anlamadigim daha test gününe 3 gün var.kan testi yaptirmadin.bi adet agrisindan yola cikip emin olabiliyosun tutunmadigina.adet agrisi olabiliyormus okuyoruz burda olanlar cok.canim lütfen igneni ilacini kullanirmisin devamyarin 10.günün kan testi yaptirirsin ondan sonra birakirsin olmazsa.lütfen birakma ilaclarini..
eveeet galiba bu topikte olmam gerek 6 kasımda 11 45 de iki dondurulmuş transferi oldum 5. günüm heyecanlıyıııııııııııııııımm tuhafımmmm garip
bi acaiplik
yarın idrar testi düşünüyorum cok mu erken ne dersiniz yapan var mı[/QUOTE
bende geçen ay 8 ekimde 2 adet dondurulmuş transferi olmuştum ama saatini hatırlamıyorum :) senin kaçıncı gün transferleri ?
insaallah ikiside tutar da iki elin iki sene kakadan cikmazzz![]()
hahahahahaa, teşekkür ederim güzel dileklerin için :)) hiç böyle dua almamıştım![]()
bana tek embriyo transferi yapıldı, o yüzden iki tane olma ihtimali yok :) allahtan burdan azıcık yırttım :) sitede çok vakit geçiremediğim için yazamadım, sonucum pozitif çıktı, yarın da ultrason kontrolüm var, herkes "mercimeğin fotosunu" bekliyo, inşallah hayırlısıyla onu da görürüz.
bende bir aşırı temkinli durum var yalnız, etrafımdaki herkes bana hamile gibi davranırken ben içimde canlı mı değil mi onu düşünüyorum. 8 aylık falan olursa herhalde o zaman inanacağım hamile olduğuma.. sudan çıkmış balık gibiyim.. yarını da güzelcene atlatırsak belki daha farklı hissedebilirim, içimeki tedirginlik biraz hafifler..
allah herkese beklediği günü yaşamayı nasip etsin.. herkes bol bol temizlesin o kakalardan, üstünüze işesin inşallah!![]()
eveeet galiba bu topikte olmam gerek 6 kasımda 11 45 de iki dondurulmuş transferi oldum 5. günüm heyecanlıyıııııııııııııııımm tuhafımmmm garip
bi acaiplik
yarın idrar testi düşünüyorum cok mu erken ne dersiniz yapan var mı
ya ben hiçbirşey hissetmiyorum.Ağrım,sancım,sızım,akıntım,kanamam hiçbirşeyim yok.Aynı önceki iki denememdeki gibi.Korkuyorum ...![]()
canim daha 2 gün oldu transferin olali bir sey hissetmemen normal.agri,sanci,sizi her zaman hamilelik belirtisi olmuyor.bunlarin yoklugu da olumsuzluk isareti olmuyor.bu ikisini de yasayip yada yasamayip hem olumlu hem olumsuz sonuc alanlar var.hem hissettigimiz agrilar,sizilar cogunlukla ignelerin etkisiyle oluyor.dondurulmus olunca da o etkiler olmuyor tabi ki..
hic birsey hissetmeyip hamile olanlar var.belirtiye takilip zehir etme günlerini canim.insaallah bebegin tutunuyor..:)hep böyle düsün sen de.
Galiba böyle birilerinin su serpmesine ihiyacımız var.Çok sağol arkadaşım...
ya ben hiçbirşey hissetmiyorum.Ağrım,sancım,sızım,akıntım,kanamam hiçbirşeyim yok.Aynı önceki iki denememdeki gibi.Korkuyorum ...![]()
kızlar benim olmadı, sonuç negatif. inşallah bekleyen arkadaşların sonucu güzel olur.
4 dondurulmuşum daha var ama şimdilik onları denemeyi düşünmüyorum. bakalım zaman ne gösterecek.
üzüldüm cnm hakkında hayırlısı ben kanamam başlayınca 21.gün hemen başlıyorum tekrar sende devam edicekmisin?
sağol cnm, benim bugün başladı kanamam, yine test gününde geldi yani.
benim 4 dondurulmuşum daha var ama güvenim kalmadı pek. aradılar merkezden beni, herşey çok güzeldi, problemli bir hastada değilsiniz ki sorun buydu şuydu diyelim, denemekten başka çare yok diyorlar, evet denemekten başka çare yok ama bilmiyorum, biraz kafamı dinlerim sanırım. sonrası allah kerim cnm.
sana da bol şimdiden bol şanslar cnm.