dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

Sagol canim:16:

Normalde rahim genislerken sizi seklinde bir agri yapiyor
insallah beebeklerin seninledir ve kendilerine yer acmaya calisiyorlardir:1:

Bende rahat olucam diyorum ama insan yattigi yerden en ufak seylere dikkat ediyor.

Arkadaslar 3 gundur yjyip icip yatiyorum.:6:
sikintidanmi bilmem hep acim:53:
tedavi ne olur bilmem ama sonucta ben 3-5 fazla kilo ile bitiricem bu isi:1:

inşallah öyledir :49:
walla ben de rahat olucam dedim ama yine de bir ikii kez kendimi hakim olamayıp ters hareket yaptım ondan beridir tutuyorum kendimi vicdanen rahat olmak için o boş boş oturup yattıkça acıkıyorum yiyorum eee gündüz yorulmayınca gece kaliteli uyuyamıyorum kabus...

hayirli olsun.insaallah bebegin tutunuyordur.bende olmamisti donmuslarda o agrilardan,batmalardan.negatifti.insaallah seninki pozitif oldugundandir.

su anda sinirden basima agri geldi.artik Allaha biraktim napayim.
herkes 5. gün trasferiyle hamile kalmiyo.3.günle de kalan var.Allah büyük insaallah bu son olur verir bebegimi bana:5:

Allah razı olsun senin transferin de hayırlı olsun inşallah pozitif olduğu için böyledir :)
ama sen kendini bu kadar kasma bence aslında herşey sebep vesile ne demişler kısmet etmiş ise mevla el getirir yel getirir sel getirir kısmet etmez ise mevla el götürür yel götürür sel götürür...

senin merkezin hanigi şehirde neresi?? ben doktoruma sormuştum bazen öyledurumlar olurki aynı embriyoyu 5 gün transfer etsem tutamayacağını biliriz ama 3. gün anne karnında doğal ortamda tutabilir hastaya ve hastanın embriyonun o ayki durumuna göre karar veririz demişti bence olumsuz düşünme tabi ki merkeze doktora güven çokönemli hangisi donacak hangisi transfer ediilecek kaliteye göre seçilir hepsi senin kafanda soru kalmayacak şekilde sana anlatılır ama embriyo 1. kalite değilse kaybetmemek adına 5. günü bekletemez ama bi kere olan olmuş hiç takma kafana bol bol dua et inşallah bu son olur bebeğini kucağına alırsın

Son düzenleme:
su anda sinirden basima agri geldi.artik Allaha biraktim napayim.
herkes 5. gün trasferiyle hamile kalmiyo.3.günle de kalan var.Allah büyük insaallah bu son olur verir bebegimi bana:5:

Arkadasim amacim seni uzmek degil:25:

Ben tam 10 yildir ugrasiyorum dr larla
yillarca yanlis tedaviler ilaclar derken bugunlere geldim:47:
Ve yaklasik 3 yil once dr umu bulmasaydim basima daha neler gelicekti bilmiyorum

Beenim.kizdigim bizleri gelir kapisi gibi gormeleri ama bizler insaniz ya
Hep diyorum maddi yonude zor ama manevi cok yipraniyoruz

HAVINSU

:3::3:Kontrolu nasil gecti
nakil ne zaman

canım benim ev kalabalık olduğunsan sık giremiyorum bugün kontrolüm güzel geçti ama rahim istenilen kalınlığa ulaşmamıştı doktor estorfemi akşam sabah 2 şer tane olmak üzere artırdı haftaya cuma kontrolum var o zaman rahim istenilen kalınlığa ulaşmışsa doktor transfer günümü söyler heralde

sen nasılsın canım nasıl gidiyo kaç gün üzeri test yapacaksın nasipse canım

canım benim ev kalabalık olduğunsan sık giremiyorum bugün kontrolüm güzel geçti ama rahim istenilen kalınlığa ulaşmamıştı doktor estorfemi akşam sabah 2 şer tane olmak üzere artırdı haftaya cuma kontrolum var o zaman rahim istenilen kalınlığa ulaşmışsa doktor transfer günümü söyler heralde

sen nasılsın canım nasıl gidiyo kaç gün üzeri test yapacaksın nasipse canım

Canim hayirlisi olsun
Sen kacgundur estrofem kullaniyorsun

Benim test tarihim 03/12 pazartesi :124:

Kismet bakalim insallah o gune kadar heraey yolunda giderde test yaptiririm.

Canim hayirlisi olsun
Sen kacgundur estrofem kullaniyorsun

Benim test tarihim 03/12 pazartesi :124:

Kismet bakalim insallah o gune kadar heraey yolunda giderde test yaptiririm.

canım ben bugün itibari ile 6 gündür kullanıyom sen kaç gün kullandır estrofemi canım

canım inş sende test gününde pozitifi göreceksin rabbim bu sefer seninde yüzünü güldürecek

canım ben bugün itibari ile 6 gündür kullanıyom sen kaç gün kullandır estrofemi canım

canım inş sende test gününde pozitifi göreceksin rabbim bu sefer seninde yüzünü güldürecek

Adetin ikinci gunu kontrol oldum.
3. Gun basladim
Ilk 5 gun 1 ad.
6-9 arasi 2 ad.
10-15 arasi 3 ad. Kullandim.

Transfer oncesi 5 gun progestan 200 luk 3*1 vajinal ve estrofem 3 ad. Devam test gunune kadar
transferden sonra birde celexsan 0.4 mg

Biraz karisik oldu galiba ama insallah anlatabilmisimdir

3. Gun basladim
Ilk 5 gun 1 ad.
6-9 arasi 2 ad.

Transfer oncesi 5 gun progestan 200 luk 3*1 vajinal ve estrofem 3 ad. Devam test gunune kadar

canım bu gün kafam karışık olduğundan altı gündür kullanıyorum yazmışım kusura bakma bana sabah öğle akşam 1rer adet içiyodum şimdi sabah akşam 2 adet içeceğim estrofemden canım cumaya kadar inş rahim doktorun istediği kalınlığa ulaşır

Arkadasim amacim seni uzmek degil:25:

Ben tam 10 yildir ugrasiyorum dr larla
yillarca yanlis tedaviler ilaclar derken bugunlere geldim:47:
Ve yaklasik 3 yil once dr umu bulmasaydim basima daha neler gelicekti bilmiyorum

Beenim.kizdigim bizleri gelir kapisi gibi gormeleri ama bizler insaniz ya
Hep diyorum maddi yonude zor ama manevi cok yipraniyoruz

yok canim sana üzülmedim ben.anladim ne demek istedigini.
moralini bozmak istemiyorum ama sanada söliyim
ben bugün kan testi yaptirdim deger negatifi gösteriyor.
9.gün tutunmus olsaydi pozitif sayilacak bir deger cikardi.
bitti ümitlerim.
insaallah seninkiyle seviniriz,umutlanirim bende..

3. Gun basladim
Ilk 5 gun 1 ad.
6-9 arasi 2 ad.

Canım sen celeksan iğneyi neden kullanacaksın? Transferden sonra herkese verilen bîşey mi yoksa sana özel mi?

bitti ümitlerim.
Canım çok erken yapmışsın testi ümitsiz olma Allahın işi bu hiç belli olmaz test gününe kadar düşünme birdaha bence ve o gün geldiğinde tekrar test yaptır.

bitti ümitlerim.

ama seninki 3. gün embriyosu değil mi 12 gün test günün...

canım bu gün kafam karışık olduğundan altı gündür kullanıyorum yazmışım kusura bakma bana sabah öğle akşam 1rer adet içiyodum şimdi sabah akşam 2 adet içeceğim estrofemden canım cumaya kadar inş rahim doktorun istediği kalınlığa ulaşır

Innsallah canim
Cumaya iyi haberlerini bekliycem:48:

Canım sen celeksan iğneyi neden kullanacaksın? Transferden sonra herkese verilen bîşey mi yoksa sana özel mi?

Canım çok erken yapmışsın testi ümitsiz olma Allahın işi bu hiç belli olmaz test gününe kadar düşünme birdaha bence ve o gün geldiğinde tekrar test yaptır.

Canim clexan kan sulandirici birr ilac
ve genelde kan pihtilasmasi olan arkadaslar kullaniyor 0.6 mg olarak
ama ben 0.4 mg i onlem amacli kullaniyorum gunluk hayatimizda kisitlama oldugu icin
Benim cevremdeki bir cok insan kullandi ama dr hepsi veriyormu bilmiyorum
daha kesin kanitlanmAmis olsada anne karnindaki bebegin gelisimine faydasi oldugu konusunda calismalarda var

bitti ümitlerim.

Cok erken yaptirmadinmi
bana 12. Gun dediler acaba 10.gun yaptirsam cikarma diyorum
Sana 14. Gun demisler 9.gun uaptirmissin cikan deger dogrumudurki

Hayirlisi olsun arkadasim ama uzuldum:5:

Bende bekliyorum ama ama iste

Canim clexan kan sulandirici birr ilac
ve genelde kan pihtilasmasi olan arkadaslar kullaniyor 0.6 mg olarak
ama ben 0.4 mg i onlem amacli kullaniyorum gunluk hayatimizda kisitlama oldugu icin
Benim cevremdeki bir cok insan kullandi ama dr hepsi veriyormu bilmiyorum
daha kesin kanitlanmAmis olsada anne karnindaki bebegin gelisimine faydasi oldugu konusunda calismalarda var

Canım benim bir düşüğüm var hem onun için hemde rahim anomalim var rahmim tek taraflı ve biraz küçük bebek beslenebilsin dîye bende kullanıcam 0.4 mg olanından. Bende faydalı olduğunu düşünüyorum doktorum vereceğini söyledi. Transferden sonra hem göbekten hem kalçadan dayanıcaz iğnelere :)

Cok erken yaptirmadinmi
bana 12. Gun dediler acaba 10.gun yaptirsam cikarma diyorum
Sana 14. Gun demisler 9.gun uaptirmissin cikan deger dogrumudurki

Hayirlisi olsun arkadasim ama uzuldum:5:

Bende bekliyorum ama ama iste

canim sakin pesimden gelmee:20::20::1:artik yolumuzu ayirsak iyi olurr:40::1:
sen artik miniginle beraber bana dua edeceksin:)bende size ediyorum insaallah hic ayrilmayin bebeginle:29::29:

canim sakin pesimden gelmee:20::20::1:artik yolumuzu ayirsak iyi olurr:40::1:
sen artik miniginle beraber bana dua edeceksin:)bende size ediyorum insaallah hic ayrilmayin bebeginle:29::29:

Insallah arkadasim ama ne bileyim:44:

Ne umut edip uzulmek istiyorum nede bebegimden vazgecmek
Iki arada garip bir his iste:27:

Yaz ama olurmu ozletme kendini:16:
Biraz kendini toparla ilerisi icin nasil bir yol izleyecegini konusuruz.:70;

Canım benim bir düşüğüm var hem onun için hemde rahim anomalim var rahmim tek taraflı ve biraz küçük bebek beslenebilsin dîye bende kullanıcam 0.4 mg olanından. Bende faydalı olduğunu düşünüyorum doktorum vereceğini söyledi. Transferden sonra hem göbekten hem kalçadan dayanıcaz iğnelere :)

Ben kesinlikle faydali olduguna ve faydasini gordugume inaniyorum.
Hergun ayni saatte yapmaya dikkat et
Insallah hersey gonlunce olsun.:48::49:

bitti ümitlerim.

:(((( çok erken yaptırmışsın cnm inşallah yanlıştır şok olursun sabırsız şeyyy

Canım ben suanki sonucuna inanmak istemiyorum.İsalkah gercek test gunünde hersey daha guzel sonuçlanacak.Lutfen kendini bırakma böyle.hem ben 14.gunde test yaptırdığım halde 45 cikmisti.Ams suan Hersey yolunda cok sukur.Isallah seninde Hersey yoluna girecek.

Back
X