Sagol canim
Normalde rahim genislerken sizi seklinde bir agri yapiyor
insallah beebeklerin seninledir ve kendilerine yer acmaya calisiyorlardir
Bende rahat olucam diyorum ama insan yattigi yerden en ufak seylere dikkat ediyor.
Arkadaslar 3 gundur yjyip icip yatiyorum.
sikintidanmi bilmem hep acim
tedavi ne olur bilmem ama sonucta ben 3-5 fazla kilo ile bitiricem bu isi![]()
inşallah öyledir

walla ben de rahat olucam dedim ama yine de bir ikii kez kendimi hakim olamayıp ters hareket yaptım ondan beridir tutuyorum kendimi vicdanen rahat olmak için o boş boş oturup yattıkça acıkıyorum yiyorum eee gündüz yorulmayınca gece kaliteli uyuyamıyorum kabus...
hayirli olsun.insaallah bebegin tutunuyordur.bende olmamisti donmuslarda o agrilardan,batmalardan.negatifti.insaallah seninki pozitif oldugundandir.
su anda sinirden basima agri geldi.artik Allaha biraktim napayim.
herkes 5. gün trasferiyle hamile kalmiyo.3.günle de kalan var.Allah büyük insaallah bu son olur verir bebegimi bana![]()
Allah razı olsun senin transferin de hayırlı olsun inşallah pozitif olduğu için böyledir :)
ama sen kendini bu kadar kasma bence aslında herşey sebep vesile ne demişler kısmet etmiş ise mevla el getirir yel getirir sel getirir kısmet etmez ise mevla el götürür yel götürür sel götürür...
senin merkezin hanigi şehirde neresi?? ben doktoruma sormuştum bazen öyledurumlar olurki aynı embriyoyu 5 gün transfer etsem tutamayacağını biliriz ama 3. gün anne karnında doğal ortamda tutabilir hastaya ve hastanın embriyonun o ayki durumuna göre karar veririz demişti bence olumsuz düşünme tabi ki merkeze doktora güven çokönemli hangisi donacak hangisi transfer ediilecek kaliteye göre seçilir hepsi senin kafanda soru kalmayacak şekilde sana anlatılır ama embriyo 1. kalite değilse kaybetmemek adına 5. günü bekletemez ama bi kere olan olmuş hiç takma kafana bol bol dua et inşallah bu son olur bebeğini kucağına alırsın
Son düzenleme: