Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar
Transferim 16:30 da
Icim hem kipir kipir hemde korkak
hayirlisi olur insallah
Ve aynen boyle gidiyorum.
:18::18:
:86::86:
:44::124::124:
canimm geldin mii???ay cok duygulandimcok sükür bugünler de geldi.Allah bebeklerimize can versin,ömür versin insaallahh.
günlerimiz su gibi aksin gecsin .iki gün arayla ögrenecegiz sonucu.insaallah cifte sevinc yasariz[
Geldimmmmmmmmm
Insallah arkadasim insallah
Transfer sonrasi garip bir sakinlik coktu ne bileyim hayirlisi olsun insallah.
Geldimmmmmmmmm
Canım benim hoşgeldin durumumu anlatayım sana özet olarak, canım pozitif sonucu aldıktan 15 gün sonra kese görmeye gittim 6+2 olması gereken kese 5,5 haftalıktı ve içinde bebeği göremediler, ya boş gebeliktir ya da gelişimi yavaş olabilir dediler, 4. Denemem ve ilk pozitifimdi biliyorsun, bir hafta sonra gittiğimde kesenin küçülmeye başladığını söylediler kan değeride 448e düşmüş, tek damla kanamam olmadı ve dün ne yazık ki kürtaj oldum, şaka gibi değilmi yıllarca uğraş neyse kısmetten ötesi yok, kısacası rüya gibi basladi ve bitti en güzel hikayem...
Senin durumunda karışıkmış canım, neyseki bebeğin seninle, güzel haberler duydukça çok mutlu oluyorum, zor bir dönem geçirdiğin Rabbim sabrını versin, bende yaza kadar kendimi toplayıp doldurmuşlarla başlayacağım, o zamana sende yepyeni bir anne olursun inşallah ve bize bol bol dua edersin, habersiz birakma bizi...
Tlf da ariza vardi giremedim.:84:
Kismetse tranaferim 21/11 de:18:
Canim sana birsey sorucam
transfer oncesi rahim kalinligin kacti?
muayene sirasinda dr bakalim 8.5 mm olmusmu dedi ama ultrasonda 11.5-10.5 ve 9.5 mm olcumler aldi
ters giden birseyden bahsetmedi ama aradaki fark beni tedirgin etti
Bu arada senin tedavin ne zaman basliyor?
canim merhaba,bi solukta okudum basindan gecenleri:)seninki de degisik bir durum olmus az kalsin ücüz annesi olacakmissin:).neyseki iyi olmaniza sevindim.rabbim saglik versin bebegine ve sana.ben de iyiyim .yeni tedavimin bekleme sürecindeyim.dualarinda unutma canim.Allaha emanet..
Arkadaşlar merhaba benzer korkuları ben de yaşıyorum daha önce de yazmıştım ama hatırlatayım kendimi. ilk denememdi. tek yumurtalığım var doğuştan. o tek yumurtalıktan yani sol yumurtalığımdan 11 yumurta toplandı sadece 3 tanesi olgunmuş 3 ünü işleme koymuşlar 3 ü de döllendi dediler. sonra 3. gün transfere gittiğimizde rahim duvarım sıkıntılıydı opudan sonra 5.5mm ölçtüler. o yüzden bant ve iğne kullanıyordum 8.3mm oldu sevindik o gün yapıcaktı doktorum transferimi ama ben ohss olmuşum o ultrason görüntüsünü unutamıyorum içi su dolu kesecikler vardı kocaman kocaman.
bu arada embriyolardan birisi daha gitmişti. 2 tane kaldı birisi 8 hücreli starndart 3. gün embriyosu gayet normal beklenen bu dur zaten dedi doktorum. diğeri de 6 hücreli ona da kötü diyemem ama çok da iyi değil dedi.
iki yol vardı 8 hücreliyi 5. güne gitmeyi zorlamak bu sırada 2 gün ilaç kullanıp ohss nin biraz geçmesini bekleyecekti rahim daha hazır hale gelecekti. embriyo dayanamayabilir dedi. olaki dayandı ve koyduk ve tuttu hcg salgılanmaya başlayınca ohss tetikleyebilir dedi.
ikinci yolda embriyoları 3. günde dondurmak ve transferi ertelemek. erteledik. doktorum şuan sana yapacağım transferden daha çok şansın olur birdahaki ay dedi. onu dinledik. zaten ben de hem embriyomu riske atamazdım hem de tutsa bile ohss yüzünden kaybedebilirdim.
8 gün dostinex adında bir ilaç içtim bol su ve protein tükettim sık sık 2 günde bir ultrasonla muayne etti ve bir risk olmadan atlattım. sonra adet oldum temizlenince gittim baya temizlenmişti ama tamamen gitmemiş kesecikler ufalmıştı. zaten 1 ayda gitmeyebilir demişti doktorum. 1 ay daha bekleyecektik.
birdahaki adetim 13 aralık. o zaman başlarız dedi doktorum. ben de korkuyorum 8 hücreli embriyom çözüldüğünde hücre kaybına uğrayacak mı diye. hem de çok korkuyorum. o zaman 6 hücreliyi alıcaz mecburen ama bu durum çok sık olur mu merak ediyorum. yani çözüldüğünde hücre kaybına uğraması çok az rastlanan bişey midir ???
Arkadaslar
Transferim 16:30 da
Icim hem kipir kipir hemde korkak
hayirlisi olur insallah
Ve aynen boyle gidiyorum.
:18::18:
:86::86:
:44::124::124:
canimm geldin mii???ay cok duygulandimcok sükür bugünler de geldi.Allah bebeklerimize can versin,ömür versin insaallahh.
günlerimiz su gibi aksin gecsin .iki gün arayla ögrenecegiz sonucu.insaallah cifte sevinc yasariz[
Geldimmmmmmmmm
hosgeldiniizz
bende cok sakindim trans.sonrasi 3 gün.söyle dedim kendime;olurmu olmazmi diye düsünmiycem hamile gibi gerekeni yapacagim, sorumlulugumu yerine getirecegim.
sogukkanliydim ,icimde rahatti.tabi günler gecerken yavas yavas kaybediliyor o sakinlik.
ahh bi basarabilsek Allahin izniyle..Allahim insaallah bu son skintilarimiz olsun artik..
ooooooooooh maşşallah şuan da bebklerin karnında tutunmaya hazırlanıyorlar... :124: :124: inşallah da başaracaklar :124: :124:
transferi gerçekleşen arkadaşlarım rabbim pozitifi görmeyi nasip etsin sizlere.
dondurulmuş nasıl bir süreç bana biraz anlatabilirmisiniz adetin hangi günü başladınız hangi günlerde çağırdı doktor ve ne ilaçlar kullandınız. benim rahim duvarım pek kalınlaşmıyor da tedirginim.
hosgeldiniizz
bende cok sakindim trans.sonrasi 3 gün.söyle dedim kendime;olurmu olmazmi diye düsünmiycem hamile gibi gerekeni yapacagim, sorumlulugumu yerine getirecegim.
sogukkanliydim ,icimde rahatti.tabi günler gecerken yavas yavas kaybediliyor o sakinlik.
ahh bi basarabilsek Allahin izniyle..Allahim insaallah bu son skintilarimiz olsun artik..
Aminnnn
insallah arkadasim
Kac gunun yorgunlugu vardi ustumde
ama bugun ben bile dusunur oldum
Daha ilk gunden![]()
Merhaba
Her dr farkli bir tedavi uuguluyor
Benim su an ensonki tedavim kisaca soyle
Adetime 1 hafta kala vucut tekrar yumurta uretmesin diye sabahlari 10 unite lucrin vuruldum
adetin 2. Gunu itibariyle estrofem tablet ama
1-6 gunler 1 ad.
6-9 gunler 2 ad.
9. Gun itibariyle 3 ad.
Ve transferden 5 gun once 3*1 progestan 200 mg vajinal
transfer sonrasi progestan + celexsan 0.4 mg kan sulandirici igne
ve rahim kalinligi en son 9.5 ve 11.5 mm arasi olculdu
Kisaca boyle
Insallah senin icinde hersey gonlunce olur
Rabbim emeklerimizi karsiliksiz birakmaz insallah.![]()
canım hiiiiiiç korkma. bana dondurulmuş iki tane koydular. biri birinci kalite biri ikinci kaliteydi. ama inanırmısın ikiside tuttu hatta biri tutunmakla kalmayıp kendi içinde bölündu. ama malesef yaramazlığının bedeli ödedi ve de 5. haftanın sonunda gelişimi durdu. şuanda çok şukur sağlıklı olan bebeğimle devam ediyorum. yani diyeceğim dondurulmuş diye hiiiç korkma. genelde ikinci denemelerde ki buda dondurulmuşlar oluyor, tutma olayı daha çok oluyor. sen bu zaman zarfında bol bol oku çok dua et. inş rabbim kerşılıksız bırakmayacak..
Merhaba
Her dr farkli bir tedavi uuguluyor
Benim su an ensonki tedavim kisaca soyle
Adetime 1 hafta kala vucut tekrar yumurta uretmesin diye sabahlari 10 unite lucrin vuruldum
adetin 2. Gunu itibariyle estrofem tablet ama
1-6 gunler 1 ad.
6-9 gunler 2 ad.
9. Gun itibariyle 3 ad.
Ve transferden 5 gun once 3*1 progestan 200 mg vajinal
transfer sonrasi progestan + celexsan 0.4 mg kan sulandirici igne
ve rahim kalinligi en son 9.5 ve 11.5 mm arasi olculdu
Kisaca boyle
Insallah senin icinde hersey gonlunce olur
Rabbim emeklerimizi karsiliksiz birakmaz insallah.![]()