dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

Allah kucağına almayı nasip etsin canım. ben mayıs 2011 de bir kez kendiliğimden hamile kaldım 8 haftalık kalp atışları durduğu için kürtaj oldum. sonrasında 3 aşılama oldum negatif oldu :( aradan 1.5 yıl geçti geldik çattık tüp bebeğin kapısına. ilk denemem. ohss oldum. o yüzden transferim olmadı. 2 embriyom donduruldu. yaşım 27 1 tanesini alacağız hayırlısıyla.yani ilk denemem olucak inşallah ilkinde tutar :)

teşekkür ederim canım bana da doktorum adetin 2. günü gel hap vericem dedi sanırım estrofem. daha çnce de kullanmıştım ve o ay gene kalmıştım inşallah yine uğurlu gelir :) sonrasında bant vericem dedi kalçadan östrojen salgılayan bantlardan opu dan sonra 5.5 mm ölçülmüştü transfere kadar progestan iğne ve bant kullandım ve 3 günde 8.3 mm ulaşmıştı rahim kalınlığı. ama ohss oldum o yüzden ertelendi transfer :)
önce hap sonrasında kalça bandı transferden sonra da aynen senin gibi progestan iğne ve düşüğüm olduğu için kan sulandırıcı iğne verecekmiş. artık hakkımızda hayırlısı olsun.
sen ekstradan önceki adette lucrin vurulmuşsun hiç kullanmadım o iğneyi doktorunun da vardır tabiki bir bildiği. gebelik oluşursa içerde yumurta kalmasın diye olabilir. inşallah benim de 9 un üzerine çıkar.

Tedavin hayirli olsun
Insallah net anlatabilmisimdir
Senin tedavinde ayni sanirim lucrin haric
Insallah bebegin sanasimsiki tutunur ve burdan :49:haberinide aliriz.:70:

Insallah canim benim
bu sefer basaririz beni terketmezler

Sen nasilsin
Sikayetlerin azalmistir umarim
Rabbim 40. Haftayi gostersin.:16:

çok şükür, dun muayenemız vardı. ben salı gunu hareketlerını gördum, dunde babası gördu :16: iki hafta sonra ikili tarama testi yapılacak. benım içim rahat. Allahın izni ile herşey güsel olacak :16: rabbim hepimize 40. haftayı göstersin :))))

Allah kucağına almayı nasip etsin canım. ben mayıs 2011 de bir kez kendiliğimden hamile kaldım 8 haftalık kalp atışları durduğu için kürtaj oldum. sonrasında 3 aşılama oldum negatif oldu :( aradan 1.5 yıl geçti geldik çattık tüp bebeğin kapısına. ilk denemem. ohss oldum. o yüzden transferim olmadı. 2 embriyom donduruldu. yaşım 27 1 tanesini alacağız hayırlısıyla.yani ilk denemem olucak inşallah ilkinde tutar :).

yaşıtmışız senle de :) rabbim bir daha o acıyı göstermesin.. inş ilk denemende 12den vurursun ;)

canlar ben yarın iki haftalığına annemın yanına gidiyorum. biraz hava değişikliğine ihtiyacım var artık. zamanı geldide geçiyor bile. dun muayenem vardı. çok şukur herşey yolunda. estrofemı bıraktım. jel, vitamın,folikasit ve kan hapıyla yola devam. ilaç içmektende bi nefret ederim ki sormayın...

iki hafta sonra ikili testim var. inş herşey ii olacak. ben gelene kadar hepinizin göbüşleri bebekle dolsun yoksa döverim :1:

hepinizi seviyorum :16:

canlar ben yarın iki haftalığına annemın yanına gidiyorum. biraz hava değişikliğine ihtiyacım var artık. zamanı geldide geçiyor bile. dun muayenem vardı. çok şukur herşey yolunda. estrofemı bıraktım. jel, vitamın,folikasit ve kan hapıyla yola devam. ilaç içmektende bi nefret ederim ki sormayın...

iki hafta sonra ikili testim var. inş herşey ii olacak. ben gelene kadar hepinizin göbüşleri bebekle dolsun yoksa döverim :1:

hepinizi seviyorum :16:

Degisiklik sana iyi gelicektir
Dr kontrolun iyi gecmis bebegini gormussun ne guzel:nazar:

Insallah sen geldiginde bende dilemimde iyi haberler veririz.:16:
Kendine ve bebeise iyi bak:70:

arkadaşlar benim de dondurulmuş embriyo transferim yapıldı bugün 6. günüm ve son 3 gündür kasıklarımda aniden batma şeklinde bi noktada toplanmış ama aynı zamanda gibi adet sancısı gibi ağrılar oluyor opulu transferlerde normal biliyorum ama dondurulmuşlarda yaşayan oldu mu bu ağrıları??

arkadaşlar benim de dondurulmuş embriyo transferim yapıldı bugün 6. günüm ve son 3 gündür kasıklarımda aniden batma şeklinde bi noktada toplanmış ama aynı zamanda gibi adet sancısı gibi ağrılar oluyor opulu transferlerde normal biliyorum ama dondurulmuşlarda yaşayan oldu mu bu ağrıları??

Hayirli olsun transferin
benimde bugun tranaferin 3. Gunu
Canim bu durumda belirtileri ayirmak cok zor herkesin bunyesi farkli vee tepkilerde
Insallah sonuc pozitif olur
Rabbim emeklerini karsiligini bebeginle versin:emir_bebek::16:

Hayirli olsun transferin
benimde bugun tranaferin 3. Gunu
Canim bu durumda belirtileri ayirmak cok zor herkesin bunyesi farkli vee tepkilerde
Insallah sonuc pozitif olur
Rabbim emeklerini karsiligini bebeginle versin:emir_bebek::16:

aminn inşallah Rabbim hepimizn emeklerinin karşılığını verir senin transferin de hayırlı olsun... ama işte bi ümit ya bu kez işlem görmedi rahim ağrı olması için bi sebep yok tutunuyor mu diye geliyor aklıma :1:

aminn inşallah Rabbim hepimizn emeklerinin karşılığını verir senin transferin de hayırlı olsun... ama işte bi ümit ya bu kez işlem görmedi rahim ağrı olması için bi sebep yok tutunuyor mu diye geliyor aklıma :1:

Sagol canim:16:

Normalde rahim genislerken sizi seklinde bir agri yapiyor
insallah beebeklerin seninledir ve kendilerine yer acmaya calisiyorlardir:1:

Bende rahat olucam diyorum ama insan yattigi yerden en ufak seylere dikkat ediyor.

Arkadaslar 3 gundur yjyip icip yatiyorum.:6:
sikintidanmi bilmem hep acim:53:
tedavi ne olur bilmem ama sonucta ben 3-5 fazla kilo ile bitiricem bu isi:1:

:)))ye ,ic yat asagi bazen karnim patlayacak gibi oluyor.can skintisindan galiba ben de ne bulursam yiyorum.hic bir pantolonum olmuyor.cok komik bisey söyliycem kendi pijamalarimin beli skiyor diye esiminkini giyiyorum:9::9::9:

hayirli olsun.insaallah bebegin tutunuyordur.bende olmamisti donmuslarda o agrilardan,batmalardan.negatifti.insaallah seninki pozitif oldugundandir.

Dilemim

Nasilsin
7. Gun bitti galiba
Artik hic yazmaz oldun.:20:

Sana 3.gun emb.ttansferi yapildi sanirim yazdigin baska bir topicte okudum:51:
neden 5. Gune beklemiyorlar

Dilemim

Nasilsin
7. Gun bitti galiba
Artik hic yazmaz oldun.:20:

Sana 3.gun emb.ttansferi yapildi sanirim yazdigin baska bir topicte okudum:51:
neden 5. Gune beklemiyorlar

8.gün bitti canim.
ya biz gene eski klinikte denedik bu sefer.bir kac sarttan dolayi öyle yapalim bi daha dedik.anlatsam uzun ve anlasilmaz olur belki.
bu klinikte 5.gün embriyosuna yanasmiyorlar yapmaya.
dedilerki saglikli olmuyo felan falan.
bende düsündüm ki o an bunlar herhalde bu blast transferinde becerikli degiller öyle böyle diye kiviriyorlar..
en iyisi yapabildiklerini yapsinlar dedim.
illa 5. gün olsun diyosaniz tmm.yapariz.ben güvenemedim.
biraktim iyi bildiklerini yapsinlar.

feryal bunlarin öle sacma ki tedavi sistemi.
bak mesela benim bu tedavide
opudan sonraki gün 7 tane yumurta döllenmis.
bunlardan 3 ünü secip disarda birakmislar
diger 4ünü dondurmuslar.
nasil seciyolar o 3 yumurtayi hayret demii.hepsini bekletip izleyip secmiyorlarr..
cok kolayina kaciyolar isin,cok sansa birakiyorlar.bidee yumurtalarim zaten 1. kalite degilmis.bunuda transfer günü söylediler.ben kalanlari dondurmaya coktan karar vermisken.
ben tam olarak güvenmedigim halde dedigim gibi öyle gerekti o yüzden orda denedim.iyte böyle...

bak mesela taze denemelerimde bana hic estrofem vermediler.sizler genelde opudan sonra ya tabletini ya bantini aliyosunuz.
oluruna birakiyorlar.bide her defasinda dedikleri siz cok saglikli yasiniza göre cok genc bi kadinsiniz.yani bi olmazi yok bu isin.belki tüp bebek tedavisinin en az 5 sene önceki sisteminde kalmis uygulamalari.dogal haline ve oluruna birakiyorlar.benim her denememde en az bu seferki denememde olgun yumurta olustu oda bu sefer 7 tane.hep ayni hep ayni iclerinden ikisini secip koyuyorlar.neye göre seciyorlar cok mu biliyorlar bilemedim.

8.gün bitti canim.
ya biz gene eski klinikte denedik bu sefer.bir kac sarttan dolayi öyle yapalim bi daha dedik.anlatsam uzun ve anlasilmaz olur belki.
bende düsündüm ki o an bunlar herhalde bu blast transferinde becerikli degiller öyle böyle diye kiviriyorlar..

diger 4ünü dondurmuslar.
nasil seciyolar o 3 yumurtayi hayret demii.hepsini bekletip izleyip secmiyorlarr..
cok kolayina kaciyolar isin,cok sansa birakiyorlar.bidee yumurtalarim zaten 1. kalite degilmis.bunuda transfer günü söylediler.ben kalanlari dondurmaya coktan karar vermisken.
ben tam olarak güvenmedigim halde dedigim gibi öyle gerekti o yüzden orda denedim.iyte böyle...

Canim hayirlisi olsun
rabbim vericekse 3. Veya 5. Gunu yok bu isin ama genelde 5. Gun emb.daha iyi oldugu soyleniyor gelisimini ileriye tasiyabildigi icin.

Bende anlamadim neye gore seciyor ve kaliteli degilse neden donduruyorlar
Yazik insanlara ya
Sonuc negatif olunca insanlar manevi olarak cok yipraniyor cunku
Benim dr um 1. Kalite olmayan emb.bu ise baslamiyor eyer hastanin durumu cok kritik degilse
insallah hayirlisi olur arkadasim bunda da vardir bir hayir
rabbim vericem dedikten sonra
Insallah pozitif yanini omrun boyunca kaybetmezsin

su anda sinirden basima agri geldi.artik Allaha biraktim napayim.
herkes 5. gün trasferiyle hamile kalmiyo.3.günle de kalan var.Allah büyük insaallah bu son olur verir bebegimi bana:5:

Son düzenleme:
canım şifa olsun oh ye iç yat inşallah pozitif olur olmazsa da canım sağolsun iki gün evi temizler eritirsin. insan evde olunca dolabın başından ayrılamıyor ben de senin gibiyim.

:)))ye ,ic yat asagi bazen karnim patlayacak gibi oluyor.can skintisindan galiba ben de ne bulursam yiyorum.hic bir pantolonum olmuyor.cok komik bisey söyliycem kendi pijamalarimin beli skiyor diye esiminkini giyiyorum:9::9::9:

valla benim de sıkıyor belleri göbeğimin altına düşürüyorum şuayip in pantolonlarını düşürdüğü gibi :1:

8.gün bitti canim.

diger 4ünü dondurmuslar.

bak mesela taze denemelerimde bana hic estrofem vermediler.sizler genelde opudan sonra ya tabletini ya bantini aliyosunuz.
oluruna birakiyorlar.bide her defasinda dedikleri siz cok saglikli yasiniza göre cok genc bi kadinsiniz.yani bi olmazi yok bu isin.belki tüp bebek tedavisinin en az 5 sene önceki sisteminde kalmis uygulamalari.dogal haline ve oluruna birakiyorlar.benim her denememde en az bu seferki denememde olgun yumurta olustu oda bu sefer 7 tane.hep ayni hep ayni iclerinden ikisini secip koyuyorlar.neye göre seciyorlar cok mu biliyorlar bilemedim.

su anda sinirden basima agri geldi.artik Allaha biraktim napayim.
herkes 5. gün trasferiyle hamile kalmiyo.3.günle de kalan var.Allah büyük insaallah bu son olur verir bebegimi bana:5:

canım merkezin neresi merak ettim. laboratuvar sistemleri çok iyi olmadığı için 5. güne gitmekde kendilerine güvenemiyorlardır ilk aklıma bu geliyor. ama ben 3 yada 5. gün tutacak olduktan sonra hepsinin tutacağına inanıyorum. ki bir embriyo için bence en güvenli yer anne rahmi 2. gün transfer edilen 4 hücreli embriyo bile canlanıp bölünmeye devam edebiliyor. laboratuvar ortamından daha güvenli anne rahmi. ayrıca ben çoğu blast transferinin negatifle sonuçlandığını da gördüm canım o yüzden kafana takma.
ben de ilk denememde dondurulmuşa kaldım direk ohss olduğum için. doktorum 2. günü gel hap vericem dedi. sanırım estrofem. sonra bant vericem dedi. kalınlığa göre bantı 1 yada 2 tane kullanırız kontrollere göre dedi sonra da iğne verecekmiş iğneden 3 gün sonra da transfer. bu yolu izlicekmiş. benim de yaşım 27. ama genç sin deyip önlem almamak mantıksız. biz hamile kalamıyoruz zor oluyor işte. olunca da zaten ilaçla olmuş bebek düşmeyeçok meyilli bence her türlü önlem alınmalı. arkadaşımın bebişi progestan iğneleri sayesinde tutundu ona. bana ekstradan bir düşüğüm olduğu için kan sulandırıcı iğne de vericek.

Back
X