Allah kucağına almayı nasip etsin canım. ben mayıs 2011 de bir kez kendiliğimden hamile kaldım 8 haftalık kalp atışları durduğu için kürtaj oldum. sonrasında 3 aşılama oldum negatif olduaradan 1.5 yıl geçti geldik çattık tüp bebeğin kapısına. ilk denemem. ohss oldum. o yüzden transferim olmadı. 2 embriyom donduruldu. yaşım 27 1 tanesini alacağız hayırlısıyla.yani ilk denemem olucak inşallah ilkinde tutar :)
teşekkür ederim canım bana da doktorum adetin 2. günü gel hap vericem dedi sanırım estrofem. daha çnce de kullanmıştım ve o ay gene kalmıştım inşallah yine uğurlu gelir :) sonrasında bant vericem dedi kalçadan östrojen salgılayan bantlardan opu dan sonra 5.5 mm ölçülmüştü transfere kadar progestan iğne ve bant kullandım ve 3 günde 8.3 mm ulaşmıştı rahim kalınlığı. ama ohss oldum o yüzden ertelendi transfer :)
önce hap sonrasında kalça bandı transferden sonra da aynen senin gibi progestan iğne ve düşüğüm olduğu için kan sulandırıcı iğne verecekmiş. artık hakkımızda hayırlısı olsun.
sen ekstradan önceki adette lucrin vurulmuşsun hiç kullanmadım o iğneyi doktorunun da vardır tabiki bir bildiği. gebelik oluşursa içerde yumurta kalmasın diye olabilir. inşallah benim de 9 un üzerine çıkar.
Tedavin hayirli olsun
Insallah net anlatabilmisimdir
Senin tedavinde ayni sanirim lucrin haric
Insallah bebegin sanasimsiki tutunur ve burdan