arkadaşlar benim de dondurulmuş embriyo transferim yapıldı bugün 6. günüm ve son 3 gündür kasıklarımda aniden batma şeklinde bi noktada toplanmış ama aynı zamanda gibi adet sancısı gibi ağrılar oluyor opulu transferlerde normal biliyorum ama dondurulmuşlarda yaşayan oldu mu bu ağrıları??
((( çok erken yaptırmışsın cnm inşallah yanlıştır şok olursun sabırsız şeyyy
Insallah arkadasim ama ne bileyim:44:
Ne umut edip uzulmek istiyorum nede bebegimden vazgecmek
Iki arada garip bir his iste
Yaz ama olurmu ozletme kendini
Biraz kendini toparla ilerisi icin nasil bir yol izleyecegini konusuruz.:70;
ayy ayy bana sabirsiz diyenede bakin:)))
sen 3.gün tespit etmistin sonucunu.sabirli olamadim orasi dogru..
özelden yazacagim neyin beni dürttügünü okursun.sonucun degismesi bana mümkün degil gibi geliyo.fenada olmadi erken üzülüp erken bitirmis olacagim üzüntümü.
ilaclarimi biraktirmadi doktor ..cumartesiden beri leke leke kanamam var.bugün klinige gittim.estrofem verdi kanamayi kesecekmis.yok adet olmassam persembe test yapcakmisiz,yok adet olursam bi gün önce gitcekmisim.net bi durum yok su an beklemeye devammis esim basimin etini yiyor agladin düsürdün belkide diye..
umutlanamiyorum kabullenmeye basladim bile coktan..
hakkımızda hayırlısı be güzelim yapıcak bişey yok bizler elimizden geleni yapıyoruz gerisi allaha kalmış
canım sen türkiyede denemeyi düşünmüyormusun hiç dünyanın heryerinden gelen var buraya birkezde burda denesen hıı olmamı
sana özel mesaj attım okudunmu bilmiyorum cnm
Hayırlı olsun canım. Aynı batmaları ben de yaşadım buzbebeğimde. Sonuç 3 aylık hamileyim :)
İnşallah sen de öylesindir. Teste bir gün kala yemeklerden, kokulardan tiksinmeye başladığımı farketmiştim. Ama aldığım tadın yemekten kaynaklandığını sanıyordum :) Meğer hamileymişim.
Dişemim canım benim arkadaşımda ttansferden sonra teste 2 gün kala leke şeklinde başladı tutmadı dedi test günü gitti kan verdi ama tutmadı diye çok rahat negatif sonuç bekliyor o sabah da kan verdikten sonra bize lekelenmem kırmızıya döndü kızlar adet oluyorum ye yazdı. Sonra merkezen aramışlar ve tebrik ederiz sonucunuz pozitif değer 36 demişler o da ağlayarak nasıl olur ama ben adet oluyorum deyince dr ile görüştü iğnelerin dozunu yükselttiler ikinci testi 106, üçüncüsü 282, dördüncüsü de 1300 çıktı yarın kese gçrmeye gidiyor kanama da daha başlayamadan kesildi bitti gitti. Umut olsun diye yazıyorum. Ayrıca son zamanlada dikkat ediyorum tutunan bebeklerin hepsi lekelenme ile tutunuyor. Şiddetli kazı çalışması yapıyor veletleryazmazmiyim hicc.ben özlememmi canim seni,sizleri.anca beraber kanca beraber.bugün klinige giderken dondurulmus yumurtalari konusurken esimle aklima geliverdin sak diye.klinige varana kadar dua ettim taa kalbimden.Allahim bebegine saglikli uzun ömür versin insaallahh.Allah dualarimiza karsilik versin insaallah.rahimindekine ol desin, can versin ,ruh versin insaallah.
amiinn..
Canım benim bir düşüğüm var hem onun için hemde rahim anomalim var rahmim tek taraflı ve biraz küçük bebek beslenebilsin dîye bende kullanıcam 0.4 mg olanından. Bende faydalı olduğunu düşünüyorum doktorum vereceğini söyledi. Transferden sonra hem göbekten hem kalçadan dayanıcaz iğnelere :)
yazmazmiyim hicc.ben özlememmi canim seni,sizleri.anca beraber kanca beraber.bugün klinige giderken dondurulmus yumurtalari konusurken esimle aklima geliverdin sak diye.klinige varana kadar dua ettim taa kalbimden.Allahim bebegine saglikli uzun ömür versin insaallahh.Allah dualarimiza karsilik versin insaallah.rahimindekine ol desin, can versin ,ruh versin insaallah.
amiinn..
Hayırlı olsun canım. Aynı batmaları ben de yaşadım buzbebeğimde. Sonuç 3 aylık hamileyim :)
İnşallah sen de öylesindir. Teste bir gün kala yemeklerden, kokulardan tiksinmeye başladığımı farketmiştim. Ama aldığım tadın yemekten kaynaklandığını sanıyordum :) Meğer hamileymişim.
ayy canım inşallahh rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinnn benim de yüzümün derileri soyulmaya başladı ki yağlıdır cildim bi de dün ve önceki gün nasıl bir yorgunluk halsizlik gece uykularım da çok düzensizz ben de gündüz yorulmadığımdan uykularım öyle diye düşündüm bel ağrım 2 günlüktü geçti kasığımda hala ara ara oluyor bilmiyorum işte bugün 8 gün inşallahh olmuştur bu kez :)
yaa belirtiler aynı :):)
İnşallah seni boşuna umutlandırmıyorumdur. Ama benim uykusuzluğum ve cildimin pullanması testten sonra olmuştu.
Sağol canım hiç ihmal edermiyim şanslıyız ki biz rahim anomalimi tedaviye başlamadan önce rahim filmi ile anladık risklerimin farkındayım serklaj kesinlikle yaptırıcam rabbim o günleri görmeyi nasip etsin.Arkadasim insallahiatedigin an bebegin seninle olur
rahimle ilgili sikintidan bahsetmissin sakin gebelikle birlikte serviks olcumu yaptirmayi ve gerekirse dikis olayini gozden kacirma
hersey gonlunce olsun
Canım ben daha hiç taze deneme yapamadan ohss olduğum için embriyolarım donduruldu doktorum dinlenmiş ve hazırlanmış rahime konuşacağı için tazeden daha umutlu 12 aralık adetimle başlicaz dondurulmuşla hamişe kalan çok insan var canım bana da umut oluyor.selam arkadaşlar bende geçen ay ilk tüp bebek deneyimimi yaşadım ve malesef negatif sonuç aldım bu topik ilgimi çekti sanırım burdaki arkadaşlar dondurulmuşlarla gebe kalmayı deniolar inşlh hepiniz olumlu sonuçlar alırsınızda banada umutt olur benmde dondurulmuş embriyolarım doktorumuz onlardan çok umutlu ama ben çok korkuyorum bu konuyla ilgili pozitif hikayeler duyup yeniden umutlanıp tedaviye start vermek istiyorum
feryal canım nasılsın sana çok dua ediyom canım rabbim bebeğinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin sende bana dua et rahim doktorun istediği kalınlığa hayırlısıyla ulaşsın diye
ayy canım inşallah yaa yarın belli olacak bakalım ama ben diğerlerinde hissetmemiştim hiç bişey bunda oldu gibi hissediyorum inşallah hayırlısı :)
Sağol canım hiç ihmal edermiyim şanslıyız ki biz rahim anomalimi tedaviye başlamadan önce rahim filmi ile anladık risklerimin farkındayım serklaj kesinlikle yaptırıcam rabbim o günleri görmeyi nasip etsin.
Canım ben daha hiç taze deneme yapamadan ohss olduğum için embriyolarım donduruldu doktorum dinlenmiş ve hazırlanmış rahime konuşacağı için tazeden daha umutlu 12 aralık adetimle başlicaz dondurulmuşla hamişe kalan çok insan var canım bana da umut oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?