Sagol canim iyiyim
Bugun pruloton ignem vardi onu yaptirdik sabah
Saat 2 gibi osman bey atadihem igneyi hatirlatmak hemde bir sorun varmi diye hem sevindim hemde sasirdim.
simdilik kanamam vs yok ama hem daha vakit var hemde gecen sefer negatif uygulamamda kanamam olmamisti
Bakalim son gun yuzum guler insallah
Sen hep akilmdasin insallah cuma gunku muayeneden transfer gununu ogrenip ayrilacaksin
Habersiz birakma
canım bende seninle gün sayıyom canım inş bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur sana rabbim üzmesin seni hep duamdasın
canım banada aynı iğneyi vermişti ve 6. gün iğneyi yaptımmı diye benide aramıştı ve beklemeye devam inş olur diye güzel dilektede bulunmuştu doktorumuz çok ilgili rabbim emeklerimizi zayi etmez inş
Aminnnnn
canim senin negatif denemende kanaman olmusmuydu
Yada negatif oldugunu test sonucuylami ogrenmistin?
Canim
Sana tup bebek oncesi testler yapildimi
Bazen ust uste alinan negatif uygulamalari sonrasinda istenilen testler var
bununla ilgili konusuruz istersen
Bugun 6. Gun bitti kismetse :18::18:
test.. bildigim kadariyla pihtilasma testi yaptilar.genetik testini ben sormustum yaptirsakmi diye,gerek yok demisti.
baska hangi testler var bildiklerini yazsana bi zahmet..
pruloton igne bide o ne icin canim.
ben kanamam var diye dün gittim ya bana estrofem tablet yazdi.
kesmedi ama kanamami.bugün pekmez gibi pihtili pihtili geliyor artik.niye bana kanama icin estrofem verdi ki?sen biliyomusun:26:
Yarin kagitlari bulup yazayim :126:
Canim pruluton genelde 12. Haftadan sonra erken dogumu engellemek icin kullaniyor ve rahimin acilmasini engellemek icinde kullaniliyor
Ben estrofem tableti adetin 3. Gununden beri kullaniyorum rahim tabakasini bebegin tutunabilmesi icin gerekli ideal kalinliga ulastirmak icin
Ama sana kanama sonrasi niye verdilerki:44:
Seni uzmezse su tedavini bastan sirayla anlatsana
Ben ne yaptiklarini anlamis degilim
Bakalim bizim tedavilere benziyormu
Gerci bizim garantimizde yok ama
simdi benim ikinci denemeden 2
bu son denemeden 6 yumurta var donmus.
bu son denememdekilerin kalitesini mükemmel degil dedi tam transfer günü
biz opu günü dondurun demistik kalitesini begenmedigi halde dondurmuslar bizede embriyolari anlatirken söyledi.
canim embriyolarin 2 si 8 hücreli dedi.kaliteleri mükemmel deil dedi.
ya 8 hücreli 3. gün embriyosu neden 2.kalite oluyor.
kalitenin kac hücreye bölündügüyle alakasi yok galiba de mi?
donmus yumurtalari yaptirayim son defa diyorum ama gecen dondurulmus tedavisinde yumurtalari cikarip birini 3 günlük birini 2 günlük yaptilar.
bu sefer hepsini cikarsinlar diyorum iclerinden 2.kalite bile olsa 3 embriyo cikarsa transfer ettireyim diyorum.
gene güvenemiyorum tabi yapacaklari tedaviye..
attirsam yazik dondurmaya da bayaa para verdik.
yarin gidince konusacagim bi bakalim.
zayifta olsa bi umut onlari denesem mi:26:
adetin 3. günü 250 ml puregon+clexane igne basladim
adetin 8.günü cetrotide basladim.9. 10. gün iki tane daha toplam 3 cetrotide igne.(puregon devam)
adetin 9.günü son puregonu yaptim.
adetin 10. günü catlatma ignesi.
12. gün opu.opunun ertesi günü progesteron fitiline basladim.3x2
15.günü transfer yapildi.
clexane ve proges.devam ettim.aspirin ve tiroid tabletim ve folic asitim vardi..
dondurulmusta adetin 11.günü bana da verdiler estrofem.
kimyasal gebeligimdede lekelenmem olmustu 6 gün boyunca o zaman yine estrofem vermislerdi.
ben de diyorum ki bu estrofemi niye lekelenme yada kanama olunca veriyolar da olmadan vermiyolar.
tabletin prospektüsünde hamile kalinca birakilmali yaziyor.
Senin tedavide yaklasmis
dr un kac nakil yapicak cogul gebelik bizler icin riskli biliyorsun
Insallah bir bir herkesin mutlu haberlerini okuycaz
Yarin kagitlari bulup yazayim :126:
Canim pruluton genelde 12. Haftadan sonra erken dogumu engellemek icin kullaniyor ve rahimin acilmasini engellemek icinde kullaniliyor
Ben estrofem tableti adetin 3. Gununden beri kullaniyorum rahim tabakasini bebegin tutunabilmesi icin gerekli ideal kalinliga ulastirmak icin
Ama sana kanama sonrasi niye verdilerki:44:
Seni uzmezse su tedavini bastan sirayla anlatsana
Ben ne yaptiklarini anlamis degilim
Bakalim bizim tedavilere benziyormu
Gerci bizim garantimizde yok ama
adetin 3. günü 250 ml puregon+clexane igne basladim
adetin 8.günü cetrotide basladim.9. 10. gün iki tane daha toplam 3 cetrotide igne.(puregon devam)
adetin 9.günü son puregonu yaptim.
adetin 10. günü catlatma ignesi.
12. gün opu.opunun ertesi günü progesteron fitiline basladim.3x2
15.günü transfer yapildi.
clexane ve proges.devam ettim.aspirin ve tiroid tabletim ve folic asitim vardi..
dondurulmusta adetin 11.günü bana da verdiler estrofem.
kimyasal gebeligimdede lekelenmem olmustu 6 gün boyunca o zaman yine estrofem vermislerdi.
ben de diyorum ki bu estrofemi niye lekelenme yada kanama olunca veriyolar da olmadan vermiyolar.
tabletin prospektüsünde hamile kalinca birakilmali yaziyor.
yok canım ne ikizi ben zaten hem yaştan dolayı hem de rahim çoğul gebeliğe uygun olmadığı için tek embriyo alıcam. zaten 2 embriyom var.birisi 8 hücreli 3. gün embriyosu doktorum gayet güzel dedi onun için. ondan umudum var onu alıcaz inşallah ilk denememde. ikincisi de yine 3. gün embriyosu ama 6 hücreli onun için de çok kötü demiyorum çok iyi de değil normalin biraz altındaama bir bakmışsınız 2 saat sonra 8 e bölünmüş dedi. bakalım Allahtan hayırlısı. ben asla yaşım 35 i geçse bile 2 tane koyduramam heralde. tutması için bile koyduramam. sonra ikisi de yaşarsa nasıl taşır rahmim birine son vermek zorunda kalırım falan Allah göstermesin.
ben hayırlısı ile bir gebe kalsam riskli gebelik uzmanın bile hazır serklajı da serviks uzunluğu iyi deseler bile yaptırmayı düşünüyorum. senin perde mi vardı senin anomalin neydi?
bu pruluton iğneyi acaba bize de verirler mi canım ya hamilelikte sanırım 3 aylık olana kadar ben progestan iğne+kan sulandırıcı iğne kullanıcam 12. haftada serklaj sonrasında progestan iğneyi azaltabilir ama böyle erken doğum riski olanların haftada bir yada belli aralıklarla kullandıkları iğneler varmış acaba pruluton mu merak ettim ?
Benim dr um 12. Haftaya kadar 3*1 progestan 200 mg veriyor vajinal
Serklaj sonrasi haftada bir 500 mg pruluton
Benim rahim anamolim yok canim
Gecen yil 24 haftalik erken dogumum var servikal yetmezlikten
evet tatlım pozitif623 çıktı ikiz olabilr dedi doktorum rabbim isteyen herkese nasip etsinnn
evet tatlım pozitif623 çıktı ikiz olabilr dedi doktorum rabbim isteyen herkese nasip etsinnn
Canim
Embriyolarin kalitesiyle hucre sayisinin baglantisi var onemide
hucre sayisi ne kadar coksa hizli ve saglikli bolunuyor demek
Ama anlamadigim 2 ad. Don.emb varken niye bastan tedavi uyguladilar?
Onlari nakil etselerdi ya ilk etapta
Madem emb. 2. Kalite neden doondurdular?
Sen yarin detaylica konus nakil sonrasi basari sansini vs
Canim yanlis anlama cani veren rabbim ama bosuna kurek cekmek hissine kapilmak ve ust uste gelen negatiflerin manevi yonunu karsilayacak bir bedel yok
Bende gecen sefer negatif aldim bu seferde ne olucagi belli degil ama en iyi sartlarda baslamis olmanin rahatligi var icimde
gerisi rabbimin taktiri
Yeni bir tup bebek uygulamasinda adete bir hafta kala lucrin le basladim.
adetin 3. Gunu yumurta gelistirici igne(adini hatirlayamadim)
yumurta toplamadan belirli bir saat once catlatma ignesi
5 gun 3*1 PROGESTAN
Nakil sonrasi clexsan ve progestan devam vajinal
12. Gun test
Dr una bu tarz bir tedaviyle ilgili ne dusunduklerini sorsan
Artik uzul istemiyorum
Hepimizin yuzu gulsun insallah
Tebrik.ederim
Rabbim 40 haftayi gormeyi nasip etsin.
:124::124::124::124::124:
Dua et arkandan bizlerde gelelim.:
gözün aydinncanim Allah tamamina erdirsin masaallahhh Allahim bizede nasip ett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?