selam feryal canım benim tedavi iptal oldu rahim iç duvarım istenilen kalınlığa ulaşmadı doktorumda dediki embriyoların çok güzel kaliteli bu rahim kalınlığıyla onları sana transfer edip çöpe atamam şimdi adetimi bekliyorum adetten sonra tekrar rahim iç duvarına bakılacak neden kalınlaşmadı diye ondan sonrada tedaviye nasipse start vereceğiz
selam feryal canım benim tedavi iptal oldu rahim iç duvarım istenilen kalınlığa ulaşmadı doktorumda dediki embriyoların çok güzel kaliteli bu rahim kalınlığıyla onları sana transfer edip çöpe atamam şimdi adetimi bekliyorum adetten sonra tekrar rahim iç duvarına bakılacak neden kalınlaşmadı diye ondan sonrada tedaviye nasipse start vereceğiz
Canım çok üzüldüm negatif almışsın zamanı gelmemiş demekki ama yola devam edeceksin muradına erene kadar.Hayirlisi olsun arkadasim
ne zaman hayirlisi ise o zaman sakin uzulme
Ben bugun dayanamayip kan testi yaptirdim
Ve sonuc negatif
Umutlar baska bahara kaldi artik
Insallah sen pozitiri gorursun
Dualarim seninle
Bu sefer o kadar cok dua ettimki ama olmadi demekki kismet degilmis
Hayirlisi buymus demekki sakin uzulme
Ben bugun dayanamayip kan testi yaptirdim ve sonuc negatif
Umutlar baska bahara kaldi
Insallah sen.pozitifi gorursun
dualarim seninle
Arkadaşlar bugun test günüme 1 gün kala sırt ağrılarım dolayısıyla karaciğer enzimlerim yükselmiştir diye tahlil yaptırdık. yaptırmışken b Hcg de baktırdık. Malesef sonuc negatif
dr um pazartesi testi tekrarlamamızı söyledi. ama değişen birşey olmayacak gibi.artık adet sonrası geri kalan dondurulmuş embriyolarla yeni bir deneme yapılacak. Allahım umudumu onlara bağladım artık. Rabbim hayırlı evlat versin tüm isteyenlere.
Arkadaşlar bugun test günüme 1 gün kala sırt ağrılarım dolayısıyla karaciğer enzimlerim yükselmiştir diye tahlil yaptırdık. yaptırmışken b Hcg de baktırdık. Malesef sonuc negatif
dr um pazartesi testi tekrarlamamızı söyledi. ama değişen birşey olmayacak gibi.artık adet sonrası geri kalan dondurulmuş embriyolarla yeni bir deneme yapılacak. Allahım umudumu onlara bağladım artık. Rabbim hayırlı evlat versin tüm isteyenlere.
Hayirlisi olsun arkadasim
ne zaman hayirlisi ise o zaman sakin uzulme
Ben bugun dayanamayip kan testi yaptirdim
Ve sonuc negatif
Umutlar baska bahara kaldi artik
Insallah sen pozitiri gorursun
Dualarim seninle
Bu sefer o kadar cok dua ettimki ama olmadi demekki kismet degilmis
canım bizim bilmediğimizi rabbim bizden daha iyi bilir geç olsunda güç olmasın canım
canım benim rabbim sabır versin senden pozitif beklentim vardı şaşırdım rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin tedavi düşünüyonmu canım yakın zamanda
cok üzüldümm
keske yapabilecegim bisey olsa...su an..Allah herseye kadir..bize de bi pay ayirmistir o mutluluktan insaallah..hakkimizda hayirlisi olsun..
bende sasirdim canim
Hersey yolundaydi rahim kalinligi embriyolar ama kismet olmadimi olmuyor iste
bakalim pazartesi osman beyle bir konusayim
Ne zaman basla der fiyat konusu ne olur
baya bir yorulduk cunku
biliyorsun 20 ayda epey bir masraf yaptik
Tup bebek dikis hastane yatislari dogum iki dond.emb. nakli derken
Ama seni takip edicem ben buralardayim yani
insallah senle yuzumuz gulecek
Yaz habersiz birakma emi
Canım dikiş demişsin ya sana uygulandımı hiç? Budadoğumdan daha pahalı bir operasyonmuşdiye duydum nerde kaça yaptırdım merak ettim birde istanbıl da önerebileceğin riskli gebelik uzmanı varmı bildiğin? Yani normal bir jinekologa gitsem bişe ayda birde bir prof a gitmek istiyorum.Wbende sasirdim canim
Hersey yolundaydi rahim kalinligi embriyolar ama kismet olmadimi olmuyor iste
bakalim pazartesi osman beyle bir konusayim
Ne zaman basla der fiyat konusu ne olur
baya bir yorulduk cunku
biliyorsun 20 ayda epey bir masraf yaptik
Tup bebek dikis hastane yatislari dogum iki dond.emb. nakli derken
Ama seni takip edicem ben buralardayim yani
insallah senle yuzumuz gulecek
Yaz habersiz birakma emi
Canım dikiş demişsin ya sana uygulandımı hiç? Budadoğumdan daha pahalı bir operasyonmuşdiye duydum nerde kaça yaptırdım merak ettim birde istanbıl da önerebileceğin riskli gebelik uzmanı varmı bildiğin? Yani normal bir jinekologa gitsem bişe ayda birde bir prof a gitmek istiyorum.
canım benim rabbim hakkımızda hayırlı olanı bizden daha iyi bilir rabbim sanada hayırlı yazılar yazsın rabbim tez zamanda kucağını doldursun inş
canım benim bende senin gelişmelerini takipteyim inş benden rabbim nasip ederde pozitif haberler paylaşırım sizlerle
Canım dikiş demişsin ya sana uygulandımı hiç? Budadoğumdan daha pahalı bir operasyonmuşdiye duydum nerde kaça yaptırdım merak ettim birde istanbıl da önerebileceğin riskli gebelik uzmanı varmı bildiğin? Yani normal bir jinekologa gitsem bişe ayda birde bir prof a gitmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?