dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

olucak ıns ıcını ferah tut burdakı kımseyı tanımıyorum ama her namazdan ve kuran okuduktan sonra hepınıze dua edıyorum yuce rabbım duyucak sesımızı :)

merhabalar ben 3 sene once tup bebek yaptırdım 4 tane embrıyom olustu ve 2 tanesı transfer edıldı bırısı tutundu ve cok sukur oglumu dunyaya getırdım suan oglum 1.5 yasında dıger embrıyolarımıda dondurdum ve suanda onları koydurmayı dusunuyorum ınsallahhh hepımız ıcın hakkımızda hayırlı olur merak ettıgım bısey var dondurulmuslar nasıl konuluyor yanı tedavı suresı nekadar nasıl oluyor cok merak edıyorum bılgı verırsenız sevınırım

selam hanimlar
bugün bebeklerimizin mayis-haziran döneminde dogacagi aklima geldibidahaki sonbahara ele avuca gelecekler diyorum:))insallah seneye eylülde bebeklerimizi konusuruz
bu arada benim sat 9 agustostu.26-28 günde bir oluyodum hala yok.
papatyam heyecanini hissediyorum bende.insallah ilk transfer senin postiv olsunda hepimiz pesine takilalim.hepimizin dualari kabul olsun..

selam,hosgeldin canim.Allah bagislasin oglunu.insallah kardesi de gelir Allah gönlüne göre versin canim.bende dondurulmuslara yeni basliycam.pek bilgim yok canim.

canim dün blastosist transferini okurken bi yerde dikkatimi cekti.
senin embriyo traslama dedigin yöntemle ilgili.
blastosist evresinde embriyonun disinda kabugu oluyomus.o kabuk tutunmayi zorlastiriyomus.o kabugu temizleyip konulmasi gerekiyomus.
belki okumussundur sende ben genede aktarayim dedim.gerekliymis canim o yöntem blastosistte.

selam hanimlar
bugün bebeklerimizin mayis-haziran döneminde dogacagi aklima geldibidahaki sonbahara ele avuca gelecekler diyorum:))insallah seneye eylülde bebeklerimizi konusuruz
bu arada benim sat 9 agustostu.26-28 günde bir oluyodum hala yok.
papatyam heyecanini hissediyorum bende.insallah ilk transfer senin postiv olsunda hepimiz pesine takilalim.hepimizin dualari kabul olsun..

insan bekledikçe gelmiyor bat ya, beklemyince de geliyor gıcıkkkkk oluyorumne güzel olurdu bebeklerimizden konuşmak benim de haziran-temmuz gibi olur doğumum eğer bebeğim bana süpriz yaparsa

canım allah bağışlasın bize de nasip etsin ve 2.nin planına geçelim inşallahhhh, dondurulmuşlara gelince adetinin 2. veya 3.günü bir hap var(ertrofem) ona başlıyorsun, rahim kalınlığına bakılıyor adetinin 12.gününden sonra kalınlık sağlandığı gün embriyolar çözülüp transfer ediliyor, sonra kullanacağın ilaçlar taze embriyo transferinde kullandıklarınla aynı oluyor canım, şimdiden oğlunun abi olması dileğiyle

belki de yapmışlardır canım, sormam lazım, ben belki yapmamışlardır diye söyleyeyim diyorum, zaten ben söylemeden gerekeni yaptıkları için, mesela ben kan pıhtılaşması vardır belki diye düşündüm sonra hatırladım ki doktorum tam kan sayımı ve pıhtılaşma testlerini yaptırmıştı, ya aklım allak bullak neden olmadı diye

ins cnm ya o gunlerı goruruz allah nasıp eder saol cnm ya morel oluyosunuz valla :)

amın sagol canım rabbım ısteyen herkese versın ıcllerınden sızlerıde ayırmasın onu yasayan bılır pekı sans nekadar verılıyor

amın sagol canım rabbım ısteyen herkese versın ıcllerınden sızlerıde ayırmasın onu yasayan bılır pekı sans nekadar verılıyor

normal embriyo ile hemen hemen aynı, hatta bazı vakalarda daha iyi sonuç alınıyor vücut dinlendiği için...

normal embriyo ile hemen hemen aynı, hatta bazı vakalarda daha iyi sonuç alınıyor vücut dinlendiği için...

ayyy ınsallahhh guzel sonuclar alırız heımızde pekı bu dandurulmusların surelerı nekadar oluyor benım doktorum bana nekadar ıstersen durabılır ama 3 sene ıcınde daha ıyı olur dedı bununla bı bılgınız varmı

PAPATYAM

Benim tedavim kismetse ekim de basliycak.
Senin nakil islemin hayirli olur insallah ve buranin ilk hamilesi olursun bizlerde arkandan geliriz.rabbim kimsenin cabalarini karsiliksiz birakmasin.

TOK

dondurulmus embriyolar tr sartlarinda 5 yil saklaniyor sanirim.tedavin simdiden hayirli olsun.

Arkadaslar okudum bir hanerde dondurulmus embriyolarla dunyaya gelen bebeklerin daha saglikli oldugu ve normal bebeklere gore yarim hafta gec ve yaklasik 220 gr daha fazla dogduklari yaziyordu.
Insallah hepimiz emeklerini alicaz ve bebeklerimizi kucagimiza aldigimiz ilk an tum acilarimizi unutucaz.

ınsallahhh hadı bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…