PAPATYAM
Benim tedavim kismetse ekim de basliycak.
Senin nakil islemin hayirli olur insallah ve buranin ilk hamilesi olursun bizlerde arkandan geliriz.rabbim kimsenin cabalarini karsiliksiz birakmasin.
TOK
dondurulmus embriyolar tr sartlarinda 5 yil saklaniyor sanirim.tedavin simdiden hayirli olsun.
Arkadaslar okudum bir hanerde dondurulmus embriyolarla dunyaya gelen bebeklerin daha saglikli oldugu ve normal bebeklere gore yarim hafta gec ve yaklasik 220 gr daha fazla dogduklari yaziyordu.
Insallah hepimiz emeklerini alicaz ve bebeklerimizi kucagimiza aldigimiz ilk an tum acilarimizi unutucaz.
kizlar bisey soracagim
transferden önce su iciriyolarmis.mesanenin dolu olmasi gerekiyomus.o niye?bana ictirtmediler..herseyide dra sormak istemiyorum trde böyle yapiyorlarmis siz niye yapmiyosunuz diye
bizi burda 5 dkk.bile yatirmiyolar transferden sonra orda yatiyomussunuz.biz kalkip hemen eve dönüyoruz.
iyi biseyse bende iceyim su
kizlar bisey soracagim
transferden önce su iciriyolarmis.mesanenin dolu olmasi gerekiyomus.o niye?bana ictirtmediler..herseyide dra sormak istemiyorum trde böyle yapiyorlarmis siz niye yapmiyosunuz diye
bizi burda 5 dkk.bile yatirmiyolar transferden sonra orda yatiyomussunuz.biz kalkip hemen eve dönüyoruz.
kizlar bisey soracagim
Tedavine basliyormussun ne guzel.bu durumda negatif olunurmu
Ben simdiden heyecanliyim.ama maddi sebepler yuzunden beklemek zorundayim inan yoksa yarin sabah kosa kosa giderim dr a
Sakin umudunu yitirme
insallah bebeginin ilk kalp atislarini duydugun ilk hareketlerini hissettigin an dunyada senden daha mutlu insan yok sanicaksin ve inan oyle
Ve o gunden sonra baska bir hayat basliycak senin icin.hayallerin planlarin artik 3 veya 4 kisilik olucak.hangisi hayirlisiyla artik.
ve o an tum sikintilarini cektiklerini unutucaksin.
Ben bu kadarini yasadim
Heleki insan yuzunu gorunce gun gelip dunyanin en guzel kelimesi olan ANNE sozunu duyunca ne yapar acaba.
Hem bunlari dusun inan hic hissetmedigin kadar guclu olucaksin.
canım arkadaş soruna cevap vermiş su içmekle ilgili, bu sefer kesin olacak diye de düşünme çok negatif de olma, o zaman allah korusun sonuç pozitif olmazsa çok üzülmezsin, ben eğer 9.gün idrar testinde pozitifi görmeseydim kan testinde bu kadar üzülmeyecektim, aldığımız ilaçlar idrar testini yanıltabiliyormuş, demem o ki derdiniz dermansız değil yumurtan var sperm var elbet bir gün olacak, yumurtası spermi olmayan insanlar var bir de onları düşün, rabbim çaresiz dert vermesin en kısa zamnda bebeğine kavuştursun, bu defa ol desin, bu defa yüzün gülsün, öptüm
transferden önce içilen su ile idrara sıkışmış şekilde transfer yapılmasının sebebi bebek yatağı denilen enbriyoların bırakılacağı kısmın daha net görünmesi için bunun dışında transferle ilgili başka bi sebebi yok belkide işleminizi yapan merkezde idrara sıkışmadan bebek yatağını görebilidiği bir sistem vardır onu bilemeyiz sen içini ferah tut ve bol bol dua et bebeğini çağırrrrrrrrr
kızlar ben geldım bebısım karnımda tutunucak annesıne ıns dualarınızı beklıyorum
canim benim,
ben sana da herkese oldugu gibi cok üzülmüstüm.burda insan kendisi kadar üzülüyor, endiseleniyor arkadaslarina.sevincten de üzüntüden de agladigim oldu.kardesin bile senin icin cok üzülsede bizim birbirimizi anladigimiz gibi birebir anlayamiyor.iyiki varsiniz.
durumu cok daha zor insanlar var biliyorum.durumumda karamsarlik yapacak bisey yok biliyorum.adetimi bende sabirsizca bekledim adet olunca birden geri gittim.
gecti ama desteginizle
feryalin senin benim papatyanin maviellenin;tok, yelkenay ve forumdaki bütün arkadaslarin bu sene bitmeden yüzümüz gülsün insaallah.
bebeklerimize kavustursun Rabbim.korktugumuzu degil hayallerimizi bahsetsin.
canim o günde geliyor.sana tavsiyem bu konuya fazla odaklanmadan baska biseyler yaparak moral toplayarak gecir o süreyi.
öyle yapacağım yarından itibaren sigara içmek yok, süt içeceğim her sabah ve eğlenmeye bakacağım
bende birakacagim dedikce sigarayi yiyorumkesin birakmam lazim.kan pihtilasmasini artiriyor.birbirimizi motive etsek bu sigara konusunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?