dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

canim sayenizde normale döndü kaygilarim.yarin klinikte dogmus bebeklerin fotolarini görünce iyice umutlanirim ben biliyorum.hazirimmmm.papatyadan sonra ben insallah karnimda bebisimle katilcaz araniza

tamam canim.bol bol kuruyemis meyve yiyelim.her canimiz istediginde bebegimizi düsünelim.(annecim lütfen sigara icme diyen kuzumuzu)

en büyük düsman o.en büyük savascida biz olalim.tamam yarindan itibaren icmeyelim.bebegimizin sesini duyalim her icmek istedigimizde(annecigim lütfen sigara icme)

en büyük düsman o.en büyük savascida biz olalim.tamam yarindan itibaren icmeyelim.bebegimizin sesini duyalim her icmek istedigimizde(annecigim lütfen sigara icme)

gecen sefer esimin yüzüne bakamadim.özür diledim benim yüzümden diye.o kendimi suclu hissetmemem icin zor tabi birakman olsun illa sigaradan degildir nasip degilmis felan dedi ama.istee insanin kendiyle hesaplasmasi cok agir oluyor hataliysa.

doğru söylüyorsun, geçmişe takılma önümüze bakalım bundan sonra elimizden geleni yapalım, en azından keşkelerimiz olmaz değil mi sağlıklı beslenme, düzenli uyku ve spor ben bunları yapacağım canım, çok kararlıyım, beni kimse tutamazzzzzzz

canim masallah aynen böyle positiv, enerjik,güclü yola devam.ben inaniyorum senin basaracagina bu sefer Allahin izniyle.banada gecti enerjin fistik

saol dılemcım her zman aklımdasınız her namazımda kuranımda sızı de ıcını atıyorum ıns cnm :)

ins cnm ya ıns tutunsunlar annesıne hepımızın bebeklerı kene gıbı yapıssınlar :))))

kızlar 10 gun nasıl gecıcek bılıyoruım

5.gün embr.10 günde sonuclaniyo demekk.cok güzeel.
canim tv.de diziler baslamis al yanina meyveni cerezini dizi izlesu 3 gün gecsinde sonra normal hayatina dönersin.
demesi kolay evet
isin en zor kismi sonucun ne olacagini bilmeden beklemek.en iyisi test gününü düsünmektense ben su anda hamileyim deyip o ani yasamak.test günü nolacaksa olacak ama sen o güne kadar hamilesin canim
ne zaman kötü hissedersen biz burdayiz tmm.

saolun cnm ya esım olsaydı ıyı gecerdı ama suan yanımda deıl o da bıraz uzuyo benı ama eltımde guzel bakıyo hakkını yememek lazım :)))

saolun cnm ya esım olsaydı ıyı gecerdı ama suan yanımda deıl o da bıraz uzuyo benı ama eltımde guzel bakıyo hakkını yememek lazım :)))

Allah razi olsun eltinden..
sakin huzurlu bi sekilde yatagina dümdüz yat. bebisinin ilk günü seninle.sen misil misil uyurken mucizen annesinin rahiminde kendine en rahat yeri arasin bulsun bu gece calismaya baslasin.aferin onaa diyelim 10 gün sonraAllaha emanet olun..

ıns cnm ama ben bu sefer umutluyum ıcımdekı ses olucak dıyo :))

Son düzenleme:
kızlar ben geldım bebısım karnımda tutunucak annesıne ıns dualarınızı beklıyorum
canım hayırlı olsun rabbim yüzünüzü güldürsün bebişlerin sımsıkı tutunsun inşallah sana.........

hahahah inşallah canım .......sonrada hepbirlikte diyet yaparız...

canım transferın hayırlı olsun.insallah haberınıde alıcaz.
ilk 4 gun onemlı demıstı dr bana.sonra normal hayatına donebilirsın.
zaman evde ve beklemekle cok zor gecıyor
sna yakın ve sevdiklerın yanında gecırmeye calış.
test sonucunu merakla bekliyorum umutma.

Sigara konusundan bahsetmişsiniz.Hamilelik surecinde sigaranın etkileri tartışılmaz
Ancak embriyonun tutunma konusunda bir faktoru yok.
Ben dr la bunu bizzat konustum.Ancak bahsettıgım miktarlar gunde 3-5 arası.Bir paket degil.
Bende iyi içicilerdendim ve son zamanlarda günde 5 taneye indirdim.
Ve dr sorduğumda içmiycem diye stres yapıcağına 3-5 iç daha az zararlı demişti.
Ve inanın kalp atışlarını duyduğunuz ilk gün istesenizde içemiyeceksiniz.

cnm saolasın ya evde yatıyorum sıkılmam zaten pek dısarı cıkan bırı deılım ev kusuyum :) ama ev dagınık olunca ya da pıs daha cok sterse gırıyom (

cnm saolasın ya evde yatıyorum sıkılmam zaten pek dısarı cıkan bırı deılım ev kusuyum :) ama ev dagınık olunca ya da pıs daha cok sterse gırıyom (

canım ben ilk hamileliğimde ev işlerini çok kafama takmış ve gereksiz yere kendimi ve çevremi üzmüştüm. ama inan şu an çok pişmanım.
normalde titiz biri sayılırım ama eğer tekrar olursam geçmişte yaptığım hataları yapmıycam.
Şöyle düşün allah kısmet etsinde halılar ve storlar yıkamaya koltuklar yıkamacı çağrılıp yıkatılacak
eeee gerıye ne kaldıki.
Birgünde kadın tutuldumu heryer tertemiz
Önemli olan biz o günleri görelim.

ewet cnm aslında haklısın :))

Kötü bi gün gecirdim.
Gün boyu yattim uyudum.

Sabah merkeze gittik.Basliycaz biz artik dedik.doktor pcye bi bakti ödenmemis bi fatura var yapamayiz dedi
111 euro nasilsa gözümüzden kacmis hepsini ödedik onun hiic farkinda degiliz(insanlik hali)
Esim dedi ki ben hemen iki saat sonra ödemeyi yaparim gözümüzden kacmis unutulmustur dedi.baslayalim hemen bugün dedi.
Biz bugün ilac yazacaklar saniyorduk.
Meger bugün sadece ultrason muay.yapilcakmis.
ilaclara 11. gün baslanacakmis(adetimin 11.)
dr.dedi ki bugün parayi ödeyin zaten haftaya ptesi.gene geleceksiniz receteyi almaya o gün yaparim ultrason.
Esim israr ediyor ben buraya o kadar para yatirdim 111 euroyumu yatirmiycam saniyosunuz.nasil bizi geri cevirirsiniz bi ultrason bile yapmadan.
doktor hayir diyor.
................................................
sonra ikna oldu dr.ben hayir dedim.istemiyorum.siz mecbur degilsiniz bana tedavi yapmaya bende burda yaptirmaya mecbur degilim.
ciktik geldik
o kadar üzdü ki doktor bizi(alman iste)
eve gelince dondurulmuslarimizi baska merkeze alip orda yaptirmaya karar verdik.aradik baska biryeri hemen aliriz dediler yapariz dediler.
esim doktoru aramis sonra 111 euronuzu ödedim biz dondurulmuslarimizi alicaz ordan diye.
doktor kusura bakmayin felan demis ptesi. gelin baslayalim yapalim demis.
iste böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…