dilemim kaygılarından kurtul ve başla ertelemenin faydası yok, ama hazır hissetmiyorsan biraz daha zamana bırakabilirsin, bu arada aleykümmm selammmm görmemişim mesajını :))))))))
papatya canım, bebeklerin yerini beğensin de 9 ay boyunca çıkmasınlar ordan, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah
hiç sorma son bir haftadır günde bir paket içer oldum, ama bir de şunu düşün iki gün içinde sigara vücuttan tamamen çıkıyormuş hemen bırakıp evladımıza sağlıklı bir ortam oluşturmak lazım, sigara kesinlikle yasak demişti doktorum, en büyük düşmanımız o demişti, gel karar alalım beraber yarından itibaren içmek yok ilk 7 gün zor oluyor ama sonra daha kolay alışıyorsun içmemeye
hiç sorma son bir haftadır günde bir paket içer oldum, ama bir de şunu düşün iki gün içinde sigara vücuttan tamamen çıkıyormuş hemen bırakıp evladımıza sağlıklı bir ortam oluşturmak lazım, sigara kesinlikle yasak demişti doktorum, en büyük düşmanımız o demişti, gel karar alalım beraber yarından itibaren içmek yok ilk 7 gün zor oluyor ama sonra daha kolay alışıyorsun içmemeye
en büyük düsman o.en büyük savascida biz olalim.tamam yarindan itibaren icmeyelim.bebegimizin sesini duyalim her icmek istedigimizde(annecigim lütfen sigara icme)
gecen sefer esimin yüzüne bakamadim.özür diledim benim yüzümden diye.o kendimi suclu hissetmemem icin zor tabi birakman olsun illa sigaradan degildir nasip degilmis felan dedi ama.istee insanin kendiyle hesaplasmasi cok agir oluyor hataliysa.
ayy bebisin karninda saglikla büyüsün canimm..9 ay sonra nur topu olarak kucagina geliversin.dua ediyorum hepimize.insallah hepimizin duamiz makbul olsun.
birbirimize dua ettikce her birimiz adina yüzlerce duamiz gidiyor yaradana.belli mi olur hangimizin duasi makbul olacak saate denk gelir.birimizinki muhakkak denk gelir diye düsünüyorum.birbirimizi duada unutmayalim canim.sende dua et bizlere de.
kendine dikkat et.insallah bu topigin ilk annesi sen ol.
dilemim kaygılarından kurtul ve başla ertelemenin faydası yok, ama hazır hissetmiyorsan biraz daha zamana bırakabilirsin, bu arada aleykümmm selammmm görmemişim mesajını :))))))))
papatya canım, bebeklerin yerini beğensin de 9 ay boyunca çıkmasınlar ordan, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah
kızlar 10 gun nasıl gecıcek bılıyoruım
5.gün embr.10 günde sonuclaniyo demekk.cok güzeel.
canim tv.de diziler baslamis al yanina meyveni cerezini dizi izlesu 3 gün gecsinde sonra normal hayatina dönersin.
demesi kolay evet
isin en zor kismi sonucun ne olacagini bilmeden beklemek.en iyisi test gününü düsünmektense ben su anda hamileyim deyip o ani yasamak.test günü nolacaksa olacak ama sen o güne kadar hamilesin canim
ne zaman kötü hissedersen biz burdayiz tmm.
saolun cnm ya esım olsaydı ıyı gecerdı ama suan yanımda deıl o da bıraz uzuyo benı ama eltımde guzel bakıyo hakkını yememek lazım :)))
Allah razi olsun eltinden..
sakin huzurlu bi sekilde yatagina dümdüz yat. bebisinin ilk günü seninle.sen misil misil uyurken mucizen annesinin rahiminde kendine en rahat yeri arasin bulsun bu gece calismaya baslasin.aferin onaadiyelim 10 gün sonra Allaha emanet olun..
canım hayırlı olsun rabbim yüzünüzü güldürsün bebişlerin sımsıkı tutunsun inşallah sana.........kızlar ben geldım bebısım karnımda tutunucak annesıne ıns dualarınızı beklıyorum
hmm.mesane dolu olunca rahim daha iyi görüntü verecek pozisyonda duruyor yani anladim gibitesekkür ederim canim.ben de öle yapacagim.dr bilmesede olur
icimi ferahlattiniz bile fistiklarrhepiniz bööle sisin insallah.sisko fistik olun
canım transferın hayırlı olsun.insallahhaberınıde alıcaz.
ilk 4 gun onemlı demıstı dr bana.sonra normal hayatına donebilirsın.
zaman evde ve beklemekle cok zor gecıyor
sna yakın ve sevdiklerın yanında gecırmeye calış.
test sonucunu merakla bekliyorum umutma.
cnm saolasın ya evde yatıyorum sıkılmam zaten pek dısarı cıkan bırı deılım ev kusuyum :) ama ev dagınık olunca ya da pıs daha cok sterse gırıyom(
canım ben ilk hamileliğimde ev işlerini çok kafama takmış ve gereksiz yere kendimi ve çevremi üzmüştüm. ama inan şu an çok pişmanım.
normalde titiz biri sayılırım ama eğer tekrarolursam geçmişte yaptığım hataları yapmıycam.
Şöyle düşün allah kısmet etsinde halılar ve storlar yıkamaya koltuklar yıkamacı çağrılıp yıkatılacak
eeee gerıye ne kaldıki.
Birgünde kadın tutuldumu heryer tertemiz
Önemli olan biz o günleri görelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?