Arkadaslar, uç gün sonra bugün transferim oldu. Yani uç gün önce yumurtalarımın buzunu erittilerbu sabah hastaneden aradılar. Öğleyine randevu verdiler gittik. Bizi içeriye çağırdılar.... İlk sorduğum soru tek mı ciftmi embriyo transfer edeceksiniz.
6 tane yumurtadan uctanesi hucrelenmis. Arasındaki en iyi ikisini transfer ettiler. Biri 7 hücreli ötekisi 4 hucreliymis. Hadi hayırlısı ikisine iyi gelişip bana tutunurlar.
Kızlar çok şükü dün transferim oldu. 2 embriom vardı benim ayrı ayrı dondurulmuş. Birisi 6 hücreli birisi 8 hücreli. Bitanesini çözmüşler ve o 6 hücreli olanmış. Hücre kaybı olmadı aynen transfer ettiler. Biraz üzüldüm neden önce 8 hücreli olanı çözmediniz dedim? Embriyolog dondurdultan sonra bilemiyoruz hücre sayısını tekrar gözlemleme şansımız olmuyo dedi. Yani bana saçma geldi üzerlerine hücre sayılarını yazmaları gerekmezmiydi?? Ne demek anlayamıyoruz rast gele çözüyoruz???
Yani birisi 8 birisi 4 hücreli olsaydı da 4 hücreli denk gelirse onu alıp iyi olanı bırakmak zorunda mı kalacaktım??
İkisini birden çözmedikleri için en iyi olanı alma şansım yoktu zaten. Bu da Allahtan vardır bir hayır diyorum. Siz ne düşünüyosunuz ?
canım dua et hayırlısıyla rabbim benimde bu denememle bebişlerime kavuşmamı nasip etsin
Arkadaslar, uç gün sonra bugün transferim oldu. Yani uç gün önce yumurtalarımın buzunu erittilerbu sabah hastaneden aradılar. Öğleyine randevu verdiler gittik. Bizi içeriye çağırdılar.... İlk sorduğum soru tek mı ciftmi embriyo transfer edeceksiniz.
6 tane yumurtadan uctanesi hucrelenmis. Arasındaki en iyi ikisini transfer ettiler. Biri 7 hücreli ötekisi 4 hucreliymis. Hadi hayırlısı ikisine iyi gelişip bana tutunurlar.
benım çok bir bilgim yok canım bu konularda o yuzden yanlış bişi söylemek istemem. tek diyeceğim şey, test gunun de inş ii haberlerle gel
rabbim hayırlısıyla inş inş inş en az 217 değerle gel bize
canım inş hayılısıyla tutunurlar da 2013 un bu topikteki ikinci hamilesı olursun. allahın izni ile önce havın su gusel haberler verecek ya ondan dedim
merhaba ahnurcum. ciddi sıkıntılar atlatmıssın. Rabbım bi daha yaşatmasın. bende ilk deneme de ohss olmuştum. çok kötu bir duygu o yaaa. karnın geriliyor nefes alamıyorsun.. Allahım yaşatmasın kimseye.. tutmamıştı tabi.. çok şukur ikinci denemede dondurulmuşlarla tuttu. inş senın de ikincide tutar..
Teşekkür ederim sevda_linka, umarım artık kucağımızı doldursun Rabbim. açıkçası biraz ara vermeyi düşünüyorum. Safra kesemde taş vardı, bu aralar çok rahatsızlık vermeye başladı. sanırım bebek işine bende şubat marta kadar bi ara vereceğim. :2:
Kızlar çok şükü dün transferim oldu. 2 embriom vardı benim ayrı ayrı dondurulmuş. Birisi 6 hücreli birisi 8 hücreli. Bitanesini çözmüşler ve o 6 hücreli olanmış. Hücre kaybı olmadı aynen transfer ettiler. Biraz üzüldüm neden önce 8 hücreli olanı çözmediniz dedim? Embriyolog dondurdultan sonra bilemiyoruz hücre sayısını tekrar gözlemleme şansımız olmuyo dedi. Yani bana saçma geldi üzerlerine hücre sayılarını yazmaları gerekmezmiydi?? Ne demek anlayamıyoruz rast gele çözüyoruz???
Yani birisi 8 birisi 4 hücreli olsaydı da 4 hücreli denk gelirse onu alıp iyi olanı bırakmak zorunda mı kalacaktım??
İkisini birden çözmedikleri için en iyi olanı alma şansım yoktu zaten. Bu da Allahtan vardır bir hayır diyorum. Siz ne düşünüyosunuz ?
Yolun yarisi gecti
Insallah guzel haberlerle gelirsin
Feryalcim ilk günler hep dinlendim sadece su birkaç gün hareket ediyorum. Evet dediğin gibi az kaldı test günüme. Benim o bir kalan embriyo hani 3 tanesi hucrelenmiste ikisini transfer ettiler bir digeri kalmıştı. Eğer o daha iyi hucrelenmeye devam etseydi tekrar donduracaklardi, iste o iyi devam etmemiş ve malesef atmışlar. İnşallah transfer ettikleri ili bebis bana tutunmuslardir ve 9 ay benimle olurlar.
Buyuk gune son 2 gun
insallah hersey yolundadir ve mutlu haberi paylasirsin bizimle
Kızlar değerim 55 çıktı çok şükür. Hamileyim
Ben test yapmaya cesaret edemiyorum. İdral testi yapacam ama yapmıyorum :-(
Kızlar değerim 55 çıktı çok şükür. Hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?