dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

Hayirli olsun

benım çok bir bilgim yok canım bu konularda o yuzden yanlış bişi söylemek istemem. tek diyeceğim şey, test gunun de inş ii haberlerle gel

canım dua et hayırlısıyla rabbim benimde bu denememle bebişlerime kavuşmamı nasip etsin

rabbim hayırlısıyla inş inş inş en az 217 değerle gel bize

canım inş hayılısıyla tutunurlar da 2013 un bu topikteki ikinci hamilesı olursun. allahın izni ile önce havın su gusel haberler verecek ya ondan dedim

sevda canım ağzından bal damlıyo inş rabbim nasip eder bende senin yazdığın değerin üzerinde bir değerim oldu yazarım burda rabbim dileğimizi muradımızı biliyo tüm anne olmak için bu yolca çaba harcıyan anne adaylarınada banada rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş

Teşekkür ederim sevda_linka, umarım artık kucağımızı doldursun Rabbim. açıkçası biraz ara vermeyi düşünüyorum. Safra kesemde taş vardı, bu aralar çok rahatsızlık vermeye başladı. sanırım bebek işine bende şubat marta kadar bi ara vereceğim. :2:

Nasilsin canim

Tedavine ne zaman baslanicak
eger yazar haber verirsen sevinirim

Bu aralar zaman kavramini kaybetmis durumdayim

Gecmis olsun

Yolun yarisi gecti
Insallah guzel haberlerle gelirsin

Buyuk gune son 2 gun
insallah hersey yolundadir ve mutlu haberi paylasirsin bizimle

Yolun yarisi gecti
Insallah guzel haberlerle gelirsin

Feryalcim ilk günler hep dinlendim sadece su birkaç gün hareket ediyorum. Evet dediğin gibi az kaldı test günüme. Benim o bir kalan embriyo hani 3 tanesi hucrelenmiste ikisini transfer ettiler bir digeri kalmıştı. Eğer o daha iyi hucrelenmeye devam etseydi tekrar donduracaklardi, iste o iyi devam etmemiş ve malesef atmışlar. İnşallah transfer ettikleri ili bebis bana tutunmuslardir ve 9 ay benimle olurlar.

Takvim.yapilmis :44: yani demekki
Hayirli olsun bu haberlerle umudum artiyor
:124::124

Buyuk gune son 2 gun
insallah hersey yolundadir ve mutlu haberi paylasirsin bizimle

Evet feryal cim unutmamışsın test günüm yarın çok korkuyorum bunca gün bekledim çok da rahattım ama şîmdi yüzleşmeye korkuyorum. Test yaptırmadan kaçıp gidesim var buralardan:)
Yarın 2 de sonucum çıkmış olur

selam feryal canım bu gün inş bir aksilikte olmazsa saat 1.5 randevum var doktorla ve inş bu gün tedavime yeniden start veriyom dua et canım bu sefer herşey yolunda gitsin

sen nasılsın ne aşamadasın tedavi konusunda bir karar verdinmi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…