canım rahim kalınlaşmayıp tedaviyi iptal ettiya doktor o gün dediki tekrar rahime bakalım neden kalınlaşma olmadı diye bir sıkıntımı olduda kalınlaşma olmadı diye bakıcak rahime doktor
canım inş fazla umutlanmak istemiyom ama bundan sonra olmazsa ne yaparım onuda bilmiyom rabbim inş bu sefer banada nasip eder rabbim daha fazla caresizlikle imtihan etmez bende dondurulmuşlarımla kavuşurum bebişlerime rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Anladim canim
hadi bakalim hayirlisi
insallah rabbim kismet eder sanada banada hepimizede
Gelince yaz emi
Merak ettirme
inş sıkıntı yine çıkmaz rahimdede bende başlarım adetimle beraber tedavime perşembe geldiğimde yazarım canım
rabbim hepimizin muradını versin rabbim hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin inş
Şu anda tüm ümidimi son 3 embriyoma bağladım. İlk aşılama tedavimde hamile kaldım OHSS gelişti, hastanede yattım. çok zordu çok ağladım. ya gebeliğini sonlandıralım yada dayanacaksın demişti dr.um. nefes bile alamıyordum. yatamıyordum. albümin verdiler damarım kalmamıştı serum takılacak o dereceydim yani. sonrasında kimyasal gebelik gelişti tabi bebek o streste gelişir mi!, kalp atışı olmadı sadece kese gelişti. Bebek yoktu ama düşürene kadar canım çıktı. baya bir ara verdim vücudum toparlasın diye (1,5 yıl kadar). şimdi de ilk tüp bebek denememde yine OHSS ye doğru gidince durumum dr.um (dr u değiştirdim tabi ) donduralım embriyoları yoksa yine ciddi OHSS olursun dedi. bizde dondurduk. ve malesef ilk denememizde tutmadı. şimdi ocak ayını bekliyorum kalan embriyolarımı. inşallah 2013 bana uğur getirir.
herkese selam aranıza yeni katıldım.ben ilk çocuğuna dondurulmuş embriyo yoluyla kavuşmuş biriyim.3.denemde donmuş embriyolarla bebeğimize kavuştuk.şimdi oğlum 3 yaşında ve ben ona bir kardeş yapmak istiyorum.geride dondurulmuş 4 embriyom daha kalmıştı.şimdi şubat -mart gibi onlarıda denemek istiyorum ama aradan yaklaşık 4 yıl geçti sağlıklı çözünürlermi hiçbir fikrim yok.bu zorlu süreci 4 yıl önce çok ama çok sancılı yaşamış biri olarak bende aranızda olmak istedim rabbim benim yüzüme baktı şimdi pırlanta gibi bir oğlum var inşallah sizinde özlemini duyduğunuz bebekleriniz biran önce gelir.donmuş embriyoların yaklaşık 5 yıl saklandığı yazıyor her yerde ama zaman ilerledikçe şansta azalıyor sanırım.bakalım yine yeniden aynı süreçler yaşanacak allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kızlar bugün 3. Günümdü muayneye gittim ve dondurulmuş tedavisine başladık çok şükür rahim ve yumurtalıklar normale dönmüş ohss gerilemiş cyclo-prognova adında bir ilaç verdi sabah 1 akşam 1 içicem 6 gün cuma günü tekrar çağırdı kontrole. Benim tedavi esnasında rahim duvarım hep sıkıntılıydı o yüzden normalde 1 doz ile başlıyorduk ama 2 doz vericem sana dedi inşallah işe yarar kızlar bana dua edin.
canım , sıkma canını... hayırlısıyla Allah nasip edecekse, 6 hücreli olan dahi tutacaktır.Feryalcim şimdilik hap kullanıyorum günde 2 tane ilk kontrol cuma günü benim opu dan sonra 5.5 mm ye düştüğü için rahim duvarım doktorum biraz sıkıntılı gördü 2 doz ile başladı direk gerçi transfer gününe kadar o zaman 3 gün progestan iğnesi ve bant kullanmıştım ve 8.3 mm olmuştu o yüzden yine olur inşallah bu sefer 2 ay dinşenmiş toparlanmış ohss den kurtulmuş bir rahim var çok şükür:) ama donmuşla deneyen herkes gibi embriyolarımın sağlıklı çözünmemesinden korkuyorum. 2 tane var birisi 6 birisi 8 hücreli 3. Gün embriyosu ikiside önce 8 hücreliyi çözdürüp almak istiyorum artık bişey olurda bozulursa da 6 hücreliyi alırız napalım ona da kötü demiyor doktorum Allah can verdikten sonra hem:) arık nasibimizde ne varsa onu yaşicaz belki de ikiside bozulacak ve hiç transfer olamamış olucam bilemiyoum ama o zaman da rabbimin takdiri derim napalım yola devam ederim cuma 9. Günüm oluyor 16.-17. Günü gibi yapıcaz transferi diyor doktorum o zamana kadar iyice kalınlaşır inşallah:)
canım, rahim duvarı yüzünden sen de bekledin mi, yoksa hemen transfer oldu mu, ben de dondurulmuş transferi olacağım, ilk kez.merhaba ahnurcum. ciddi sıkıntılar atlatmıssın. Rabbım bi daha yaşatmasın. bende ilk deneme de ohss olmuştum. çok kötu bir duygu o yaaa. karnın geriliyor nefes alamıyorsun.. Allahım yaşatmasın kimseye.. tutmamıştı tabi.. çok şukur ikinci denemede dondurulmuşlarla tuttu. inş senın de ikincide tutar..
canımmmmmmmmasıl sen nasılsın çok sevındım senı gördüğüme iyiyim çok şukur. miğde bulantılarından dolayı giremiyordum doğru durust nete. girsemde arada bi bakıp cvp vereceksem verıp çıkıyordum. çok yorgunluk çökuyor bu aralar üzerime. miğdem de iyice düzelmeyince, hasta gibi oluyor işte insan keyifsiz.. ama onun haricinde herşey yolunda şükür. cuma gunu cinsiyetinide öğrendim. erkek olacak :) sen nasılsın neler yapıyorsun. yazmamışsın hiç buralara sende??
Kızlar cumartesi yransfeim yapılacak benîm için dua edin.
ALISASLI arkadaşım benim transferim bu ay yapılacağı için 2 doz işe başladım zaman yok yani senin tedavi başlayana kadar daha süren varmış normalde zaten 1 tane içiliyor hakkında hayırlısı olsun.
Hersey yolundadir umarim
Cok merak ettim.
merhaba canım malesef kötü kalp atışı durmuş yarın kürtajla alcaklar genetik teste gitcek bebek yani kromozom araştırılacak dedi osman bey çok üzüldüm umarım sonuçlar iyi gelir sonuca göre hareket etcez dedi doktor sen yaptırmışmıydın(((((
merhaba canım malesef kötü kalp atışı durmuş yarın kürtajla alcaklar genetik teste gitcek bebek yani kromozom araştırılacak dedi osman bey çok üzüldüm umarım sonuçlar iyi gelir sonuca göre hareket etcez dedi doktor sen yaptırmışmıydın(((((
Su an islemin yapiliyordur
Rabbim yardimcin olsun
insallah iyi haberlerle donuceksin.
Ahhhh canımmm benimmm çok sevindim iyi olduğuna, olsun tatlı yorgunluklar bunlar, geçecek inşallah bu da bir süreç, çok şükür oğluşunda iyi gerisi gelir geçer, bende kürtaj oldum biliyorsun 8. Haftada bebisin kalp atışı yoktu, 40 günü geçti işte adet olmayı bekliyorum, son adet tarihim 20 eylül hesap et artık karnım öyle şişti ki hamile gibiyimMayıs ayında dondurulmuşlarla deneyeceğiz kismet olursa, bende de haberler böyle, güzel haberlerini bekliyorum tatlım görüşmek üzere...
Merhaba
seni gordugume sevindim
hersey yoludadir insallah
masallah 16 haftalik olmusuz
Ben bursadayim canim.
Dr um prof. Ve bursanin en iyisi sayilir ama korkuyorum galiba
Bebegin cinsiyetide ogrenilmis ne guzel:81:
erkek annesi olucaksin
rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin
Ha bu arada ikinci planlari bile yapiliyor insallah
Gunler nasil geciyor
Yatarakmi yoksa normal hayatina devam ederekmi geciriyorsun gunlerini
sağol canım sana da inşallah rabbim kucağına almayı nasip eder. ben de ohss oldum ertelendi transferim 2 ay. bu ay yapılacak işte şimdilik günde 4 tane hap içiyorum çarşamba 14. günüm ikinci kontrolüm var.o zaman konuşucam doktorumla iğne nin daha etkili olduğunu düşünüyorum ama dondurulmuş da fitil uyguluyoruz genelde dedi. ama iğne kullanıp dondurulmuşlarla hamile kalanı da gördüm. zaten 1 düşüğüm var ve rahim anomalim var.
ben merak ettim sen neler kullandın donmuş tedavisinde canım. biraz bilgi verirmisin bana
canım nasipse perşembe saat onda doktordayım dua et sıkıntı olmasın
canım transfere yakın tefriciye çektim temmuzdan beri meryem sursini okuyom kelimemeyi tevhidide çekiyom rabbim kabul eder inş ve bu sefer benimde yüzüm güler inş
inş sende bu başlayacağın tedavin son olur canım bende sana çok dua ediyom
canım, rahim duvarı yüzünden sen de bekledin mi, yoksa hemen transfer oldu mu, ben de dondurulmuş transferi olacağım, ilk kez.
sevda arkadaşım, allah kucağına sağlıkla almayı nasip eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?