dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

senin dondurulmuşlarla tedavin ne kadar tutuyor, diğer topikte sordum ama dondurulmuşlarla yapan pek kimse yok galiba, bilen arkadaşlar varsa, cevap yazarlarsa sevinirim...

canim ben tr´de yasamiyorum.burda 465 eu. dondurma parasi arti 400eu.civarinda da ilac transfer masrafi olacak

allah yardımcınız olsun kızlar hem maddi hem manevi zor gerçekten

canim okudum diger topicte derdini.myomlar temizlenmeden tüp bebek deneme derim..

öylemi dersin ama 1 cm bile değilmiş ama rahim üstündeki 4cm mis eğer bu üst tarafta olan rahim içinde olsa kesin net bir şekilde alırız şimdi tereddütleri var yani bir kısım alınsın diyor bir kısım alınmasın bu şekilde tedavi olan birisi yokmu aceba yardımcı olsa banada

nolduki canım psikolojik olarak mı hazır değilsin yoksa bi rahatsızlığın mı var? bende dün tedavimi sonlandırmak istedim bi ara bu seferde negatif olursa diye dellendim ama toparladım hemen eşim sağolsun kendimi kaderime teslim ettim,rabbim hakkımızda hayırlısını versin

o eşler olmasa ne yapardık iyiki bizi anlayan sonuna kadar destek olan asi görünen ama melek olan eşlerimiz :)

öylemi dersin ama 1 cm bile değilmiş ama rahim üstündeki 4cm mis eğer bu üst tarafta olan rahim içinde olsa kesin net bir şekilde alırız şimdi tereddütleri var yani bir kısım alınsın diyor bir kısım alınmasın bu şekilde tedavi olan birisi yokmu aceba yardımcı olsa banada

canim haziranda ikinci tedaviye baslayacakken dr um bende kücücük 0,5 mm kadar miyom saptayinca histeroskopiye göndermisti..bence miyomla transfer yaptirip risk alma.rahim üstündeki hem kötü yerde hemde büyükmüs.:((Allah yardimcin olsun sifani versin.kafani toplayip büyük miyomun caresini arastir.tüp bebegide simdilik ertele.gec olsun da güc olmasin canim.bunlarda gecer

tereddütleri olmamali.zaten zor tutunuyo embriyolarimiz.bizim rahimler temiz olmali.

Canim merhaba
ilk defa senden duydum bu sekilde dondurma seklini.ama bildikleri birsey vardir muhakkak.tip hergecen gun ilerliyor.
benim 5.gun 1.kalite embriyom kaldi iki tane
Insallah bu sefer pozitif sonucu hepimiz goruruz.
nevin hanimi taniyorum pembe mavinin uzman tup bebek dr u.

Sadece su konuda seni uyarmak isterim.3 tane nakil diyorsun.cogul gebelikler genelde riskli heleki 3 tane.
yanlis anlama sakin belkide ikiz kaybim oldugu icin cok korkuyorum bu konuyu dr tekrar bir konus.
Hamile kaldiginda baska kaygilar yasamani istemem.

Dondurma islemine gecen yil 500 tl ocak ayinda dondurulmus transfer icin 1500 tl odemistim ben.

Hersey gonlunuzce olsun guzel haberlerinizi bekliuorum.

YELKENAY MENAC DAISY
Hepinizin tedavisi hayirli olsun.

Bende kismetse eylul sonu gibi basliycam.
ikimi tekmi nakil hala kararsizim ama rabbim hakkimda hayirlisini nasip eder insallah.

Daisy
Arkadasim tedavinin yarim kalmasina uzuldum.ama gec olsunda sonuc olumlu olsun.
Hepimiz bu yolda bircok sikinti yasadik.
yilmak yok sonunda basaricaz.
Cunku biz cok guclu anneleriz

YELKENAY MENAC DAISY
Hepinizin tedavisi hayirli olsun.

Bende kismetse eylul sonu gibi basliycam.
ikimi tekmi nakil hala kararsizim ama rabbim hakkimda hayirlisini nasip eder insallah.

Daisy
Arkadasim tedavinin yarim kalmasina uzuldum.ama gec olsunda sonuc olumlu olsun.
Hepimiz bu yolda bircok sikinti yasadik.
yilmak yok sonunda basaricaz.
Cunku biz cok guclu anneleriz

senin de hayırlı olsun canım, ben şimdi 1.adetimi oluyorum, inşallahhhh 2.si gecikmez adaçayı içeyim diyorum gecikmemesi için, bu arada senin negatiften sonraki adet miktarın nasıldı benim normalden az sanki:44:

senin de hayırlı olsun canım, ben şimdi 1.adetimi oluyorum, inşallahhhh 2.si gecikmez adaçayı içeyim diyorum gecikmemesi için, bu arada senin negatiften sonraki adet miktarın nasıldı benim normalden az sanki:44:

menaccım aynen benimde ilk tüpte test günümden 1 gün önce kanamam başladı ve 1,5 gün sürdü çok azdı hatta hamileyim sandım test 0 çıktı 2 hafta sonrada 80 :50::50: sonrada yine 0 öyle işte hormonlar bu kadar değişebiliyo sakın sıkıntı yapma istersen bi asprin iç

Suan net hatirlayamiyorum ama normal adetim gibiydi sanorimki hic aklimda kalmamis.
Adacayi konusunda birsey diyemiycem dr ile gorus istersen.
Ilac tedavisi olacagindan bitkisel caylar sorun olmasin.
Dondurulmuslarla nakilde adet tarihi cokta onemli degil sakin simdiden buna sikilma
Sizler tekmi ciftmi nakil yaptiracaksiniz benim tek nakil negatif sonuc olunca korkuyorum artik.

günaydin hanimlar,
dr`umdan geldim.haftaya reglimin 2.3. yada 4. günü basliycaz tedaviye.
rahim filmini sordum yine,kadin (dr um)rahim filmi deyince dehsete düsüyor.rahime röntgen cihazi cok zarar veriyor kesinlikle yapilmamali diyor.usg nin yettigini söylüyor hala.iyi dedim.
dondurulmus embriyolar kac hücreli kacinci gün dondurdunuz diye sordugumda agzim acik kaldii.
1. gün............................................................................................................................
neeehh nasilll niyee diyebildim saskinliktan dondum.
opu dan sonra spermi yumurtaya enjekte edip öylece dondurmuslar....
embriyo degil döllenmis yumurtaymis benim dondurulmuslar...
(kizlar böle bisey duymusmuydunuz?)
embriyo dondurmakla döllenmis yumurtayi dondurmanin farkini söyle acikladi:
hücrelere bölünmüs yumurta (embriyo)cözülürken bozulabiliyormus.devam yasama sansi azalabiliyomus.bu sekilde dondurup cözülüp ayni taze embriyo kalitesinde embriyo olusuyormus.yine gerekirse embriyoyu dondurabiliyolarmis.hani bi aksilik olursa felan.
daha baska seylerde anlatti da aklima girmedi saskinligimdan.ama tatmin oldum.banada mantikli geldi anlatinca.
amaa suna canim sikildi.tam 465 euro istediler dondurmaya.(ben saniyordum 6 tane embriyom var)simdi o 6 döllenmis yumurta bölünüp cogalabilcek mi orasi mechul.sonucta kac embriyo olusabilecek belirsiz.:44:
ben sorularimin cevabini alacakken bunu duyunca hepsi uctu aklimdan.kafamda bir sürü soruyla geldim eve gene.neyseki 2-2-2 dondurmuslar yumurtalari.
Merhaba kızlar benimde Allah nasip ederse ekimin ilk haftası transferim olacak büyük ihtimalle, yanlız benimde kafam karışık 38 yumurta toplandı 30 tanesi olgunmuş 24 tane döllendi dediler ama kaçıncı gün dondurdular kaliteleri nasıldı bişey demediler acaba benimkilerdemi 1. gün donduruldu çünkü opunun ertesi gün ar adılar

Suan net hatirlayamiyorum ama normal adetim gibiydi sanorimki hic aklimda kalmamis.
Adacayi konusunda birsey diyemiycem dr ile gorus istersen.
Ilac tedavisi olacagindan bitkisel caylar sorun olmasin.
Dondurulmuslarla nakilde adet tarihi cokta onemli degil sakin simdiden buna sikilma
Sizler tekmi ciftmi nakil yaptiracaksiniz benim tek nakil negatif sonuc olunca korkuyorum artik.

doğru diyorsun oluruna bırakayım, vücudum arınsın, benim çift olacak galiba, nerde yaptırıyorsun neden tek embriyo merak ettim:44:

Back
X