günaydin hanimlar,
dr`umdan geldim.haftaya reglimin 2.3. yada 4. günü basliycaz tedaviye.
rahim filmini sordum yine,kadin (dr um)rahim filmi deyince dehsete düsüyor.rahime röntgen cihazi cok zarar veriyor kesinlikle yapilmamali diyor.usg nin yettigini söylüyor hala.iyi dedim.
dondurulmus embriyolar kac hücreli kacinci gün dondurdunuz diye sordugumda agzim acik kaldii.
1. gün............................................................................................................................
neeehh nasilll niyee diyebildim saskinliktan dondum.
opu dan sonra spermi yumurtaya enjekte edip öylece dondurmuslar....
embriyo degil döllenmis yumurtaymis benim dondurulmuslar...
(kizlar böle bisey duymusmuydunuz?)
embriyo dondurmakla döllenmis yumurtayi dondurmanin farkini söyle acikladi:
hücrelere bölünmüs yumurta (embriyo)cözülürken bozulabiliyormus.devam yasama sansi azalabiliyomus.bu sekilde dondurup cözülüp ayni taze embriyo kalitesinde embriyo olusuyormus.yine gerekirse embriyoyu dondurabiliyolarmis.hani bi aksilik olursa felan.
daha baska seylerde anlatti da aklima girmedi saskinligimdan.ama tatmin oldum.banada mantikli geldi anlatinca.
amaa suna canim sikildi.tam 465 euro istediler dondurmaya.(ben saniyordum 6 tane embriyom var)simdi o 6 döllenmis yumurta bölünüp cogalabilcek mi orasi mechul.sonucta kac embriyo olusabilecek belirsiz.:44:
ben sorularimin cevabini alacakken bunu duyunca hepsi uctu aklimdan.kafamda bir sürü soruyla geldim eve gene.neyseki 2-2-2 dondurmuslar yumurtalari.