dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

selamün aleyküm kizlar,

papatyam topigimizin ilk anne adayi,kaldi 3 günün diyelim.persembe günü insallah ilk hamilemiz olup bizim ugurumuz olacaksin.innsaallaaahhh.
heoz,galiba atesin düsmüs onu anladim.bebegine bisey olmamistir üzülme artik.hamilelikte ateslenen ilk sen degilsin.tok un dedigi gibi olur insaallah.:52:
dün diger bir topicte haberlere cok üzüldüm cok kötü oldum ben.girmesem okumasam diyorum duramiyorum.
dün adetim tam bitti.yarin 10.gün sabah gidecegim merkeze nasipse.

s.a. kizlar,
mesaj göndermekle bogusuyorum gitmiyor:1:
papatyam,buranin ilk anne adayi 3 günün kaldi diyelim pers.yi saymazsak.innsaallah pers.günü ilk hamilemiz olacaksin ve bizim ugurumuz olacaksin insaallahh.
heoz,atesin düsmüs sanirim cok sükür.insaallah tok un duydugu söylenti dogrudur:52::52:degilse bile bebegine hic bisey olmamistir üzülme.hamilelikte ilk ateslenen sen degilsin.
Allah korur yarattigini.sen kendine dikkat et yeterki.

kızlar ben çok duygusala bağladım,sürekli ağlamak istiyorum ilk hafta süperdi neşe içinde geçti:1:ama günler azaldıkça bebekler bıraktılar beni diye ister istemez üzülüyorum belki hala ve inşallahhh benimlelerdir ama ne biliyim bi tuhafım salı günü test yapıcam kanda inşallah pozitif haberler veririm :49: dualarınızda benide sayın emiiiiii:54:

kizlar cok özür dilerim ama..sirasi degil de simdi..
cevap yazdigim sayfadan ilersine gidemiyorum.36.sayfaya cevap göndermek icin bayaa bogustum.ama su an son sayfaya gidemiyorum.hep 36.sayfaya geciyor.napmam lazim.bilen varsa söylesin ltf,ilerdeki cevaplari okuyamiyorum:19::19::19::19::19::19::19::19:

cevap yazdigim sayfadan ilersine gidemiyorum.36.sayfaya cevap göndermek icin bayaa bogustum.ama su an son sayfaya gidemiyorum.hep 36.sayfaya geciyor.napmam lazim.bilen varsa söylesin ltf,ilerdeki cevaplari okuyamiyorum:19::19::19::19::19::19::19::19:

öyle bişey olmadı ki bana hiç kafam karıştı şimdi niye olur kiiiiiiiiiii:44:

o banada oluyo bazen ya sayfayı kapat tekrar ac dıcem ama gorebılıcekmısın :))

s.a. kizlar,
mesaj göndermekle bogusuyorum gitmiyor:1:
papatyam,buranin ilk anne adayi 3 günün kaldi diyelim pers.yi saymazsak.innsaallah pers.günü ilk hamilemiz olacaksin ve bizim ugurumuz olacaksin insaallahh.
heoz,atesin düsmüs sanirim cok sükür.insaallah tok un duydugu söylenti dogrudur:52::52:degilse bile bebegine hic bisey olmamistir üzülme.hamilelikte ilk ateslenen sen degilsin.
Allah korur yarattigini.sen kendine dikkat et yeterki.

evet 3 gun kaldı ve ben gıttıkce strese gırıyorum ve canım asırı derecede sıgara ıstıyorum ıns olurum cnm ya herkez mradına kavusur

kızlar ben çok duygusala bağladım,sürekli ağlamak istiyorum ilk hafta süperdi neşe içinde geçti:1:ama günler azaldıkça bebekler bıraktılar beni diye ister istemez üzülüyorum belki hala ve inşallahhh benimlelerdir ama ne biliyim bi tuhafım salı günü test yapıcam kanda inşallah pozitif haberler veririm :49: dualarınızda benide sayın emiiiiii:54:

ahhh canım bugun bende de oldu nasıl agladım anlatamam ıoluyo ya hele gunler yaklastıkca daha fazla korku sarıyo ınsanı :(((

bekleme sürecini yariladiktan sonra öyle oluyor.olmusmudur olmamismidir diye.sizi cok iyi anliyorum.kafanizi dagitacak birseyler bulsaniz.yarin mesela carsiya cikip bi kafanizi dagitabilirsiniz.

PAPATYAM VE YELKENAY

Sali ve persembe
Hadi bakalim guzel haberlerinizi bekliyorum:49:
Insallah topigimizin ilk hamileleri olucaksiniz:nazar:

DILEMIM
Ve lazartesi geldi.yarin tedavin basliyor kismetse
Sakin moralini bozma sana evladi verecek rabbim dr ise sadece bir araci boyle dusun ve guclu ol.

Bu aralar bende bir kislik hazirligidir gidiyor.
esim kitlik ciksa ac kalmayiz deyip dalga geciyor benimle:))))
Ama ben em tedavi sirasinda hazir yiyecek olsun hemde biraz daha dogal olsun diye ugrasiyorum canim cikti:((((
Tarhana salca ne isterseniz var.:))))))

HEOZ
Sakin moralini bozma
Dr la irtibat halinde oldugun surece insallah yuzun gulecek

Back
X