dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

korkuyorum saatler yaklastıgından mı neden ıcım kıpır kıpır negatıf dıyecekler dıye nasl bı korku sardı anlatamam neyse kızlar ben uyusam ıı olucak yoksa daha cok aglıcam yarın 9da gorusmek uzere kendınıze ıyı bakın

gelır be canım o gunler gelıyoda su 10 gun gecmıyo nasıl dayandım bır ben bır allah bılır suanda cok garıp duygular ıcındeyım dokunsan aglarım

senın kaçıncı denemendi canım? ben ilk denemede hiç heyecanlanmadım. yani acaip bi şekilde rahat, hatta gereksiz bi biçimde rahattım :D ama şimdi eşimde bende daha farklı duygulardayız. ya biz bide ikiz istiyoruz, daha şimdiden dekorasyon yapmaya hayal kurmaya falan başladık. Allahım tepetaklak yapmaz inş bizi :(((

uykun gelydiyse yat canim.gelmediyse yogurt ye süt ic az daha bekle uykun gelince yatarsin.cami ac temiz hava al.

canim 2 li 2li donduruldu ya yumurtalar benim.eger ilk 2 yi acip bi tane bozuk cikarsa ikinci grubu acmalari gerekip ondan da sayet iki embriyo cikarsa 3ünüde koydurtcam.simdi yarin acilan yumurtalar ctesi.3 günlük mü 2 günlükmü olacak?buna da kafam takildi:9::9:

valla cnm o konuda yardımcı olamıcam cunku bnım doktorum transfer gunu cozdurdu orda nasıl yapılır bılmıyorum bence cumartesı gıttıgınde hepsını sor aklına takılmasın ıcın rahat bısekılde transferını yaptır

senın kaçıncı denemendi canım? ben ilk denemede hiç heyecanlanmadım. yani acaip bi şekilde rahat, hatta gereksiz bi biçimde rahattım :D ama şimdi eşimde bende daha farklı duygulardayız. ya biz bide ikiz istiyoruz, daha şimdiden dekorasyon yapmaya hayal kurmaya falan başladık. Allahım tepetaklak yapmaz inş bizi :(((

2ıncı denemem canım ılkını hazırdanda yaptım eger olmazsa uzunca bı ara verıcem cok yıprandım ılkınde bende garıptım hıc bısey hıssetmıyosun ama negatıfı alınca dunya basına yıkılıyo ıste ozmna anlıyosun ne kadar bos olugunu ama yınede sukurler olsun eltım 9 aylık bebegını karnında kaybettı doguma 1 gun kala onun yanında tepkı veremıyorum ama tek olunca ıcım yanı ısyan etmek ıstemıyorum ama ıcım yanıyo :43::43: bız ılkınde ne hayeller kurmustuk ama elımız bos donduk allah kımseye negatıf sonuc almayı gostermesın:43::43::43::43:

canım ya sanki sabah bende gelcem senle öyle heyecanlıyım eşime bile bahsettim sana ne oluyo diyo :))) hadi canım bu gecede dualarımız seninle yarın gecede sen bize dua edicen inşallah hamiş hamişş

canım ya sanki sabah bende gelcem senle öyle heyecanlıyım eşime bile bahsettim sana ne oluyo diyo :))) hadi canım bu gecede dualarımız seninle yarın gecede sen bize dua edicen inşallah hamiş hamişş

ıns cnm ya her hıssettıgımı burda sızınle paylasıyorum cok ıyı gelıyosunuz bana pesımden sızde gelın:49::49::49::49:

kızlar hepınıze ayrı ayrı tesekkur edıyorum sankı yanımdasınız elımden tutmus destek oluyosunuz allah razı olsun hepınızden benımde hep duamdasınız
ben yatar artık bakalım yarın melegım benımle mı degılmı

kızlar hepınıze ayrı ayrı tesekkur edıyorum sankı yanımdasınız elımden tutmus destek oluyosunuz allah razı olsun hepınızden benımde hep duamdasınız
ben yatar artık bakalım yarın melegım benımle mı degılmı

sendende Allah razi olsun.Allah rahatlik versin.insaallah seninledir annesi:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Arkadaslar burdayim.:16:.
Birkac gundur yine yogun ama gecte olsa girip herseyi okuyorum takipteyim yani.:51:

YELKENAY
Sonucun negatif olmasina uzuldum.:5:
Bende sizlerdenim ve uzuntunuzu en iyi anlayanlardanim.rabbim kimseyi bu yolda sinamasin. Cok zor
diyecek birsoz bulamiyorum insallah en kisa zamanda kendini toparlar ve yenkden baslamak icin gun sayiyor olursun.
Annelik oyle bir duyguki vazgecilmiyor.ve vazgecmiycez en azindan ben kendi adima dr olmaz dedigi gune kadar

LAPATYAM
yarin buyuk gun insallah iyi haberlerle gel.:49:

DILEMIM
Cumartesiye az kaldi.hadi bakalim anne adaylarina sende katiliyorsun.insallah bu sefer olucak.:34:

HEOZ
hersey yoluna girmis sukur.bastan bir korku atlattin ama sonucu surpriz olur insallah.:49:

TUBISH
sende tedaviye basliyacakmissin.masallah sayimiz artiyor.:nazar:
Insallah bir sure sonra :49::49::49:dolacak burasi

Baska unuttugum varsa simdiden ozur:17:

Iyi geceler diliycem ama ben haric herkes kacinci uykuda
Yarin gorusmek uzere:10:

papatyam heycanla senın haberını beklıoruz rabbım yuzune gulsunde hayırlı haberlrını ver bıze

günaydinn kizlar:3::3::3:
güzel bir gün diliyorum hepimize.
arada bir saat fark var tr. ile onu akil edemedim saatimi 9a ayarlamistim.uyaninca aklima geldi tr.de saat 10 diye.ama yetismisim:1::1:

Günaydın arkadaşlar acayip heyecanlıyım sanki kendi sonucumu alacağım ya
papatyam kim bilir ne haldedir rabbim içine ferahlık versin inş.
:18:

Back
X