Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben uyuyamıyorummm![]()
gelır be canım o gunler gelıyoda su 10 gun gecmıyo nasıl dayandım bır ben bır allah bılır suanda cok garıp duygular ıcındeyım dokunsan aglarım
canim 2 li 2li donduruldu ya yumurtalar benim.eger ilk 2 yi acip bi tane bozuk cikarsa ikinci grubu acmalari gerekip ondan da sayet iki embriyo cikarsa 3ünüde koydurtcam.simdi yarin acilan yumurtalar ctesi.3 günlük mü 2 günlükmü olacak?buna da kafam takildi![]()
senın kaçıncı denemendi canım? ben ilk denemede hiç heyecanlanmadım. yani acaip bi şekilde rahat, hatta gereksiz bi biçimde rahattımama şimdi eşimde bende daha farklı duygulardayız. ya biz bide ikiz istiyoruz, daha şimdiden dekorasyon yapmaya hayal kurmaya falan başladık. Allahım tepetaklak yapmaz inş bizi
((
uykun gelydiyse yat canim.gelmediyse yogurt ye süt ic az daha bekle uykun gelince yatarsin.cami ac temiz hava al.
kıyamammmmmmmmmmm :))))
canım ya sanki sabah bende gelcem senle öyle heyecanlıyım eşime bile bahsettim sana ne oluyo diyo :))) hadi canım bu gecede dualarımız seninle yarın gecede sen bize dua edicen inşallah hamiş hamişş
kızlar hepınıze ayrı ayrı tesekkur edıyorum sankı yanımdasınız elımden tutmus destek oluyosunuz allah razı olsun hepınızden benımde hep duamdasınız
ben yatar artık bakalım yarın melegım benımle mı degılmı
Gunaydın kızlar kan verdım beklıyorummmmm cok sık gıremıcem kusura bakmayın ama sonucu alınca burdayımmmm
günaydinn kizlar
güzel bir gün diliyorum hepimize.
arada bir saat fark var tr. ile onu akil edemedim saatimi 9a ayarlamistim.uyaninca aklima geldi tr.de saat 10 diye.ama yetismisim![]()
Günaydın arkadaşlar acayip heyecanlıyım sanki kendi sonucumu alacağım ya
papatyam kim bilir ne haldedir rabbim içine ferahlık versin inş.
:18: