dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

sevda,
yorgunluktan topige bile gelemedin.artik 12 gün bol bol dinleneceksin.
yarin kac bebek gelecek bakalim aramiza:1::emir_bebek:
Allah yardimcin olsun.dört gözle bekliyom sizii:emir_bebek::emir_bebek:

sağol canım :) artık hem yorgunluktan hemde hastalıktan gelemedim. ya hasta oldum ben yaaaaa :2:
ilk transferde ertesi gun acillerdeydim. bu transferde de bir gun önce hastalandım. babam bile yazık kızım sana diyo :5:
biz şimdilik üç kişiyiz... eğer hayırlı ise hepde öyle kalırız :16:

sadece 1 denememi başka merkezde yaptım ordada tek negatifimi aldım

diğerlerini aynı merkezde yaptırdım 4 gebelik düşükle sonuçlandı 6 tane bebek kaybettim:((

inşallah bu yeni yer sana uğur getiri cnm

ben bunları hiç bilmiyordum.... rabbim bir daha böyle acı sıkıntı yaşatmasın inş... 7 sayısı inş sana bol kısmet getirir...

sağol canım :) artık hem yorgunluktan hemde hastalıktan gelemedim. ya hasta oldum ben yaaaaa :2:
ilk transferde ertesi gun acillerdeydim. bu transferde de bir gun önce hastalandım. babam bile yazık kızım sana diyo :5:

:))hosgeldinizz:46:
insaallah hic ayrilmazsiniz bebeklerinlee..

sizde gezersiniz 3-5 gün sonra pitis pitis.
ben geziyorum amaa diyolardir belki de kadin sakat galiba diyee..:53:
yani yavas yavas yürüyorum.
cok komigim cook:32:

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınada alırsın inşallah dualarimiz seninle :emir_bebek: :emir_bebek:

:))hosgeldinizz:46:
insaallah hic ayrilmazsiniz bebeklerinlee..

sizde gezersiniz 3-5 gün sonra pitis pitis.
ben geziyorum amaa diyolardir belki de kadin sakat galiba diyee..:53:
yani yavas yavas yürüyorum.
cok komigim cook:32:

sen başkasın yaaaaaa :) hayat enerjın mınıklerine de geçer inş :16: hiçbirimiz de ayrılmayız inş :49:

DONMUS BEBELERİMİ ALMAYA GİDİYORUM BUGUNNNN. SAAT 2 DE TRANSFERIM OLACAK INS. 3. DENEMEMİ DONMUSLARLA YAPIYORUM. INS HAYIRLISI ILE SONUCLANIR ARKADASLAR.

TRANSFERE GİDİCEK ARKADASLARIMA Bİ TAVSİYEM VAR BEN OYLE YAPIP GİDİCEGIM INS.

313 AYETEL KURSU OKUYUP SONUNCUSUNU DA OKUDUKTAN SOINRA yarabbel azim bu ayeti kerime hürmetine 313 ehli bedir ve 313 resuller ve ashabı kiram hürmetine muradımı ihsan buyur
DİYİP TRANSFERE GİRİN.

BEN 300 TANE OKUYUP GIDICEM DİGER 13 TANESİNİDE TRANSFERE GİRMEDEN HEMEN ÖNCE OKUYUP BU DUAYI EDİP GİRECEĞİM İNS. ANADA HAMİLE KALAN Bİ ARKADASIMIN TAVSIYESI IDI. INS RABBIM HAYIRLARA VESILE EDER.

ben bunları hiç bilmiyordum.... rabbim bir daha böyle acı sıkıntı yaşatmasın inş... 7 sayısı inş sana bol kısmet getirir...

amin cnm inşallah uğur getirir.

benim ikizlerimin transferi cuma günü benimle aynı zamanlarda transfer olacak arkadaşlar varmı:?

canım hayırlı olsun inşallah bebişlerin sımsıkı tutunsun sana hiççççç bırakmasın.

DONMUS BEBELERİMİ ALMAYA GİDİYORUM BUGUNNNN. SAAT 2 DE TRANSFERIM OLACAK INS. 3. DENEMEMİ DONMUSLARLA YAPIYORUM. INS HAYIRLISI ILE SONUCLANIR ARKADASLAR.

313 AYETEL KURSU OKUYUP SONUNCUSUNU DA OKUDUKTAN SOINRA yarabbel azim bu ayeti kerime hürmetine 313 ehli bedir ve 313 resuller ve ashabı kiram hürmetine muradımı ihsan buyur
DİYİP TRANSFERE GİRİN.

BEN 300 TANE OKUYUP GIDICEM DİGER 13 TANESİNİDE TRANSFERE GİRMEDEN HEMEN ÖNCE OKUYUP BU DUAYI EDİP GİRECEĞİM İNS. ANADA HAMİLE KALAN Bİ ARKADASIMIN TAVSIYESI IDI. INS RABBIM HAYIRLARA VESILE EDER.

allah dualarını kabul etsin cnm inşallah sımsıkı tutunur sana bebeişlerin.

sen de varmi hic agri,sizi,akinti v.s.
bende hic akinti yok.

Bende akıntı çoktu ama 2 gündür azaldı iyice. Kasıklarımda bıçak batması ya da iğne batması gibi sızılar oluyor bazen. perş sabahı beklemeyip çarşamba akşam kan testine gidicem.
İçimde bir huzur var transferden beri Allah isterse olacak, istemezse olmayacak, herşey kader diyorum..
İnşallah + olur..

Bende akıntı çoktu ama 2 gündür azaldı iyice. Kasıklarımda bıçak batması ya da iğne batması gibi sızılar oluyor bazen. perş sabahı beklemeyip çarşamba akşam kan testine gidicem.
İçimde bir huzur var transferden beri Allah isterse olacak, istemezse olmayacak, herşey kader diyorum..
İnşallah + olur..

aynen.bi saat sonra nolacagimiz belli degil.Allah bizi bizden iyi biliyor.bize ne gerektigini de.
olumlu olursa sevinip sükredecegiz tabi.olumsuz olursada razi olup kabullenme gücünü de yine Allahtan isteyecegiz.insaallah istedigimiz hayirlisiyla gerceklessin.amin..

DİYİP TRANSFERE GİRİN.

coktan almissindir bebelerini:).insaallah hic ayrilmassin onlardan.Allah;hayirli, saglikli, uzun ömürlü evlat nasip etsin hepimize.

iyiyim canim sagol.
cuma test günü.
dünden beri adet sancilarim var.:19::19:

hayırlı günde hayırlı haberler alıcaz inşallah

adet sancısı deildr o zaten tutunma olmazsa 15 gün sonra olacak kanam takılma ona eğer kanaman lekelenmen olsa bile üzülme belirtiler yanıltıcı
allahın izniyle güzel sonuç alıcaksın...

Back
X