hava kararmadan diziler baslamadan bebislerle yürümeye gidip gelelim biz![]()
ne gusel sen yuruyuşlere çıkıyorsun. kayınvalidem de sağolsun benı ayağa bile kaldırmıyor :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hava kararmadan diziler baslamadan bebislerle yürümeye gidip gelelim biz![]()
sevda,
yorgunluktan topige bile gelemedin.artik 12 gün bol bol dinleneceksin.
yarin kac bebek gelecek bakalim aramiza
Allah yardimcin olsun.dört gözle bekliyom sizii![]()
sadece 1 denememi başka merkezde yaptım ordada tek negatifimi aldım
diğerlerini aynı merkezde yaptırdım 4 gebelik düşükle sonuçlandı 6 tane bebek kaybettim(
inşallah bu yeni yer sana uğur getiri cnm
sağol canım :) artık hem yorgunluktan hemde hastalıktan gelemedim. ya hasta oldum ben yaaaaa :2:
ilk transferde ertesi gun acillerdeydim. bu transferde de bir gun önce hastalandım. babam bile yazık kızım sana diyo![]()
biz şimdilik üç kişiyiz... eğer hayırlı ise hepde öyle kalırız![]()
sağol canım :) artık hem yorgunluktan hemde hastalıktan gelemedim. ya hasta oldum ben yaaaaa :2:
ilk transferde ertesi gun acillerdeydim. bu transferde de bir gun önce hastalandım. babam bile yazık kızım sana diyo![]()
biz şimdilik üç kişiyiz... eğer hayırlı ise hepde öyle kalırız![]()
:))hosgeldinizz
insaallah hic ayrilmazsiniz bebeklerinlee..
sizde gezersiniz 3-5 gün sonra pitis pitis.
ben geziyorum amaa diyolardir belki de kadin sakat galiba diyee..
yani yavas yavas yürüyorum.
cok komigim cook![]()
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınada alırsın inşallah dualarimiz seninle![]()
![]()
ben bunları hiç bilmiyordum.... rabbim bir daha böyle acı sıkıntı yaşatmasın inş... 7 sayısı inş sana bol kısmet getirir...
benim ikizlerimin transferi cuma günü benimle aynı zamanlarda transfer olacak arkadaşlar varmı:?
DONMUS BEBELERİMİ ALMAYA GİDİYORUM BUGUNNNN. SAAT 2 DE TRANSFERIM OLACAK INS. 3. DENEMEMİ DONMUSLARLA YAPIYORUM. INS HAYIRLISI ILE SONUCLANIR ARKADASLAR.
TRANSFERE GİDİCEK ARKADASLARIMA Bİ TAVSİYEM VAR BEN OYLE YAPIP GİDİCEGIM INS.
313 AYETEL KURSU OKUYUP SONUNCUSUNU DA OKUDUKTAN SOINRA yarabbel azim bu ayeti kerime hürmetine 313 ehli bedir ve 313 resuller ve ashabı kiram hürmetine muradımı ihsan buyur
DİYİP TRANSFERE GİRİN.
BEN 300 TANE OKUYUP GIDICEM DİGER 13 TANESİNİDE TRANSFERE GİRMEDEN HEMEN ÖNCE OKUYUP BU DUAYI EDİP GİRECEĞİM İNS. ANADA HAMİLE KALAN Bİ ARKADASIMIN TAVSIYESI IDI. INS RABBIM HAYIRLARA VESILE EDER.
hosgeldinn![]()
hoşbuldum canım nasılsın nasıl bebişler
senin test tarihin neydi gıı...
sen de varmi hic agri,sizi,akinti v.s.
bende hic akinti yok.
Bende akıntı çoktu ama 2 gündür azaldı iyice. Kasıklarımda bıçak batması ya da iğne batması gibi sızılar oluyor bazen. perş sabahı beklemeyip çarşamba akşam kan testine gidicem.
İçimde bir huzur var transferden beri Allah isterse olacak, istemezse olmayacak, herşey kader diyorum..
İnşallah + olur..
DONMUS BEBELERİMİ ALMAYA GİDİYORUM BUGUNNNN. SAAT 2 DE TRANSFERIM OLACAK INS. 3. DENEMEMİ DONMUSLARLA YAPIYORUM. INS HAYIRLISI ILE SONUCLANIR ARKADASLAR.
TRANSFERE GİDİCEK ARKADASLARIMA Bİ TAVSİYEM VAR BEN OYLE YAPIP GİDİCEGIM INS.
313 AYETEL KURSU OKUYUP SONUNCUSUNU DA OKUDUKTAN SOINRA yarabbel azim bu ayeti kerime hürmetine 313 ehli bedir ve 313 resuller ve ashabı kiram hürmetine muradımı ihsan buyur
DİYİP TRANSFERE GİRİN.
BEN 300 TANE OKUYUP GIDICEM DİGER 13 TANESİNİDE TRANSFERE GİRMEDEN HEMEN ÖNCE OKUYUP BU DUAYI EDİP GİRECEĞİM İNS. ANADA HAMİLE KALAN Bİ ARKADASIMIN TAVSIYESI IDI. INS RABBIM HAYIRLARA VESILE EDER.
iyiyim canim sagol.
cuma test günü.
dünden beri adet sancilarim var.![]()
Kızlar yarın adetimin 12. Günü kontrole gideceğim büyük ihtimal transfer tarihim belli olur diye düşünüyorum :26: